hej :-)ale naskrobałyście ale zaraz to nadrobię:-)
wróciłam od lekarza ale wieści na pół dobre, bo usg będę mieć jutro, w tym gabinecie nie ma sprzętu i dostałam skierowanie na jutro, na szczęście robi to ten sam lekarz, mam też skierowanie na badanie krwi i moczu i założoną kartę ciąży:-)
na grzybka dostałam nystatynę i ma być ok, także jutro powtórka z rozrywki i kciukasy potrzebne nadal:-)
Dosia
dzięki za trzymanie kciuków ale prosze na jutro o jeszcze raz
Iwon
dzieki temu ze jesteśmy na podobnym etapie ciaży to mamy podobne dolegliwości, problemy itp i łatwiej nam sobie pomóc czy rozwiać wątpliwości:-)
Izabell
łóżeczka nie planuję kupować, bo na strychu stoi łóżeczko po siostry dzieciach, a nawet 2. w jednym można dokręcić bieguny i jest kołyska ale ja raczej nie planuję kołysać dziecka, bo potem ciężko go oduczyć tego
a wózki oglądałam tylko na necie, i tak naprawdę nie wiem co jest dostępne u nas w sklepach wiec nie wiem na co sie zdecyduje
jeju dziewczyny wy już czujecie dzieciaczki... zazdroszczę wam u mnie jako że to pierwsze dziecko to jeszcze będę musiała trochę czekać, ale mam nadzieję że nie dłużej niż 2 miesiące
kochanus
to czekamy na foteczki:-)
ja też żałuję że ten dzień tak szybko minął
Betiinka
na pewno będzie dobrze, bierz luteinkę i dużo wypoczywaj i wszystko dobrze się skończy
MamusiaM
przy pierwszym dziecku na ruchy trzeba poczekać więc musimy być cierpliwe, trzymam kciuki za wizytę:-)
Sylwia
to czekamy na dział zamknięty:-)