reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2009

Dziewczyny...hm.... jak by Wam to powiedzieć...znów robiłam test za wcześnie:zawstydzona/y: Pierwszy dzien spodziewanej miesiaczki mam dopiero we wtorek, no ale
nie mogłam sie doczekac...:zawstydzona/y:
noi nie mogłam, no i zrobiłam...i my wyszła taka bledziutka druga kreska, ze nie wiem dalej czy jestem w ciązy czy nie. Kreska jest, ma kolor różowy ale jest ledwo widoczna. Do tego stopnia, ze w pierwszej chwili gdy spojrzałam na test, stwierdziłam, ze nic nie ma. Dopiero po chwili dojrzałam tą bledziznę.

We wtorek powtórze test i sie zobaczy. Trzymajcie kciuki.
Teraz zmykam sprzatac w domku bo z wrażenia błądze po mieszkaniu bezczynnie i nic jeszcze nie zrobiłam:sorry2:
Pa!

reklama
Hej dziewczęta ;-) U nas dziś pogoda fajna... troszkę wieje, ale słoneczko sie przedziera między chmurkami :-) Mam nadzieję, że jutro już będzie żarówa ;-)
Mężulo pojechał z Tomim i swoim bratem po bratanicę, a ja siedze i robię winietki na weselny stół. Tzn. na razie napisałam all nazwiska w wordzie, przygotowalam do druku i wysłałam parze młodej do akceptacji. W poniedziałek kupię papier i wydrukuję.

Adam poszedł spać... Mam chwilę dla siebie i dla Was więc nadrabiam :)
Buziaki i miłego weekendu!

Hejka
Jednak noc była w miarę, obyło się bez płaczu.

Aniu, ja myślę że to jednak Jasieniek :tak::tak::tak::tak:

Co do śmiesznych prezentów Młodym, to u mnie widziałam poduszki, lub całą pościel gdzie po jednej stronie było napisane DZISIAJ TAK KOCHANIE, a po drugiej DZISIAJ NIE KOCHANIE

A koszulke tez widziaam z napisem GAME OVER a nad napisem para młoda i np u mnie w jednym sklepie haftują imiona na ręcznikach

No nic dziewczyny, ja uciekam, jestem u mamy i tu dzisiaj spędzam dzionek

Pozdrawiam serdecznie

Dzięki dziewczynki!
Pościel fajna:-D Ale ja bym juz nie chciała wydawac duzych pieniędzy, bo prezent i tak mnie juz kosztuje ponad 500zł. Myslałam nad koszulkami ale nie mam pomysłu na napis czy rysunek.

A co do Jasieńka- o niczym innym tak nie marzę. Skoda, ze on nie moze zapukać w brzuch i powiedzieć: jestem, mamusiu;-)

Aniu - ja mialam tak samo z tym pierwszym testem przed okresem, tez na poczatku nic nie zauwazylam dopiero potem ;-) mi się wydaję,że to bedzie Jasiu ;-)

Dzięki dziewczynki!
Pościel fajna:-D Ale ja bym juz nie chciała wydawac duzych pieniędzy, bo prezent i tak mnie juz kosztuje ponad 500zł. Myslałam nad koszulkami ale nie mam pomysłu na napis czy rysunek.

A co do Jasieńka- o niczym innym tak nie marzę. Skoda, ze on nie moze zapukać w brzuch i powiedzieć: jestem, mamusiu;-)
Oj dmuchawcu czuje dobre wibracje co do ciebie ! (ostatnio ich nie czułam) chyba będzie ta druga kreska we wtorek!

Witajcie Lipcóweczki po krótkiej nieobecności :p
Wybawiłam się normalnie superrrrr:-p:-p:-p, nie powiem ile flaszek w cztery obaliłyśmy, bo wstyd normalnie, ale kaca nie było za duzego, znaczy się PRAKTYKA CZYNI MISTRZA:-D;-):-p

I jak narazie raz w miesiącu się spotykamy, yyyy w tym to juz drugi......

Widzę, ze za dużo się nie działo, ale
chwila, chwila, czy ja dobrze widzę ( dzis juz lepiej)

Anulko kochana, Trzymam kciukasy ,zeby to Jasinek zapukał do Ciebie , a za parę m-cy porządnie Cię skopał po żebrach:-):-p

Ewcia, wyglądasz rewelacyjnie!!!!!!!!!!

Beatko Gratulacje dla Alanka, kolejny chodziarz Lipcowy

reklama
Ewa super pościel, chyba kupię taką Młodym jak pójdę na wesele :tak: Mam jeszcze trochę czasu to pomyślę też nad czymś śmiesznym :-D

Aniu Jasio zapuka, i to niebawem :tak:

Madzia dobrze że już masz wprawę :-D:-D:-D:-D

Do góry