reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2009

tralalala może skonkretyzuj do czego i do kogo chciałaś się dołączyć :-D

No nic laseczki dobrej nocki życzę.

Adamo już miał pobudkę, dałam nurofen i śpi... jutro chyba jeszcze przed snem dam mu jakis paracetamol w czopku, może będzie mu lepiej... A ta dwójka dalej nam nei wyszła :/ Niech się wreszcie pojawi, bo spac przez nia spokojnie nie mogę... tzn. Adam nie może, a ja z nim ;)

reklama
Asiu, wybacz to niedopatrzenie,:-:)-:)-:)-( Nie fochaj się już na mnie...
Ojjeeej, to by była imprezka :-) Jak możesz, to przyjeżdzaj, będziemy w pub JAN, stolik już zarezerwowany, wódeczka się chłodzi, a co najlepsze, moje kolezanka, któraa w sobotę ma urodziny , stawia:-p:-p:-p:-p
Nocleg gwarantowany:-D:tak::-)

Madzia wybaczam :) Zmykaj do męża i bawcie się dobrze. Ja chyba też uciekam. Dobranoc

Witam z rana , my już od 6.00 nie śpimy , zaraz idę robić kawkę , może któraś ma ochotę, tylko szybko , bo mi się czajnik spali!

Niutka jeszcze zdażę???:-)

Ja dzis znów samotna, bo mąz ma zjazd:sorry2: Ale chyba powoli przywykam:tak: Poza tym mam takiego fioła na punkcie robienia zaproszeń, że mnie niemal nic innego nie interesuje. I mam plan- po powrocie z urlopu (09.07-18.07) wystawie na allegro swoje zaproszenia i zobaczę jak by to było. Czy bym sobie radziła za wszystkim i przede wszytskim czy byliby jacyś chętni:sorry2: I jeśli bedzie fajnie, to wszczynam starania o własną działalność:tak: Może będzie cos z tego...

Beatko- Słoneczko, na pewno z nózkami Marisski będzie ok. Tak jak pisza dziewczyny- dostaniesz skierowanie na rehabilitację, pokazą Ci jak cwiczyć i bedzie dobrze.
A co do plam- mnie sie czasem zdarza za bardzo przypiec dekolt i wtedy tez skóra schodzi. Wtedy jak któras pisała uzywam peelingu takiego bardzo drobniutkiego i smaruje kremem z filtrem i opalam. Wszystko sie po jakims czasie wyrównuje:tak:Po plamach nie mam śladu.

Kochana Asiu!!!!
Najlepsze zyczonka dla Ciebie!!!
A skoro sprawi Ci to przyjemność, to masz kwiatuszka ode mnie:

Ewa koniecznie wklej zdjęcia w sukieneczce!!!!

Justys mnie tez ostatnio nie chce się pisać, ale czytam wciąz namietnie wszystko co piszecie:tak::-D

Wczoraj byłam na babskiej imprezce. Dziewczyny z mojej byłej pracy-tzn ze szkoły robiły grilla i zostałam zaproszona:cool: Jak wyszłam o 16tej, tak wróciłam o północy, a męzus córcia się zajmował. Nawet raz do mnie nie zadzwonił. Podobno wszytsko było ok, Zosia jak aniołek, zadych absolutnie problemów.;-)
Ona w ogóle ostatnio tylkko tatuś i tatus. Jak tylko go zobaczy, juz leci i do pójścia spac go nie opuszcza:tak:.

Pod koniec lipca moja najlepsza psiapsióła ze studiów bierze slub. Chciałabym cos oryginalnego wymysleć jej na prezent, ale jak narazie nie mam pomysłu. Chodzi mi o dodatek do prezentu bo kupuje jej seriws obiadowy luminarc:
05438 LUMINARC TAMAKO SERWIS OBIADOWY 19 DOMINUS (1085745757) - Aukcje internetowe Allegro

komplet filizanek:
10121 LUMINARC TAMAKO SERWIS KAWOWY 12EL DOMINUS (1092212298) - Aukcje internetowe Allegro

i sztućce:
NOWOSC Sztucce MIA białe VIALLI DESIGN 24szt (1087125577) - Aukcje internetowe Allegro

ale chciałbym wymyslic cos fajnego- np koszulki z jakimis smiesznymi napisami dla nowożeńców.
Gdybyscie miały pomysł, to prosze o podpowiedź.

A co myslicie o prezentach?

Moje dziecko spi- noc odsypia bo ndal sie niestety budzi 3 razy:no: A ja jestem niezywa. Do tego ta okropna pogoda- u nas siapi ciagle i jest zimno brrrrr. Kiedy wreszcie bedzie słonko znowu???

Witam sie z rana!!!

Niutka je się chętnie kawki napije, a masz mleko? bo mi się skonczyło:-( a kawki bez mleka nie lubię:-(

U nas nocka ok:-p Filip całą przespał, obudził sie o 7 , lezelismy w łózku i teraz zasnął:szok::tak::-D - nie narzkeam, heheheh

Aniu,
dobry pomysł z zaproszeniami,na pewno sobie dasz radę. A co do prezentów, to znając Ciebie wymyślisz coś ekstra:tak::tak::tak:

Kurcze mam nadzieje,ze dzis moje soczewki przyjdą, wrrrr, bo oslepne

Miełgo dnia:-):-)

Hej ho! :-)

Asiu wszystkiego naj z okazji urodzinek, ja jak zwykle po tyłach jestem :tak:

Iwon gratulacje dla Dominisia :tak: A tak Ci cierpliwie tłumaczył że wszystko w swoim czasie i widzisz :-D

Kamlotka, Beacia jak ja wam współczuję tych teściówek, zajęłyby się czymś innym a nie głupimi komentarzami i wtrącaniem się w cudze życie... A co do plam u mnie zawsze skutkował peeling, balsamy nawilżające a potem do opalania i w zasadzie wszystko się samo wyrównuje

Niutka jak juz robisz impreze kawkową to wpraszam się też, ale ja już mam zrobioną więc się tylko przyłączę jeśli mogę :-)

Maylah rzucam mleczkiem!

Aniu ten zestaw jest śliczny... a co do dodatków to naszej artysce chyba nie trzeba pomagać, jak już coś wymyśli to i tak wszystkich na kolana powali :)

Ostatnia edycja:
Kawa na stole , mleko i cukier też , jeszcze tylko przyniosę talerzyki i murzynka i możemy kawkować , sorrki ,że to się przeciągło , ale Maksiul sie tak skupkał ,że kąpiel była konieczna! Częstujcie się kobietki , ja lecę włoski sobie umyć , puki królewicz śpi!

reklama
Do góry