reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2009

BEATKO nas tez zabkow brak!!! Jakies 2 msc temu zaczel sie przebijac i otem wszystko stanelo - ma biale kresezki i kropeczki i nic wiecej :-)

reklama
My tez nadal bezzębni:-D

Z ciacha kochana nie skorzystam, przynajmniej jakis czas, zaczynam dzis pisac dziennik mojego odchudzania wraz z wymiarami i z tym co zjadam, ciekawe jak długo, hahahah

Zaraz chyba jak Filip zje drugie sniadanko, pojdziemy do jedynego sklepu w naszej Wsi , :p po jakies produkty, do tej diety proteinowej, bp kircze mam tylko jajka , jogurt naturalny.
Aga S co jeszcze jadałąś?

JUSTYNKO????? PATRA???? VERCIK???VIORECZKA???

Ostatnia edycja:
Hej dziewczyny! Wreszcie w domku!

Nie wiem kiedy Was nadrobię :/ dziś rano wróciłam z dzieciakami do domu. Tomi ogląda bajkę, Adamo bawi się na dywanie, a ja latam ze ścierą i tylko ścieram kurz... przeleciałam już wszystkie powierzchnie poziome :)

Panele już leżą i w gabinecie i w salonie. Teraz trzeba przykleić listwy przypodłogowe, a że zdecydowalismy sie na takie w kolorze ściany, więc jeszcze będziemy musieli je pomalować :/ W tym tygodniu mają przyjśc mebelki do gabinetu i stół z krzesłami do salonu więc będzie pięknie. Zostaną juz tylko firanki (o których wolę nie wspominać, bo nigdy chyba nie wybiorę).

Lece Was poczytać, bo ręce mi już więdną od tego mopa i szmaty.

Cześc i czołem!

oj tydzien mi sie zaczął jakos dziwnie. Od rana słucham radia i humorek podobnie jak Adudz- nie najlepszy:-(
Poza tym od rana próbuje zrobic cos poza łażeniem za Zosią- ale to nie łatwe:no: W rezultacie zamiast iśc na spacer, uspiłam małą w w/ózku i wzięłam sie za porządki. Wczoraj konczyłam anioły, ktore zamówiła u mnie Alusia:tak::-D:-D:-D:-D:-D:-D i moja ciotka. Robiłam jej tez zaproszenia na komunię.
Nie mam jeszcze obiadu i nie mam nic na obiad, musze do sklepu wyskoczyc koniecznie.

Chyba koncze to pisanie bo sprzatanie jeszcze nie skończone. Jeszcez sterta garów w zlewie została, ze nie wspomne o górze prasowania! Po tym wyjeździe do teściów prania było 4 pralki!

W sobote jedziemy do Warszawy do mojej kolezanki, a po południu mamy slub i wesele w Kampinosie. Na weselu nie zostajemy, zjemy tylko obiad i wracamy do Wawy. W co ja sie ubiore?:eek::eek:

Aniu duzo zdróweczka!!!!!!!!!!!!!!!!

Dziekujemy za zyczonka dla Zosi1!!!!!!!!!!!

ja uciekam teraz na spacerek i mam nadzieję, że słonko w końcu się przebije, bo jak na razie to strasznie się chyba wstydzi :-p

życzonka dla małych solenizantów i my składamy i miłego popołudnia życzymy

Adudz -
5pdmf.jpg

Ogrom spokoju, zdrówka i wytrwałości.
miłości i ciepła....
Wszystkiego co piękne!!!

Hej mamuski:))
Moje dziecko w koncu zaszczepione:)
ADUDZ wszystkiego najlepszego kochana z okazji urodzinek:)
Dla małych solenizantów zdróweczka i góre zabawek:)
A dla chorowitków szybkiego powrotu do zdrowia:)
A my na spacerki bedziemy narazie chodzic tylko po deszczu bo w czwartek jedziemy do wawy na cystografie i lepiej zeby mały nie miał gila do pasa od tych cholernych pyłków.
DMUCHAWCU zapraszam do nas w drodze powrotnej z wawy:)Jadąc koło mnie tez dojedziesz do Grajewa,no moze kilka kilometrów tedy dalej.

my już po spacerku :) słoneczko troszkę wyjrzało, ale w sumie to za ciepło nie jest:cool::cool:

za życzonka bardzo dziękuję, ojj jak ten czas szybko leci :)

EWA to moze okna bez firanek, jak nie mozesz sie zdecydowac na jakies :-) Ja niecierpie firanek. Mam jedne ladne kupione do sypialni i nadal ich nie powiesilam :-) Moze w koncu to uczynie. W salonie mam tylko zaslony, ktore i tak chce zdjac, wiec zostana tylko cienkie rolety materialowe.

reklama
Aniu nie przejmuj sie wiekiem,pociesz sie ze niektórzy sa 10 dni starsi:))))))))))))))

Co do firanek to ja je zawsze lubiłam i jak ktos nie miał w mieszkaniu to wydawało mi sie tak pusto.A teraz sama w domu nie mam od 1,5 roku tylko rolety w kuchni,sypialni i łazience i jakos sie przyzwyczaiłam.Koszt karniszy i firanek z zasłonami jest dosyc spory i ciagle sa ważniejsze wydatki,ale trzeba sie cieszyc ze sie jest na swoim a reszte sie kiedys dokupi:)

Do góry