reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2009

ABUDZ SPEŁNIENIA MARZEŃ I ZDRÓWKA I MIŁOŚCI BO TO NAJWAŻNIEJSZE!

My sie witamy.
Wyjechalismy w piatek w sobote wieczorem przyjechaliśmy .
Obeszliśmy wczoraj 40 lecie ślubu teściów ,z prezentu zadowoleni.
Mama siedzi w kuchni i na kuchenke sie napatrzec nie może:-D
TOrt też zjedliśmy ;-),był śliczny .Zamówiliśmy duży prostąkątny i najważniejsze z parą młodą 40lat temu :-).
Wszyscy umówiliśmy sie i weszliśmy z płonącym tortem kwiatami i kuchenką śpiewając sto lat!
A,że nas dużo to nie było jak sie ruszyć z tym wszystikim:-),niespodzianka sie udała.

Niestety podobnie jak WY nie mam humoru na nic ryczeć mi sie chce i bedzie coraz gorzej jak ludzie sie nie zmienią ,nic bez przyczyny sie nie dzieje.:no::no::no::no:

JUlek broi na sto dwa ,wczoraj siedział w krzesełku swoim i tak sie nachylił ,tak kombinował ,aby kubek z ławy złapać ,aż wykombinował.
Wylał kawe na szczescie była zimna,ale jakbyscie widziały jak sie cieszył ,aż piszczał.

Karol dalej śpi z szamponem!:eek::cool::szok::-D

JOASIU-dzwonił ten kurier do Ciebie?
wszystko ok.?

Melaszku na odchudzanie najlepsze kopanie fundamentów.
Ja sobote przesypywałam piach z piwnicy która kopią i mówie Ci tak tydzi 10 kg mniej.

Na nasz dom to ja wykopie zabronie TOMKOWI:-D:-D:-D.
a jak tu na diete przejsc ,jak same imprezy teraz 3 komunie nas czekają.

Aniu ja telefonu zapomniałam od szwagra ,ale wczoraj przywiózł bo przyjechał na impreze i czapke KAROLA,nawet nie wiedziałam,że zostawiał.Bym szukała i klnęła gdzie czapka!:baffled:

reklama
Justysiu już wszystko dograłam. Wielkie dzięki!!!!

A u nas choroby ciąg dalszy. Byliśmy u lekarza i Młody dostał Bactrim, bo strasznie kaszle,furczy w oskrzelach i ucho jakieś zaczerwienione. Kurde tak się staram ubierać go odpowiednio do pogody, przeciągów w domu nie mam, czapka obowiązkowo na dworze, skąd to zapalenie ucha??Od zębów? Nie wiem sama. Bałam się żeby to nie było zapalenie płuc, bo mój siostrzeniec na nie chorował w czasie świąt i był na przepustce ze szpitala, więc miał kontakt z Młodym. Na szczęście płuca czyste:)

A teraz siedzę i czekam na jakiś przypływ energii... który nie nadchodzi. Dziecko pospało mi w wózku na balkonie, więc "spacer" mamy zaliczony:)

Dziewczynki baaaardzo się cieszę, że się pojawiłyście, już wystarczy tej pustki na forum:)

Wszystkiego najlepszego dla solenizantów!!!!!!!!

Justysiu już wszystko dograłam. Wielkie dzięki!!!!

A u nas choroby ciąg dalszy. Byliśmy u lekarza i Młody dostał Bactrim, bo strasznie kaszle,furczy w oskrzelach i ucho jakieś zaczerwienione. Kurde tak się staram ubierać go odpowiednio do pogody, przeciągów w domu nie mam, czapka obowiązkowo na dworze, skąd to zapalenie ucha??Od zębów? Nie wiem sama. Bałam się żeby to nie było zapalenie płuc, bo mój siostrzeniec na nie chorował w czasie świąt i był na przepustce ze szpitala, więc miał kontakt z Młodym. Na szczęście płuca czyste:)

TO się cieszę !
Mam nadzieje ,że bedziecie zadowoleni.

Vercik a Tobie jak nie spaliłaś ich;-)!
jak tam prawko!???

my jeszcze zaraz idziemy na dwór musze zajsc do sklepu bo mąż pisał ,że jutro na 1 zmiane idzie ,sami prorąbańce tam pracuja; ehhh...:crazy:

Wszystkiego najlepszego dla solenizantów!!!!!!!!

