reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2009

O rany ale się dzieciaczki pochorowały :no: Nie bardzo wiadomo czy to już wiosna czy jeszcze zima i w związku z tym jak szkraba ubrać na spacer żeby nie zmarzł i się nie przegrzał :confused:
Beacia82 wielka szkoda, że ze wspólnym spacerkiem nie wyjdzie. Smutno mi tu samej a Legionowianki jakos nie garną się do zawierania piaskownicowych znajomości. Może to przez tą ciągnącą się zimę :confused::no: a co do Allegro to zgadzam się z Vioreczką: napisz maila do zespołu Allegro i zgłoś to a dodatkowo odeślij sprzęt, niech facet wie że kantowac to my ale nie nam!!:-D

W związku z nadchodzącą wiosną, porządkami itp zamierzam zmienić troszkę salon w naszym mieszkanku. Chodzi mi głównie o dobór kolorystyczny dodatków bo diabeł i charakter mieszkania tkwi w szczególach. Jeśli chodzi o kolory to przewodzą bursztyn+mango. Planuje do tego dodać soczystą zieleń i turkus. Np. ozdobne szkło, poduszki, lampka itd. CO O TYM SĄDZICIE?

reklama
My też spacer zaliczyliśmy póltora godz.,na dworku ciepło fajnie ja bym jeszcze siedział ,ale KAROL do domu i do domu.

EWO pamiętam ,pamiętam-a to tam była w garażu!!!:tak::tak::tak::-D
Ale wiesz nie martw sie ja co ide do kuchni to nic nie moge znaleść ,niedość ,że ciasno to jeszcze poprzestawia ,bałagan narobi i nic nie moge znaleść i sie wkurzam.

Ja też byłam w -WIE tylko raz ,zawoziliśmu ojca na lotnisko.
No ,a pózniej szukaliśmy syrenki .Mysleliśmy ,że to gdzieś nad WISŁĄ ,a tu całkiem dzie indziej:-D.
No i takim sposobem objechaliśmy WARSZAWE zgubiliśmy sie ,ale mąż miał u boku zdolnego pilota i nas wyprowadził!!!:-p:-p:-p:-p:-p
Ale pałac KULTURY widziałam ,ale do środka nie wchodziłam ,a żółtków za to było opór.
HEŻ CINKO CIĘK -jak to mój mąż mówi ,jakoś tak to było!:-D:-D:-D:-D
Warszawa na mnie wrażenia nie zrobiła ,ale za to KRAKÓW to jest miasto gdzie mogłabym mieszkać,poprostu życ nie umierać.Byłam tam tylko raz ,a czułam jakbym tam całe życie spędziła!
Mam nadzieje ,że nie ostatni!!:tak::tak::tak::tak:

AGA tak mój JULIUSZ!!!
Dostaje szału jak ktoś mówi do niego JULIAN ,tak jak tesciu !!
Noramlnie jest wtedy szał :wściekła/y::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry:wrrrrrrrrr................

A EWO a te listwy drewniane nie??
Oj to na same panele WAM kasy pujdzie ,ale tylko sam salon wymieniacie ?:confused::rofl2:

Madziu nic na gardelko nie dostalismy, mamy podawac tylko eurespal i mowila, ze to mu pomoze..no i jeszcze witamiki i wapno dla niemowlat i tyle..

A co do wawy to bylam tam osatni raz z 4 lata temu.. nawet zdazylam zawiatc do slynnego le madame..ktory kilka miesiecy pozniej zamkneli hehe (kolega byl tam ochronirzem i u niego z kolezankami nocowalismy)..

Czyli Justysia, !?! hahahaha
ze mnie pilot kiepski , bo nigdy nie wiem któa
prawa która lewa, mowię, skręc tu albo tam:-D:-D

TAK SKROMNIE POWIEM ,ZE JA !!!:-):-):-):-):happy2::happy2::happy2::happy2:

KUrde tesciowie od rana radza w kuchni a ja nie mam jak nawet kawy sobie zrobic.
wczoraj i przed wczoraj golabki a dzis bigos:wściekła/y:.
Ciekawe kiedy obiad zrobie ,juz najadłam sie biszkoptów :baffled::-(.
ŁEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE JA chce swój domek ,swoją kuchnie !!!

Justys rozumiem cie..
ja tez bym sobie zrobila ewciowe roladki schabowe ze szpinakiem a tu nie moge bo u mnie w domu nie jedza szpinaku..i by krecili nosem..nawet na surowke z pora..dziewni ludzie..

Moja mam tez sobie rzadzi w kuchni..ale chodzi i narzeka, jej nic nie pomagam..a jak chce jej pomoc to mowi, zebym sobie poszla i ze ona sobie poradzi.. i jaki tu sens..:confused:

Weronika, my tez mielismy Eurepal i nam pomógł:tak: Mam nadzieje,ze Wam tez pomoze:tak:
Ja tez chce miec juz swoja kuchnie i swój DOM:tak:

To chcemy RAZEM .
Męzowi napisałam esa ,że chyba catering zamówie z kawą i obiadem odrazu .
Bo nie mam jak wody ugotować!!
Już w póldo trzeciej ,a tu .....;ipa:wściekła/y:.

VERCIK sama sobie zrób jesc nie muszą ,my jestesmy na kuchni osobno wszystko sami robimy tylko opłaty dzielone są !
Ja surówe z pora też uwielbiam !!
Normalnie masz KOSMITÓW!!:baffled::happy2:

Madzia domek gabarytowo śliczny ,ale ma małe pomieszczenia ,salon mały ,ale jak kuchnie zrobisz otwartą to troche sie powiekszy !

Ostatnia edycja:
Justys nic nie mow..ostatnio zrobilam pieczarkowa, to ja z P zjedlismy caly gar a oni sobie sami cos zrobili normalnie masakra..

A jezeli chodzi o gotowanie kazdy sobie, to nie ma sensu, bo my placimy mamie tez, zeby kupowala nam jedzienie no i oczywscie inne oplaty..a zreszta pytanie sie co chwile czy potrzbny jest ci ten garne, miska itd... juz to raz przezylam jak wyjechalismy na islandie to przez 1,5 miecha mieszkalismy u ciotki P (zreszta niezle szurnietej)..

reklama
Justys nic nie mow..ostatnio zrobilam pieczarkowa, to ja z P zjedlismy caly gar a oni sobie sami cos zrobili normalnie masakra..

A jezeli chodzi o gotowanie kazdy sobie, to nie ma sensu, bo my placimy mamie tez, zeby kupowala nam jedzienie no i oczywscie inne oplaty..a zreszta pytanie sie co chwile czy potrzbny jest ci ten garne, miska itd... juz to raz przezylam jak wyjechalismy na islandie to przez 1,5 miecha mieszkalismy u ciotki P (zreszta niezle szurnietej)..

No to pozostaje Ci czekać na mieszkanie.
Jakoś przeżyjesz.
A kiedy tam idziecie??

Do góry