reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2009

Anulko, może następnym razem ;-) Ale wredota z tej @

Oliwko ogromniaste całuski z okazji wczorajszych 11 miesięcy, teściowa Twoja zapomniała, wybacz;-)

U nas pogoda do dupyyyyyyy, męża mam w domu, więc nie mam kiedy pisać,
Filip marudny, amy mamy bajzel w domu i przeglądamy projekty domów, bo ten co Wam kiedys pokazywałam juz nieaktualny, szuakmy fajnych tak do 140 metrów 2 z garażem , 3-4 pokoje , salon . Jak znacie jakies fajne strony z projektami, to poproszę :-)

Buziaczki ogromne dla Was

reklama
addaaa oby wyniki były dobre i tak mi przykro że małemu coś dolega, a tego lekarz co go zranił to bym w morde chyba strzeliła:wściekła/y:

Ania, przykro mi że @ przyszła, ale tak jak napisałaś staranka to bardzo przyjemna rzecz:-) no chyba że ktoś tak jak ja stara się 3 lata to już wtedy może nie być tak super extra:-(

u nas pogoda straszna, ale spacer do południa póki nie padało zaliczony. Teraz leje. Ta nasza pogoda mnie dobija, przez te deszcze i chłody wciąż chce mi sie spać.

Jula też chwilami ma swoje humorki, ale ja udaje że nie słysze i to pomaga. Dmuchawiec ma rację, niektóre dzieci lubia jak mama czy tata mówi podniesionym głosem np " nie wolno !" moja się chichra wtedy i dalej lezie. Chociaż do butów juz nie chodzi, to do tv non stop.

100 latek dla Oliwci !!!
Coś jeszcze chciałam napisac ale mi uciekło , pewnie przez tą pogodę :happy2:

Ostatnia edycja:
Witam popołudniowo , pogoda okropna ,spać się chce jak nie wiem co, na dodatek z nudów co chwilkę coś jem , Teraz zjadłam resztki z obiadu i mam zamiar do wieczora nic nie jeść! Ciekawe czy wytrzymam , jutro pewna dieta owocowo- warzywna!
Zastanawiam się co tam u Ady?
mam nadzieje ,że będzie ok!

witamy.
dzis na szczescie wyniki ok. to pewnie przez tegoi napletka.. mały miał tak ciasno ze learz musial pomoc ale juz malego nie boli.ogolnie czuje sie na szczesie dobrze leki pomagaja ja podejrzewam,ze to uszy tylko nasza laryngolog jest za granica wiec jedziemy jutro do innej,dzis i tak caly dzien z glowy zas tyle h w IP.
Kiedy te choroby sie skoncza.... w tym tygodniu mamy wizyte u homeopaty.ciekawe czy to cos da.
Dmuchawcu - wknocu sie uda :) nie teraz to za miesiac,dwa.
dziekuje dziewczyny ze trzymalyscie za nas kciuki!
Buziaki!!!

Kamilko głosik oddany, ale super pomysł, Gratulacje! Mój synuś bedzie miał bardzo pomysłową teściową:-):-):-):-)

Adus, super,ze wyniki lepsze, Całuski dla Kacperka

Niutka u nas tez pogoda do spania sie tylko nadaje, no i do podjadania

Wlasnie ide sobie zrobic kawe

a przed chwilą dzwonila do mnie kol.z pracy, ze nie przedłuzyli umowy kol, którą zatrudnili na moje m-ce, w ogóle skaracją urzędowanie placówki, więc ja juz na pewno nie mam po co tam wracac, ale to jest jedna wielka rzeźnia, Jak możecie mijajcie banki szerokim łukiem:no:

Witam się i ja!
W weekend byliśmy u moich rodziców i całe dnie spędzaliśmy na podwórku, Młody szalał ile wlezie, pod koniec dnia był taki brudny że miałam problem go domyć:) Poza tym troszkę pogrillowaliśmy, popiwkowaliśmy. Było naprawdę miło. Na Boże Ciało wybieramy się do rodzinki w okolice Puszczy Białowieskiej, więc długa droga przed nami. Mam nadzieję, że pogoda dopisze.
Dzisiaj Junior miał temperaturę podwyższoną i ma lekki katar. Dałam mu nurofen i jest już ok, tylko z noska troszkę nadal leci. Kurczę sama nie wiem, czy iść z Małym jutro do lekarza?
A ja zrobiłam sobie dzisiaj dobrze, bo wybrałam się do fryzjera i zrobiłam sobie refleksy jaśniejsze, nawet dobrze się czuję:) Pogoda u nas do bani, ciśnienie jest bardzo niskie, bo mnie sen nuży. Ciągle coś kapie z nieba. Echhh

Aniu lecz pęcherz i działaj z Mężusiem. Jaś na Was czeka :))

Kamila galeria super:)

Madziu ach jak ja Ci zazdroszczę tego wybierania. Jeśli chodzi o projekty domów to ja polecam te stronki: Projekty domów STUDIO ATRIUM - projekty gotowe, domy jednorodzinne, budownictwo, biuro projektowe i My budujemy społeczność budujących - projekty, galerie, forum Dostałam od nich katalogi książkowe z projektami, wybór mają spory.

