reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2009

Trzymajcie kciuki za dzisiejszą wizytę u psychologa, idziemy na 14

Czesc
Dziewczyny trzymajcie kciuki -popoludniu ide z mala na kontrole do endokrynolog. Jejku tak bym chcaial,zeby juz jej nie podwyzszala dawek hormonow!! Wogole,zeby ta niedoczynnosc tarczycy tak sama zniknela - marzenie.....
Co powrot do Polski to maraton kontroli lekarskich sie zaczyna....
kciuki zaciśnięte mocno i życzymy samych dobrych wieści;-);-);-)
Witajcie:-)

a wogole, wczoraj byłam u lekarza, dał mi skierowanie na USG jamy brzusznej. Zobaczymy czy to kamienie, czy jednak zostanie mi gastroskopia i leczenie wrzodów:-( no a na moje silne bóle pleców dostałam ZAKAZ DŹWIGANIA pow 3 kg:laugh2::laugh2::laugh2:leki które nie pomagają, więc pewnie zostanie mi rehabilitacja jakaś albo masaże za które będę musiała sama zapłacić:baffled:
3 kg ??:-):-):-):-):-) kurcze to tak naprawdę siatka z codziennymi zakupami więcej waży, nie wspominając już o tym, że nasze dzieciaczki też swoją wagę już mają

reklama
My juz po spacerku, ale Zosia jeszcze spi na balkonie:-)

Pogoda jest cudna- słonecznie i cieplutko:tak:
Abudzku mogę Ci oddać kilka słonkowych promyków i może kilka stopni, coby cieplej u Ciebie było...

Kamlotka zazdroszczę tych gór. My na majówkę zostajemy w domu i moze znajomi do nas przyjadą. A 9 maja mamy komunię w moim rodzinnym mieście.
W okolicach Zakopanego nocowaliśmy w pensjonacie Topór w Murzasichlu- przytulnie i miło, fajna gospodymni i dobre sniadanka i obiadokolacje:tak: Na wspólne wakacje lipcówek dawałam linka.

Beatko nie złosc sie na swojego mena;-) O kupie zdarza sie zapomniec, zwłaszcza jak ktos ma katar i nie czuje smrodku:-D A aniołki wkleje zaraz na zainteresowania.

Willsonko dzieki za ciepłe słówka- ja tez Za Wami tęskniłam:tak::tak::tak::tak::tak:

My urodzinki tez bedzemy robic- w koncu to jedna z niewielu okazji, zeby ktos nas odwiedził na tym naszym zadupiu:sorry: Choc powaznie zastanawiam sie nad tym, zeby zrobic roczek u tesciów na wsi- bo oni maja taki letniskowy domek- własnie go remontuja. Domek jest na wsi nad Bugiem i jest tam naprawde ładnie. Poza tym moja rodzinka miałaby tam bliżej.

Dobra- biore sie chba za jakąs robótkę póki mała śpi- w domciu mam "mały" ;-) bałagan.

stopi69 kciuki zaciśnięte :tak:
dmuchawiec dziękuję za info :tak::tak::tak:
adudz82
to dla Ciebie
beata26 ach Ci mężczyzni, oni juz tacy są, ale przynajmniej sie przyznał, bo mógł skłamac bo i tak byś się nie dowiedziała. No i powodzonka na USG, nie wiem kiedy będzie, ale oby wszystko poszło po Twojej myśli

Oglądając TV, to tylko się przygnębiam :no::no::-(

Dmuchawcu, teraz odnalazłam ten link, wygląda naprawdę super, czyli w ośrodku cena za sam nocleg to 20zł, to całkiem niedrogo, mam nadzieje że dobrze sprawdziłam?

