reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2009

Czesc Kochane!
Wpadam tylko na chwilke, zeby pozyczyc Wam wspanialych, radosnych Swiat~!
Trzymajcie sie cieplusko i do zobaczenia po swietach w czwartek, bo dopiero wtedy wracamy:tak:
Buziaki!

reklama
Hej
My również podczytujemy, ale czasu brak.....
U nas ok, Mała zdrowa, codziennie spacerujemy 3-4 godz, pogoda ładna. To tyle w skrócie.
Za nami już 9 miesięcy. Serdecznie pozdrawiamy Maluszki i Mamusie
Życzymy Wesołych Świąt.......... :tak::tak::tak::tak::tak::tak:

witam się po kilkudniowej przerwie
nie miałam czasu na nic, raz, że dłużej pracowałam, dwa, że oczywiście coś trzeba było w domu zrobić, i w sumie to już mam prawie ogarnięte wszystko, co prawda podarowałam sobie pranie firan, zrobię to w przyszłym tygodniu, no i dziś została mi strasznie duuuuuuuuuużżżżżżżżża góra prasowania, jak na to patrzę to już mi się nie chce, jeszcze tylko jedno pranie zrobię i będę miała już gotowe, jutro już jedziemy do moich rodziców, wrócimy sobie w niedzielę wieczorkiem, a w poniedziałek na obiad idziemy do teściów, więc na święta do domu nic nie robię, tylko dla mojej mamy zrobię sałatkę i jakieś ciacho, no ale to jutro :-)

zaraz jak położę małą bo coś już oczka trze, to spróbuję was nadrobić,
no i u nas niestety w domu króluje katar, mała smarkata, ja też pociągająca, więc musimy się szubko leczyć, co by na święta już być wyleczeni, ja mam już dziś wolne więc może jakoś spróbuję dojść do siebie,

czy mi sie wydaje czy BEATKA ma dziś urodzinki :tak::tak::tak:
KOCHANA DUŻO ZDRÓWKA I SZCZĘŚCIA I SPEŁNIENIA WSZELKICH MARZEŃ
no i oczywiście dla naszych minisolenizantów też wszystkiego naj naj naj

oki lecę po drugą kawkę może któraś się przyłączy??
potem postaram sie jeszcze to was wpaść z życzonkami :-)

Cześć Dziewczyny :-)
Cisza na forum nastała no ale wszystkie pewnie już przygotowują się do świąt :-)
Co u nas? Dzisiaj kończymy 9 miesięcy :-D zaczynamy powoli przesypiać noce :-D raczkujemy pełną parą :-D wstajemy i przy meblach sobie spacerujemy :-D no i mamy 6 ząbków :-D 4 na górzy 2 na dole :-D

Z calego serca zycze Wam Swiat pogodnych, spokojnych, wszystkimi barwami teczy malowanych kraszanek, niech radosc i szczescie pozostana z Wami, a wiosenne motyle niech tancem ciesza Wasze oczy przez rok caly. Lany poniedzialek niech przyniesie deszcz wszelkiego bogactwa :-D:-D

Buziaki Kochane Moje :** :-)

no to was nadrobiła, nie było tego jakoś dużo, no ale nie ma się co dziwić, pewnie każda jak nie w pracy, to na spacerku z dzieckiem, no i jeszcze ta mania przedświątecznych porządków, pewnie po świętach troszkę się tu produkcja poprawi

ja postaram się do was jeszcze dziś zajrzeć, ale już teraz składam wam życzenia świąteczne:
SŁOŃCA SZCZĘŚCIA POMYŚLNOŚCI
W PIERWSZE ŚWIĘTO DUŻO GOŚCI
W DRUGIE ŚWIĘTO DUŻO WODY
TO DLA ZDROWI I URODY
MNÓSTWO JAJEK KOLOROWYCH
ŚWIĄT WESOŁYCH ORAZ ZDROWYCH
NIECH WAM JAJECZKO DOBRZE SMAKUJE
BOGATY ZAJĄCZEK UŚMIECHEM CZARUJE
MAŁY KRÓLICZEK SPEŁNIA MARZENIA:
WIARY, RADOŚCI, MIŁOŚCI SPEŁNIENIA

Cześć Kobitki!
Witam się po baaaardzo dłuuuugiej przerwie! A ja całkiem na odwrót. Święta się zbliżają, to ja dopiero mam chwilę czasu żeby zajrzeć ;-) Na co dzień tyle roboty, że hoooo.
Dużo się u nas działo. Ja w pracy dużo roboty, w domu też. Opiekunka ostatnio kilka razy mi porządnie ciśnienie podniosła... Zaliczyliśmy chorobę. Mati biedaczek miał katar i straszny kaszel. Udało się obejść bez antybiotyków, a dzisiaj znowu kaszle i kicha:wściekła/y: Opiekunka wczoraj się przyznała, że ma anginę i jest na antybiotykach. Po całym dniu spędzonym z małym:wściekła/y:
Ja przez tydzień też byłam chora, myślałam że umrę, ale oczywiście do lekarza nie poszłam:baffled: Zatoki mnie tak bolały, że płakałam z bólu. ehh...
Ale już jest lepiej, byle Mati się nie rozchorował:sorry2:
Muszę się przyznać, że Was podczytywałam, ale co kilka dni i wtedy miałam tak dużo zaległości, że po czytaniu nawet nie było czasu na odpisanie....

BEACIU -
zdrowia ,szczęścia pomyślności ,
przez całe życie samych radości ,
spełnienia marzeń tych maleńkich i tych wielkich!
ŻYCZĘ CI KOCHANA z serca całego w dniu TWYCH urodzin WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO !!!

Witam!!\
wpadam tylko zeby zyczyc Wam wesolych spokojnych i rodzinnych swiat!!!!!
Beatko sto lat!! spelnienia marzen!
Sto lat dla wszystkich solenizantow!
aaaa u nas dzis pada snieg..... ;/

reklama
Do góry