Adaaa jak dobrze ze jesteście w domku i że Kacperek ma się lepiej. Dbaj o siebie :)

Muszę lecieć , bo dziecka pampers smrodkuje:)

Ja dzis na wielkim spontanie kupilam bilet do Hamburga :-) Tak, wiec 14.06 lece sama z Lena z przesiadka na fajne regaty Kieler Woche do jej tatusia :-) Tylko,ze tym razem musze wszystko zabrac ze soba, bo losiek nie da rady zabrac rzeczy autem.
Dobrze,ze kupilam ten bilet spontanicznie, bo jak bym zaczela analizowac, jak ja sobie poradze sama z Lena ,bagazami, wozkiem,lzoeczkiem turystycznym, fotelikem samochodowym i jescze ta przesiadka, to bym nie poleciala....
lecimy Warszawa- Zurich- Hamburg + potem 100km autem
Bilet mamy z przesiadka , bo o 1500zl tanszy niz lot bezposredni!! Nasz LOT ma chore ceny!!!

ANNIE
tak wiec juz za kilka dni zawitam na Twojej ziemi :-) p.s. Nan z kelikiem ryzowym bez problemu dostane ??? bede ograniczona tylko do sklepu JA (czy jak on sie tam zwie :-) ), bo bedziemy bez swojego auta...

KAMLOTKO - spoznione zyczonka 11msc!!!!!!!!!!!!!!!!!! szok , ale ten czas leci.........

ADDDAAA bardzo sie ciesze, ze ten mocz wyszedl jednak dobrze!!!!!! bo kolejny antybiotyk nie jets Wam teraz zupelnie na reke!! trzymam kciuki za wizyte u homeopaty!!!!

MAYLAH jak wybierzesz projekt to koniecznie pochwal sie!!!!!!!!!!

DMUCHAWIEC
przykro mi :-( , kochana teraz to tylko cicho sza!!! I probowac!!!!! A jak sie juz uda to tez nic nie mow, tylko nowy suwaczek dolacz :-) Tak to na pewno nie zapeszymy . To ty musisz miec Wielkie wspaniale serducho jak z takimi dzieciakami pracowalas!!! Poklony :-)

Ja dzis na wielkim spontanie kupilam bilet do Hamburga :-) Tak, wiec 14.06 lece sama z Lena z przesiadka na fajne regaty Kieler Woche do jej tatusia :-) Tylko,ze tym razem musze wszystko zabrac ze soba, bo losiek nie da rady zabrac rzeczy autem.
Dobrze,ze kupilam ten bilet spontanicznie, bo jak bym zaczela analizowac, jak ja sobie poradze sama z Lena ,bagazami, wozkiem,lzoeczkiem turystycznym, fotelikem samochodowym i jescze ta przesiadka, to bym nie poleciala....
lecimy Warszawa- Zurich- Hamburg + potem 100km autem
Bilet mamy z przesiadka , bo o 1500zl tanszy niz lot bezposredni!! Nasz LOT ma chore ceny!!!

ANNIE
tak wiec juz za kilka dni zawitam na Twojej ziemi :-) p.s. Nan z kelikiem ryzowym bez problemu dostane ??? bede ograniczona tylko do sklepu JA (czy jak on sie tam zwie :-) ), bo bedziemy bez swojego auta...

KAMLOTKO - spoznione zyczonka 11msc!!!!!!!!!!!!!!!!!! szok , ale ten czas leci.........

ADDDAAA bardzo sie ciesze, ze ten mocz wyszedl jednak dobrze!!!!!! bo kolejny antybiotyk nie jets Wam teraz zupelnie na reke!! trzymam kciuki za wizyte u homeopaty!!!!

MAYLAH jak wybierzesz projekt to koniecznie pochwal sie!!!!!!!!!!

DMUCHAWIEC
przykro mi :-( , kochana teraz to tylko cicho sza!!! I probowac!!!!! A jak sie juz uda to tez nic nie mow, tylko nowy suwaczek dolacz :-) Tak to na pewno nie zapeszymy . To ty musisz miec Wielkie wspaniale serducho jak z takimi dzeciakami pracowalas!!! Poklony :-)
Lena to się na lata za małego , ale przynajmniej nie będzie się bała , bo ja to wole 10h jechać niż godzinę lecieć taka panikara ze mnie!

reklama
NIUTA ja mialam do wyboru 2 x 1000km autem sama z Lena , lub lot. Wybralam lot, bo nie wyobrazam sobie zrobic taka trase sama z malym dzieckiem, ktore trzeba podcza sdrogi zabawiac..

Do góry