Ostatnia edycja:
nie me to jak mamuśki z bb:tak::tak::tak:
prosiłam o trochę słoneczka i trochę to trwało ale w końcu i u mnie zaświeciło :tak::tak::tak:
dzięki kobitki :tak::tak::tak:
jeszcze troszke i wybywam na spacerek :tak::tak::tak:

witam popoludniowo
u nas dzisiaj pochmurno,deszcz padal, nadal chorujemy, glowa mnie boli i glodna jestem. od jakiegos czasu szukam nowej pracy a tu nic ani widu ani słychu.nic tylko narzekac.
oj tez bym sobie pojechala na jakis urlopik ale pewnie dopiero w lato bede mogla.
kamlotka tylko nie ogladaj TV za długo, u nas w pracy niektorzy faceci sobie z tego jaja robia, mowia ze niektorych politykow nie zaluja, tylko szkoda tych innych ludzi i rodziny. wczoraj np.zapytalam sie co im z artykulów biurowych zamowic a jeden do mnie "długopisy z napisem smoleńsk 2010" normalnie az brak slow. a w wiekszosci to faceci lekko po 30.
a co do urodzin to my tez bedziemy robic i jak pogoda dopisze to grill-a napewno zrobimy tak samo jak chrzciny. zawsze to mnie roboty

Witam sie i przypominam :)
Jakis czas mnie nie bylo-brak czasu :( ale znow bede dostepna :)
Maluszek sie super rozwija i uczy coraz to nowych rzeczy...a juz taaaaki duzy jest :)
wrzucilam focie na fotkowe forum :)
dzisiaj sprzatalam i wlansie skonczylam obiadek robic bo daniel za pol godzinki do domu wpadnioe glodny ze hej ! ;)
maly cos cisnie ide go przebrac :D
buziaki i lece was zaraz poczytac

Witajcie, jeszcze Was nie czytałam, bo dzis taaaki dzien.
Bylismy na USG serduszka, i miałam nadzieje,ze nas doktor ju:szok:z wypisze z przychodni kardiologinczej, a tu niestety sie okazało,że dzięki Bogu wady serduszka nie ma ,ale za To Filipek ma powiększoną zastawkę tętniczo -żylną, o ile dobrze zrozumiałam,mam się nie martwić, bo to normalne u dzieci, ale on ma troche zabardzo powiększoną, następna wizyta za pół roku, a za 9 m-cy kolejne USG, trochę sie zmartwiłam, ten lekarz tez taki nieprzyjemny, bo Filip strasznie płakał na tym USG, bo on mu nawet tarczyce sprawdzał, i mówił,że moze żle zmierzył , bo sie wiercił, ja sie starałam, z mezem go utrzymac w bezruchu, ale sie nie dało, a i powiedział
" Cicho bądż , bo Cię uśpię":crazy: normalnie wkurzyłam się:baffled::baffled::baffled:

Potem byłam na zakupach, chciałam sobie jakąś sukienkę na wesele kupić, ale nic nie znalazłam ciekawego, jeszcze niecałe dwa tyg

Dobra ida poszuac cos w necie o tej zastawce, i zajrze potem

Buzaki:-):-):-)

reklama
Witajcie, jeszcze Was nie czytałam, bo dzis taaaki dzien.
Bylismy na USG serduszka, i miałam nadzieje,ze nas doktor ju:szok:z wypisze z przychodni kardiologinczej, a tu niestety sie okazało,że dzięki Bogu wady serduszka nie ma ,ale za To Filipek ma powiększoną zastawkę tętniczo -żylną, o ile dobrze zrozumiałam,mam się nie martwić, bo to normalne u dzieci, ale on ma troche zabardzo powiększoną, następna wizyta za pół roku, a za 9 m-cy kolejne USG, trochę sie zmartwiłam, ten lekarz tez taki nieprzyjemny, bo Filip strasznie płakał na tym USG, bo on mu nawet tarczyce sprawdzał, i mówił,że moze żle zmierzył , bo sie wiercił, ja sie starałam, z mezem go utrzymac w bezruchu, ale sie nie dało, a i powiedział
" Cicho bądż , bo Cię uśpię":crazy: normalnie wkurzyłam się:baffled::baffled::baffled:

Potem byłam na zakupach, chciałam sobie jakąś sukienkę na wesele kupić, ale nic nie znalazłam ciekawego, jeszcze niecałe dwa tyg

Dobra ida poszuac cos w necie o tej zastawce, i zajrze potem

Buzaki:-):-):-)

Jeszcze nie kupuj bo jak schudniesz bedziesz zwężać:-p:-p:-p:-p:-p:-p:-p !!!

Do góry