reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2009

czesc ja na sekundke

Niestety przez mojego nierozgarnietego czasem loska nie mam biletu do Polski na jutro .:-( Tak, wiec niestety lecimy w niedziele do Niemiec. Tam 3 dni, a potem samochodem do Gdyni. bedziemy ciagnac motorowke, wiec trasa bedzie dliuga :-( Pozniej plan jest taki,ze ja z Lena wsiadam w pociag i z Trojmiasta jedziemy same do Wraszawy.

DZIEWCZYNY WESOLYCH SWIAT DLA WAS WSZYSTKICH I DLA CALYCH WASZYCH RODZIN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

reklama
ZDROWYCH, SPOKOJNYCH I RODZINNYCH ŚWIĄT DLA WAS I WASZYCH RODZIN!!!! Odpocznijcie sobie troszkę :-)

Beatko STO LAT, STO LAT, niech żyje nam!!!!!!

Kochane kobietki my wpadamy na chwilunię, ale może w czasie świat uda mi się Was choć troszkę nadrobić ... Na wszystko brakuje czasu ... a jeszcze ta pogoda ... znów zimno i mokro :-(
Ale koniec marudzenia :-D Teraz coś od nas dla WAS :-)

Beatko 100 lat , spełnienia najskrytszych marzeń oraz pociechy z dzidzi i TŻ

Uciekam buziaczki

Drogie lipcóweczki, z okazji Świąt życzę Wam wszystkiego dobrego, mokrego dyngusa, grzecznych pociech. A solenizantom, obchodzących swoje święto w tym czasie, życzę zdrowia, kolejnych skoków rozwojowych, apetytu, i samych uśmiechniętych twarzy:)

Dziekuje Wam Moje Kochane za życzonka i za pamieć:-):-):-)

A ja mam jeszcze dzis kupe roboty,sprzatania prasowania i jeszcze sałatke zrobic i schabik w galarecie,ciacha wczoraj popiekłam i rybke po grecku zrobiłam.Ja to troche głupia jestem z tym szykowaniem:baffled:bo w pierwszy dzien świat jestemy zaproszeni na 30 lecie Tż wójostwa, a w drugi do mojej mamy.Ale ja juz tak mam ze na świeta żarła musze naszykowac bo mysle sobie ze moze ktos bedzie chciał wpasc do nas to musze miec cos do jedzonka.A moze ja to poprostu lubie:-)
A mój maluszek od wczoraj zasmarkany,matka przyniosła do domu bazie i chyba od nich,juz ich wywaliłam to moze do wieczora mu przejdzie.U nas tez paskudna pogoda,deszcz pada i jest 5 stopni tylko,dzis spacerek sobie darujemy.

Kochane życze wam zdrowych pogodnych i rodzinnych Świat :-):-):-)

DZIEWCZYNKI SPOKOJNYCH ŚWIĄT WIELKIEJ NOCY DLA WAS I WASZYCH RODZIN !!!

Ja sie odezwe po swietach, bo teraz mnóstwo pracy mam i jeszcze jutro multum gości ma byc :-D

Sto lat dla solenizantów :-)

kochane moje babeczki w te świtęta wielkanocne życzę wam.....

Aby były spokojne i radosne !
Aby jaj kolorowych bez zbuków nie zbrakło;-)!
Ząjęcy kicajacych z odrobinką prezentów!
Obfitego dyngusa !
I bez przybytych kilogramków po nich !!

reklama
Do góry