Ostatnia edycja:
Justyś, super,że prezent się podobał:-) Musiała to być wielka niespodzianka.
A Twój Julek, to niezły agent, no i Karolek z tym szamponem musi wyglądać świetnie,:-D:-D:-D

Asiu, bideny Kubulek:-( zdróweczka dla niego,
ja zauwazyłam,że Filipek często chwyta sie za uszka, nie wiem , ostatnio zauwałyzłam,ze ma duzo woskowiny, normalnie było gołym okiem widoczne, i troche mu wyczysciłam pieluszką, a Wy czyscicie jakos uszka? A zapomniałam sie kurcze lekarki spytac tydzien temu jak byłam:baffled:

Beatko, super,ze w koncu sie udało Alanka zaszczepić:rofl2:

Aniu, u nas podobnie, Filip juz non stop chodzic chce,na kocyku to chwilke posiedzi, a zaraz wstaje i do mebli leci, albo gdziekolwiek i sie podnosi.... ach to taki urok, teraz tylko czekac, kiedy sie nauczy chodzic:-)

Ciekawe co u Ali?

Czesc

Beaciu chetnie wpadłabym:tak: ale obawiam sie, ze zeby odwiedzic wszystkich znajomych w Wawie mi weekendu nie starczy:no:

Telefon juz mi priorytetem przyszedł:tak::-D

Co do firanek, to u mnie obowiazkowe. Za to nie lubie zasłon:no: W jednym pokoju nie mam firanek, tylko same roletyt i strasznie mnie to wkurza!
Oj,m cos mi placze moja córcia:-( To chyba na tyle mojego pisania

Justyś moje dziecko na pewno będzie z klocków zadowolone, jak nie teraz to na pewno później będzie się nimi bawił :) Justyś miło Cię było dzisiaj przez tel. usłyszeć :))
Madzia ja mojemu małemu czyszczę uszka patyczkiem higienicznym, tylko że bardzo uważam by zbyt głęboko go nie wsadzić. Na szczęście moje dziecko siedzi wtedy w miarę spokojnie, więc czyszczenie odbywa się sprawnie. Gorzej z obcinaniem paznokci, czasem nie mam już pomysłu czym go zająć, bo obcinanie we śnie w jego przypadku nie jest możliwe.
Aniu a miałabyś jakiś pomysł na aniołki albo coś innego na 35 rocznicę ślubu? Moi rodzice obchodzą w lipcu, chcemy im zafundować wyjazd w góry w ramach prezentu, ale przydałaby się jakaś pamiątka oprócz tego. Ja jestem totalne beztalencie, więc liczę na Twoją radosną twórczość. Zastanów się pliissss:)
Madzia nasze dzieci w bardzo podobny sposób się rozwijają, mój też łazęguje:) Dzisiaj zaliczył taką bombę, że ma 2 ślady-jedna krecha pod okiem a druga na czole. Dziecię wojny :)

Cześć Kobietki ;*
Ja Was dzisiaj nie nadrobie, postaram się jutro ale teraz tylko wpadłam powiedzieć że u nas ok ;)) zaczynam robic powoli zakupy dla malucha i wogole musze zrobić przemeblowanie i miejsce na ciuszki :)) :))
Wiem że to nie odpowiedni wątek :p ale potrzebuje pościeli do łóżeczka turystycznego i materacyka tylko nie wiem który najlepszy :p Bo dla Jasia mam gryka-kokos i nie wiem czy teraz taki sam kupić .... a pościel chce kupić na allegro tylko nie umiem się zdecydować.
Kochane buziaki dla Was i dla maluchów !! :)
Jutro się odezwe !!

Laluśka mnie równierz miło:tak:.
Masz bard
zo ciepły głosik !!
a nie przestraszyłaś sie jak mnie usłyszałaś??:-D:-D:-D:-p:-p:-p:-p

Jula jak na razie uwielbia gryzć walec,do tego służa u niego kloki!!:-D:-D:-D

witam się wieczornie,;-);-);-) kurcze dopiero teraz mi kolejni goście poszli,:confused2::confused2::confused2: myślałam, że ci co mieli wpaść to już wpadli,:-:)-:)-( a tu dziś jeszcze dalsze odwiedziny, z jednej strony to miłe:tak::tak::tak:, a z drugiej już męczące,:baffled::baffled::baffled: trzy dni z rzędu goście, jutro wyłączam dzwonek:-p:-p:-p i nikogo nie przyjmuję i tylko z córcią odpoczywam,:tak::tak::tak: kurcze znosiłam dziś małą w wózku po schodach i tak mnie ręka zabolała, :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:że myślałam, że ją zaraz upuszczę,:szok::szok::szok: aż mi się gorąco i słabo zrobiło,:angry::angry::angry: co ja mam z tą ręką?? już mnie to drażni,:angry::angry::angry: ile ręka może boleć:angry::angry::angry:?? przecież to już prawie dwa tygodnie:crazy::crazy::crazy: ach starość nie radość:laugh2::laugh2::laugh2:

reklama
czyzby strazy nocnej nie było:-:)-:)-(
ja juz uciekam do łóżeczka bo brzusio strasznie boli:-:)-(, no bo przecież nie mogło być inaczej jak jeszcze dostać @ w swoje urodziny:-:)wściekła/y::wściekła/y::-( do jutra kobietki :-)

Do góry