reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2009

A Wy nie spicie ??

MAYLAH te banany hehehe

FAMME witaj.... ja tez sama z mala... Twoj marynarz, a moj zeglarz :-)

reklama
Stopciu, No ja juz mykam spać:tak:
jutro koleżanka przyjeżdża, o 10.30 się zapowiedziała:szok: Więc nie będzie leniuchowania z Filipkiem:tak:

A i złożyłam Cv do tej firmy, ( firma generalnie zajmuje się sprzedażą , obróbką mięcha, :-D itp)A ja bym sie zajmowała kontaktami z klientami francuskimi, mój kolega, który tam pracuje, powiedział,ze pilnie kogoś z Francuskim potrzebują, może to i dobrze,ze tu prawie nikt nie zna tego języka, to chociaż o wypłatę można zawalczyć.

Dobra Miłej NOCKI!!!!!

witam nowa koleżankę i jej synka:-) pytaj kobitko jak masz chęć :-)

willsonka, oby Twój pobyt w szpitalu był jak najkrótszy i zdrówka życzę !

u nas w mieście panuje jakiś wirus, masa dzieci ląduje w szpitalu, wysoka gorączka, potem luźne kupki biegunka i często odwodnienie. Ale to nie rota, niby coś z powietrza jakby grypa żołądkowa.

a ja dziś w nocy miałam problemy ze snem, nie wiem czemu ale od 2 do białego rana oka nie zmrużyłam :-( Mała spałam M też a ja ni cholery nie mogłam usnąć. Nie wiem czy iść z tym do lekarza czy co ale takie kłopoty ze snem mam juz od ok 4 mcy.

Hallo!
O tej porze i pierwsza? Przepraszam, ze dopiero teraz do was zagladam, ale chodze jak tykajaca bomba zegarowa i nie mam pojecia dlaczego...

Ewa duzo zdrowka dla meza, wiem co czuje przechodzilam to w zeszla niedziele

Willsonka wracaj do nas szybciutko ze swietnymi wynikami!

Maylah powodzenia, trzymam kciuki zebys dostala ta prace

Femme witaj i pisz duuuzo duuuuzo :)

Stopi nam ta kaszka tez smakowala

Zdradzcie mi tajemnice jak wy usypiacie swoje dzieci? My mamy dalej ok 4-5 pobudek w nocy :(

Ja sie witam z rana :-)
Dzis sie udało Filip spał do 7 rano w łózeczku :-D:-D:-D
Zaraz bedzie kolezanka, wiec napisze pozniej :-)

W ogóle u nas nie zaciekawie, bo mąż ma problemy w pracy, najlepsze,ze nie z jego winy, ale szef mysli inaczej:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: zal mi go strasznie, bo widzę,ze sie zamartwia

Buziak

hej
u nas bez zmian....Mari dalej ma katar a ja dalej @ i sie strasznie mecze...:-:)wściekła/y:
teraz sobie drzema, potem obiadek i idziemy na spacerek.
Madziu dzieki za przypomnienie, znalazlam zelazo w domu i zaraz wzielam, wogole do glowy mi to nie przyszlo...buziak:-)
wszystkim innym lipcowkom milego dnia zycze! oraz zdrowka
witam nowa forumowiczke!

Ja juz po spotkanku :-) Całkiem przyjemnie było, Filipek dostał koparkę:-D i też się ucieszył:tak:

Aniu, tylko nam nie wybuchnij:szok::-p:szok: może przemęczona jesteś stąd ten zły nastrój:-(
A co do pobudek, to mały tak się budzi, czy może na picie?
Bo może mu zębole idą, Filip prawie m-c przed zębem pierwszym tak sie wiercił pól nocy,ze w koncu lądował u nas w łóżku. Moj M. mi powiedział, nie wiem czy to ma sens, ale ze w nocy jak Filipkowi robi się ciepło pod kołderka on strasznie zgrzał, to , to powoduje bóle dziąseł:baffled:
Filip zasypia przewaznie podczas picia mleczka

Beatko, jeszcze raz zdróweczka:tak:
A sie zastanawiam co u Agnieszki 25? Jak starania o dzidziusia jej?
O u nas burza idzie!!!

Dzieńdoberek na rondelek!!

witam NOWĄ MAMUSIE Z DZIDZIUSIEM.

u nas duchota jak nie wiem,okno otwarte na oścież ,a tak duszno jakby wcale nie było otwierane .

MELASZKU głośno nie było bo inni domownicy i jeszcze blok z płyty to wiesz;-).
No ,ale ogólnie powiem WAM ,ze coś mi się porobiło .Mogłabym Kochać co godz.:szok::szok::szok::szok::szok::szok::-).
Mąż mówi ,że żona mu powróciła z dalekiego wyjazdu:-D.
no i oczywiście zadowolony .:-)

Mały mi marudzi i nie da popisać.

ssssssssssspadam odezwie się później .
:-):-):-):-):-):-)

reklama
ale pustki...... jejku !!!!!! heh keidys to produkcja byla 24h/dobe ... :-)

MAYLAH daj znac czy uda sie zmienic prace. No i zeby u meza w pracy sie ulozylo

JUSTYSIA a u mnie od 9msc zima zapanowala w seksie...... zero ochoty z mojej strony, az sie nie poznaje..

ANNIE Lena caly dzien na dworze byla, to teraz padla w sekunde... polozylam ja i spi od razu :-)

Do góry