Hej Kochane!
Dzis u mnie juz lepiej i mam nadzieję, że tak pozostanie.
Wczoraj robiłam wzory zaproszeń slubnych dla jednej znajomej bo chce u mnie zamówić. Mnie taka robota starznie pochłania. Cały dzień myslę, o papierze, wstazkach i tasiemkach. No i ........wczoraj sie wykapałam, ubrałam w ciepła flanelkową piżamkę i wskoczyłam pod kołdrę, a w tym czasie mąż się mył. Gdy wrócił pytal mnie, czy mi zrobic kolację, a ja podobno odpowiedziałam, ze ta wstążeczke białą chcę i juz
Nic bym pewnie z tego dzis nie pamietała, ale Daniel zaczął się smiac jak opętany i mnie tym smiechem obudził. W ogole spałam dziś jak zabita. Dawno juz tak nie spałam. Nie słyszałam, jak mała się w nocy obudziła. Daniel do niej wstawał i robił herbatkę.
Czuje się, jakbym była w ciązy...Mam nadzieje, ze to nie autosugestia:-)
Justys na test jeszcze sporo za wczesnie. Dzis prawdopodobnie dopiero 3 dzień o owulacji, wiec se jeszcze poczekam.
Tez nic nie wiedziałam o tym, ze cos sie nalezy kobiecie, która poroniła. Tzn u mnie nie byłoby czego chować:-
-
-
-
-
-
-( Nawet nie wiem czy miałabym siłę, zeby sie o jakies pieniadze upominac, ale miło byłoby gdyby mnie ktos o takiej mozliwości poinformował.
Asiu nie pal, bo bedziesz kaszleć i bedzie Ci źle!
Maylaszku kochany. Ty sie tak nie przejmuj strasznie swoja figurką, Słonko. Jesteś sliczną kobietką
Nie warto zycia marnować na takie zmartwienia.
Iwonku zazdroszcze wakacji w takim miejscu. My niby tez mamy w planach wyjazd nad morze, ale nie wiem czy wypali. Okaze się w praniu.
Femme welon faktycznie piekny
Kamilko i jak? Warto było budzic męzusia?;-)
Moje dziecko tez schodzi na główkę. Mąż pracuje nad nauka techniki bezpieczniejszego schodzenia ale jak narazie bez rezultatów.
Ja za to pracuje nad nocniczkiem i juz sie chwaliłam, ze rezultaty są i tao jakie. Sadzam na nocnik i po 2 sekundach melodyjka gra - tak za każdym razem. Trwa to chwilke a pieluszke mała ma suchą.
Dobra zmykam do produkcji zaproszeń. Pa!