reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2009

Iwonko,ale tam pięknie:tak::tak::tak::tak: Ja chcę już ciepełko i wakacje!!!!!
Ale Domino zdolniacha,mój wspaniały pokazał dziecko jak sie schodzi głową w dół ( nie wiem co mu odbiło, chyba nieświadomie to zrobił) i teraz za chiny nie może zakumać, ale mam nadzieje,ze jeszcze trochę i bedzie wiedział o co chodzi

Kamilko, to dalej leć obudź męża!!!! Trzeba korzystać z nieobecności teściowej:-D:-p:rofl:
,

reklama
Kama TY paliłaś mnie uczyli w zawodóce i nie nauczyli !!!
:-p

FEMMMM......... WSZYTKIEGO NAJ ,NAJ Z OKAZJI 3 ROCZNICY ŚLUBU!!
Wiez ja wczoraj na Twój album weszłam i zdjecia są z...e:-).
Pewnie chce Ci sie plić ze smutku,ale tyle żes wytrzymała ,że nie warto .
chyba nie chcesz śmierdzieć fajami ,a pamietaj ,że ten smród maluszek bedzie wdychał.
i JAK bedziesz go karmić to śmierdzace dlonie mamy bedzie czuł.
Chyba nie chcesz tego ,prawda??!!!

IWONKO dZIEKUJE.
ślicznie tam jest ,wpisałam w gooogle.
Wiesz jakby nam wyjazd wypalił to bysmy sie spotkały ;-)!

A Melaszek ma wage ok. przesadza z nudów musi po narzekać!!

jakby co to dobranoc nie!!
mąż czeka ;-);-);-);-);-);-)

Ja mu tą technikę pokazałam od razu po tym jak podłoga się na jego główkę rzuciła.:-D:-D:-D:-DA żeby było sympatyczniej mój mąż był metr od Dominika. Nie zdążył go złapać...tylko nóżki zobaczył. :shocked2:
Może dlatego dość szybko połapał o co chodzi:-p:-:)tak:

Justyś, spotkanko super sprawa... Oczywiści na plaży z maluchami!

Ostatnia edycja:
Ja mu tą technikę pokazałam od razu po tym jak podłoga się na jego główkę rzuciła.:-D:-D:-D:-DA żeby było sympatyczniej mój mąż był metr od Dominika. Nie zdążył go złapać...tylko nóżki zobaczył. :shocked2:
Może dlatego dość szybko połapał o co chodzi:-p:-:)tak:

Justyś, spotkanko super sprawa... Oczywiści na plaży z maluchami!

Oczywiscie nie da rady inaczej !!
Bo bez męża sie nie ruszam;-)!!
Widze,że już odliczasz dni!!:tak::tak::tak:

Oj tak. :tak::tak::tak:
Myślałam, że nigdzie nie pojedziemy w tym roku ale M. stanął na wysokości zadania i powiedział że MUSIMY jechać i tyle. Wakacje dla nas zawsze były i pewnie będą najlepszymi chwilami w ciągu całego roku. Wtedy jakoś zawsze nasza miłość staje się bardziej pewna i mocniejsza. :-)

Lipcu, ja mówię DOBRANOC!!!!!!
Trzymajcie się Kochane!

Ostatnia edycja:
hahaha, no to Dominiś musiał załapać,
ale to chyba jest standard ,ze dzieci zlatują, przewracają się gdy jesteśmy kilka cm od nich i nawet na nie patrzymy, a nie zdążymy zareagować:tak:

Co do miłosci to Iwonko masz rację, każdej parze przyda sie taka chwila wytchnienia, zapomnienia o troskach, to scala związek

a co do mojej wagi, to ja aż tak nie narzekam przecież, tylko przyznam Wam sie w sekrecie, bo mnie to zabolało, i nikomu jeszcze o tym nie mówiłam,ze jak na tym weselu m-c temu bylam, to moja ciocia, mnie zdołowała tekstem : Madzia widzę że Ci się przybrało troszkę:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: mogła tego nie mówić, bo mi mina trochę zrzedła, zwłaszcza ze z brzuchem wciągniętym tańczyłam cały czas
i postanowiłam,ze zrzucę ten balast i jej pokażę, a co:-D:-p:-D tylko nie wiem kiedy:-)

chyba juz nie ma nikogo wiec mówię DOBRANOC!!!!!!

