reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2009

reklama
laseczki zmykam do szkółki!!!!
Muszę się jeszcze umalować:tak::-p

A i dziś juz prawdopodobnie mnie nie będzie, bo obiecałąm mężowi ten wieczór, bez komputera i bez telewizora:-p:-p:-p
CAłuję

ZDRÓWKA !!!!

uuuuuuuuuuuuuuuuuu...MELASZKU to bedzie się działo !!!!!!!!!!!:-p:-p:-p:-p:-p

Teraz w końcu kawe mogę wypić ,jak zaczełam sprzatac julek sie obudził i ryczał ,teraz zasnął.
Nawet nie mam czasu wody sie napić!
Bo jak nie jeden to drugi coś chce i jeszcze burdel woła!
Więc DMUCHWCU rób kartki puki masz jedno dziecko bo pózniej może nocą Ci ,pozwola jak bedziesz miała siły !
Miałam te anioły lepić i nie mam czasu 2kg soli leży patrzy sie na mnie !!

Jeszcze STRA NIEWYRUCHANA PANNA mnie z dołu podnerwiła ,,trzepałam koc na balkonie ,a ona sie drze ,że okno myje a ja jej kurze.:blink:Po co myje jak bedzie brudne?!!!
To jej mówie mo właśnie to po co myje !
Wiecznie temu NIEDORUCHAŃCOWI o coś chodzi ,abo to woda jej kapie ,a to hałas bo dzieci ,a to wózek przeszkadza!!
Niech tylko mi coś powie to zraz jej powiem ,żeby poszła poruchać tylko kto ją zechce ,może te koty co lataja po piewnicy i też nie wiadomo.
Bo powąchają i żygną bo też lubia świerze ryby!!!:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

A jednak jestem, ale tylko na chwilę, bo mąż u klienta jest ;-( Ale zaraz wraca, wiec tylko poczytam co u Was:-)

Justyś, a co to za sąsiadka z dołu,?
Ewciu, Jutsysia, ja tez myslałam,zeby kuchnie z salonem połączyć,to jeszcze nie jest ostateczny plan, mamy kuzynke p.architekt wiec jak bedziemy juz meic działkę, to nam podpowie co i gdzie.

Witam,dziewczyny ile wy produkujecie,
ja ostatnio jakos mało kompa wlączam, kacpurek bardzo absorbujacy, poza tym jak mam wlaczony konmp to malo aktywna w domu jestem tylko leze i jeszcze podjadam :p a musze sie wziasc za siebie bo nie dosc ze gruba sie robie to mam okropny celluit,
ale bede sie odzywac :)) ile sie da :)
ja juz jestem zdrowa i jest ok, z kolanem tez nawet troszke pobolewa, ja zawsze daje sobie 3dni , jak przejdzie to ok, jak nie to sie zobaczy,
ale Justysia faktycznie to przez to kolano moglam miec taka goraczke, bo jak to kolano przestalo bolec to odrazu zeszła temp. chociaz katar i kaszel mam dalej.
Kacperek juz tez w dobrym stanie przeslalam kilka fotek na stronke ze zdjeciami naszych pociech.
Maylah- kurde bez kompa bym wytrzyamala ale bez tv ciezko od razu tak cicho..,
W ogole czy wy tez czujecie juz wiosne? u mnie dzis bylo super cieplutko, tylko malo slonca, raz bylo raz nie, i za duzo wiatru.. aa i jeszcze Kacper w spacerowce to jakas masakra wytrzymuje tak dlugo jak ma chrupka on woli na rekach...
nic lece kompac malucha
nie gniewajcie sie Was tak rzadko czytam i ze nie odpisuje na wiekszosc postow ale czytam Was!! i jestem mniej wiecej na bierzaco :)

Hej dziewczyny! Mój Adamo od jakiegoś czasu budzi się wcześniej... już nie jak kiedyś o 7 tylko nawet o 5 z minutami :/

Chyba muszą pójść w ruch rolety, coby dłużej ciemno było - może będzie dłużej spał. Tylko problem jest taki, że te rolety są w oknach dachowych, które są na wysokości ponad 3m i mam problem coby je zasłonić. Mamy taki drążek specjalny, ale ściana przeszkadza w jego użyciu :/ muszę zmontować jakieś sznureczki i przelotkę coby dało się je zamykać z "ziemi"...

Tomi wstał właśnie z płaczem... idę do niego, bo tatuś chyba nie wystarczy... ooo... już ciszej...

Cześć! :-D już wstalismy zjedliśmy śniadanko i zasiedliśmy przed komputerkiem. Oj jaki Bartuś grzeczny aż nie wiem co o tym myśleć ;-) i tak wiosną zawiewa czyli dzisiaj realizuje projekt firanki+okna. Póki co kawka :-)
Agnieszka24 no i jak wyszedł obiadek?
Ewa u nas już nawet rolety niewiele dają,muszę pomyśleć o jakiejś ciemnej zasłonie, no ale my mamy zwyczajne okna.
Miłego dnia,

Hej, a u nas była przerwa w dostawie prądu:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
No ale juz jest:tak:

Nocka znów cięzka...:confused2:

Aga i jak sie na APSie studiuje?:-)

Jakos weny dzis nie mam do pisania:zawstydzona/y: moze bprzez brak kawki? Bo jeszcze nie piłam ze wzgledu na brak pradu...

reklama
Tylko 3 posty przez całą noc???

Nie no ja myślałam,że bede musiała nadrabiać i nadrabiać

U nas Ewciu tez sie poprzestawialo ale na nasza korzysc bo Filip zasypia mniej wiecej o 21.30 a budzi sie ok 8 rano albo 9. Dzis sie budzi ja patrze, a on stoi w łózeczku, noramalnie musze dzis obnizyc łóżeczkio, bo sie boję ze mi wypadnie

My mamy onko od wschodu i tez rano daje mocno słonce, mzoe dlatego Filip sie budzi predzej, mmy rolety ale materiałowe, ale one niewiele daja , bo sa pomaranczowe

Miłego dnia:-):-):-)

Acha ja wczoraj jak myłam twarz, to mi jakas drobinka zelu wleciała za soczewkę, i sobie zatarłam, nie mogłam jej sciagnąc i wogóle bolało jak diabli, wiec z planów noncyhc nici, przekładamy na dzis
Ale nadal mnie oczko boli, tzn czuje takie tarcie, bo mam opuchnieta powiekę, a dzis do mnie nowy uczen , lat 27 na korki ma przyjsc, a ja wygladam, jakbym cala noc płakała.....

Do góry