hello :-)
Ja na chwileczkę, bo muszę te moje aukcje kończyć...
Mój Mati zrobił się taki łobuz, że szok
Taki cwaniak. Wymusza niesamowicie, nie można go na chwilę zostawić...
Dmuchawcu- pochwal się ochraniaczem!
Justyś- chętnie bym wzięła te Twoje klocki do sprzedaży, ale nie wiem jak to wygląda formalnie, muszę M. zapytać, bo to jakieś faktury muszą być
A jeśli chodzi o działalność, to mój M. ma i to na niego będzie. Jak się będzie fajnie kręciło, to wtedy pomyślę o swojej działalności i może bym dotację dostałą... Zobaczymy. Na razie to tak na próbę, bo nie wiem jak to będzie wszystko wyglądało
Maylah- u nas tak wyglądała trzydniówka. Mati też miał gorączkę 38- 38,5 maksymalnie. Przez 3 dni miał gorączkę, czwarty dzień nic, a na piąty dopiero go wysypało. Ale miał taką wysypkę, że nawet na stopach było widać plamki
Także poczekaj, moze to to samo u Was. Albo rzeczywiście ząbki... Mati ma już 6 zębów, a ja dalej nie wiem jak wyglądają rozpulchnione dziąsła
Także nie pomogę.
Ale skoro taka kupa była, to może ząbki... Bo dzieci często dostają biegunkę przy ząbkowaniu.
AAAAA, i wszystkie najlepszego dla Fifi :-)
Willsonka- co do nocek, to u nas tak wygląda jak Mati za dużo pośpi w dzień. Zauważyłam, ze jak w dzień śpi więcej niż 2,5 godziny (w sumie), to potem budzi się w nocy albo wstaje już rześki o godz. 4-5. Teraz staram się, żeby ostatnią drzemkę miał maksymalnie o 15, a potem zasypia ok. 20 po kąpieli. Może pokombinuj właśnie tak jak Ewa pisze...
Stopi- u nas też jest bunt bez cycka:-( Chociaż zauważyłam, że jak Mati widzi nasze śniadanie, a ja go chcę nakarmić piersią, to woli chlebek od mleczka. Także kto wie, czy nie pójdzie w odstawkę cycek na rzecz normalnego jedzonka...