Ostatnia edycja:
Witamy z rana, my juz nie śpimy jakieś pół godz

Kamilko, to dalej leć obudź męża!!!! Trzeba korzystać z nieobecności teściowej:-D:-p:rofl:[/COLOR][/FONT],

Obudziłam :tak::tak:;-)

Kama TY paliłaś mnie uczyli w zawodóce i nie nauczyli !!!
:-p
Niestety tak, ale po co się uczyłam? Nie wiem

Iwonko faktycznie o tym w szpitalach nie mówią :no:

Widzę że kilka spotkań się odbędzie w wakacje :tak: Oby do nich doszło, tego nam życzę :tak:;-):-)

Idę zrobic coś do jedzonko mojemu głodomorkowi, bo już protestuje w łóżeczku że mama przy kompie siedzi

Hej Kochane!

Dzis u mnie juz lepiej i mam nadzieję, że tak pozostanie.
Wczoraj robiłam wzory zaproszeń slubnych dla jednej znajomej bo chce u mnie zamówić. Mnie taka robota starznie pochłania. Cały dzień myslę, o papierze, wstazkach i tasiemkach. No i ........wczoraj sie wykapałam, ubrałam w ciepła flanelkową piżamkę i wskoczyłam pod kołdrę, a w tym czasie mąż się mył. Gdy wrócił pytal mnie, czy mi zrobic kolację, a ja podobno odpowiedziałam, ze ta wstążeczke białą chcę i juz:-D Nic bym pewnie z tego dzis nie pamietała, ale Daniel zaczął się smiac jak opętany i mnie tym smiechem obudził. W ogole spałam dziś jak zabita. Dawno juz tak nie spałam. Nie słyszałam, jak mała się w nocy obudziła. Daniel do niej wstawał i robił herbatkę.
Czuje się, jakbym była w ciązy...Mam nadzieje, ze to nie autosugestia:-)

Justys na test jeszcze sporo za wczesnie. Dzis prawdopodobnie dopiero 3 dzień o owulacji, wiec se jeszcze poczekam.

Tez nic nie wiedziałam o tym, ze cos sie nalezy kobiecie, która poroniła. Tzn u mnie nie byłoby czego chować:-:)-:)-:)-:)-:)-:)-( Nawet nie wiem czy miałabym siłę, zeby sie o jakies pieniadze upominac, ale miło byłoby gdyby mnie ktos o takiej mozliwości poinformował.

Asiu nie pal, bo bedziesz kaszleć i bedzie Ci źle!:-D:-D:-D

Maylaszku kochany. Ty sie tak nie przejmuj strasznie swoja figurką, Słonko. Jesteś sliczną kobietką:tak: Nie warto zycia marnować na takie zmartwienia.

Iwonku zazdroszcze wakacji w takim miejscu. My niby tez mamy w planach wyjazd nad morze, ale nie wiem czy wypali. Okaze się w praniu.

Femme welon faktycznie piekny:tak:

Kamilko i jak? Warto było budzic męzusia?;-)

Moje dziecko tez schodzi na główkę. Mąż pracuje nad nauka techniki bezpieczniejszego schodzenia ale jak narazie bez rezultatów.

Ja za to pracuje nad nocniczkiem i juz sie chwaliłam, ze rezultaty są i tao jakie. Sadzam na nocnik i po 2 sekundach melodyjka gra - tak za każdym razem. Trwa to chwilke a pieluszke mała ma suchą.

Dobra zmykam do produkcji zaproszeń. Pa!

reklama
Dmuchawcu warto było ;-) No i powodzenia z zaproszeniami, na pewno bedą śliczne :tak: Na dokładny wynik testu pewnie trzeba poczekac nie mniej niż 2 tyg?

Przed wczoraj mój mąż do mnie przez sen:
-za dużo włożyli
-(ja) co?
-za dużo włożyli
-Co?! (bo znowu nie dosłyszałam)
-no za dużo włożyli
-ale czego?!!
-krów
-jakich krów!
-zdechłych
:eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek:
Tak się śmiałam że się obudził :-D:-D:-D:-D:-D A skąd mu te krowy przyszły na myśl to nie wiem, piasek wozi wywrotką a nie krowy :-D

gabiaz miłej pracy życzę :tak:

Do góry