reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2009

Asiu, Asiu, tak daleko rzuciałaś,ze torcik az do mnie doleciał, mmnjiaaaaamm pyszny :):-):-):-):-)
Łosie, to łosie, nie smuć się ... oni myslą innymi kategoriami, ja też się coś ostatnio kwiatka nie mogę doczekać:-(
A no i pamiętaj,ze kobieta jak wino, im starsza tym lepsza, piękniejsza, bardziej świadoma swoich potrzeb i swojej kobiecości!!!!!!!!!!!! :*

Beatko, nie przejmuj się tesciową, najawzniejsze, ze juz masz skerowanie do ortopedy, teraz dowiesz się jak ćwiczyć z Marisską, i na pewno będzie dobrze :tak: A vo do opalania, hmmm tak sobie myslę, moze gąbką szoruj, tak zeby reszta skóry zeszla, jakiś piling,zeby zeszło, nie wiem a potem nałozyć jakiś balsam brązujący, albo samoopalacz?

reklama
Dzisiaj nie dam rady wkleić zdjęć... bo nie dam rady sobie ich zrobić :) Już padam na pyszczek a muszę jeszcze mężowi dyplomy dla najlepszego strzelca, hazardzisty, tancerza, mistrza jogi i sushi zrobić...
A jutro na 9 na szkolenie i znów do 16 będę tam siedzieć... no ale potem weekend więc na pewno wkleję foteczki.

Beatko - z nóżkami małej na pewno wszystko będzie dobrze, troszke poćwiczy i będzie lasia jak ta lala :-D... a z opalaniem - myślę, że powinnaś smarować kremem z filtrem, bo tam młoda skóra pewnie jest b. delikatna więc żeby sobie krzywdy nie zrobić smaruj filtrami... a może jakieś opalanie natryskowe, ew. samoopalacz? nie wiem sama...

Ostatnia edycja:
Dobra kochaniutkie ja zmykam spać , bo pewnie rano o 6.00 znów butelką w łeb dostanę! To jest nowa metoda budzenia mamy, zawsze działa! Jutro mam troszkę załatwiania , bo muszę dorobić ksera kartoteki Stasia, bo w poniedziałek mamy komisję orzekającą o niepełnosprawności! Ciekawe co z tego wyjdzie!

Witam wieczorkiem

Ewa dzisiaj było ok, tylko znowu problem z zaśnięciem... Zasnęła po maruuuudzeniu o 21.20 :shocked2: Ja wczoraj dowiedziałam sie że idziemy na wesele 14.08 :dry: I też będę poszukiwać sukienki :tak:

Maylah super że znowu imprezka Cię czeka :tak: I komu lepiej? Może zabierzesz mnie ze sobą? Co bym się odchamiła trochę :-D:-D:-D:-D;-)

tralalala1 ja również dołączam się do życzeń, spełnienia marzeń....... :tak::tak::tak::tak::tak: Masz kwiatka ode mnie, żeby Ci smutno nie było

Justysia najlepszego dla Maluszka :-)

iwon3004 gratulacje dla Dominisia!

A moja Niunia dzisiaj nauczyła się pić ze słomki :-D I już opanowała do perfekcji butlę z tym dziobem niekapkiem, typu kubuś, czy jupik. Dałam jej wodę w takiej butelce i przynajmniej pije, bo ze swojej butelki nie chce pić, żadnych soczków, cherbatek..... Nie powiem że wcale nie piła ale jak piła to bardzo mało. Wody nawet by nie tknęła, a tak to nawet woda smakuje :tak::tak::tak::tak: Z butelki pije mleko, właściwie z każdej wypije.

Zdolniacha z tej mojej synowej:-):-):-)
Filip czasem coś tam ze słomki sie napije, ale przeważnie , to robia bąbelki:tak: dmucha zamiast wciągać

Kami, to wsiadaj w samochód i pojdziemy w tany jutro, bedzie dobra okazja zeby za Asi zdrowie wypić:-):-):-):-):-):tak::tak::tak::tak::tak:

ja zaraz zmykam, bo mąż się do mnie dobierać zaczyna, teraz poszedł się myc.....
heheheheh

Beatko tak jak piszą dziewczyny teściową się nie przejmuj, zresztą tak myślę że teraz bardziej przejmujesz się Niunią niż nią, ale nie martw się, wszystko będzie dobrze. Co do opalania to kiedyś się tak spaliłam, ale to bardzo mocno, nigdy już tego nie zapomne i nigdy bym tego błędu nie popełniła :no::no: Skóra zeszła mi poprostu wszędzie gdzie się spaliłam- dekolt, ręce, brzych i nogi, koszmar poprostu i też miałam takie plamy na rękach, za ramionami i szczeże powiem że nie mogłam się ich pozbyć dosyć długo, bo się pojawiały na nowo, ale tak jak pisałam ja byłam tak spalona że szok :szok: W nocy cała gorąca, a trzęsłam się z zimna. Tego nigdy nie zapomne, chcecie zobaczyć jakieś zdjęcie jak wygląda rak na drugi dzień?

tralalala ale ja sama sie wprosiłam, więc Madzi pewnie głupio odmówić było :-D:-D

reklama
Asiu, wybacz to niedopatrzenie,:-:)-:)-:)-( Nie fochaj się już na mnie...
Ojjeeej, to by była imprezka :-) Jak możesz, to przyjeżdzaj, będziemy w pub JAN, stolik już zarezerwowany, wódeczka się chłodzi, a co najlepsze, moje kolezanka, któraa w sobotę ma urodziny , stawia:-p:-p:-p:-p
Nocleg gwarantowany:-D:tak::-)

Do góry