reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2009

Witam wieczorową porą ;-)
Filipek juz dzis bez gorączki wieczornej, wiec nie wiem co to było, jest:baffled: Mam nadzieje,ze ząbale, niech juz mu wkoncu cos wyjdzie, bo się męczy biedaczysko:-(

Beatko, ja chciałam zagłosowac, ale tam mi się tylko pokazały zdjecia wielu dzieci
Welcome to the voting gallery

I nie wiem jak Marisske znaleźć:-(

Agnieszko, fajnie,że już jesteś:tak:
Willsonka, zyczę Ci że żeby Małogorzatka przespała całą nockę;-)
Verciku, where are you???????????????
A Dmuchawczyk, to pewnie tuli się do mężusia, co?

Niutka dziękuje za życzenia:-);-):-)
Olciu, dawaj linka, to bedziemy u Ciebie sie zaopatrywać w artykuły dziecięce;-)

MIŁEJ NOCKI

Oby od jutra produkcja ruszyła:-p:-p

reklama
Hej Dziewczyny!!!

Odrazu muszę się pochwalic- moja Niunia zaczęła raczkowac :-D:-D Już sobie ładnie radzi :tak:

Sto lat dla Filipka i Maksia!!!!!

Beata26 ale ta Twoja teściowa to potrafi... i ona tak normalnie mówiła do skypa?? :szok::szok: wiedząc że jest włączony?? :szok: Mi moja ostatnio też jazdy zrobiła, że ja miłości nie jestem nauczona, że z dziecka nic sobie nie robie, że tamtego tyg może dwa obiady zrobiłam (tak wyszło bo mąż pózno wracał, ale mu to nie przeszkadzało) itp, a ja to na dyktafon nagrałam w tel, jakiś dowód mam

Olcia, Justyś fajne te Wasze pomysły na interesiki :tak:
Justysia oby wszystko u Ciebie wszystko było ok. A ten Twój Kalo to spryciaż mały, tak se z kwiatkiem chodzic w doniczce, no i już mamie rozkazuje :-D
Mayla dobrze że to już po gorączce, oby to były te zębolki :confused: A Marisska jest na tej stronie w 4 rzędzie, 4 zdjęcie
Dmuchawcu zainwestuj w maszyne i szyj masowo takie pokrowce i na allegro ;-);-) Ja gdybym miała wybierac to bym taki wolała niż swój :-)

Oliwia mi ostatnio wariuje przed spaniem i zasypia między 22-23 i często płacze zanim zaśnie. Dziś też tak było :no::no::no: Już sama nie wiem co jej jest :no: A ostatniej nocy 3 pobudki i zawsze wstaje już o 7 :baffled:
Chyba też lece do łóżka, bo mi oczy odmawiają posłuszeństwa :shocked2: Zjadłam kilka rafaello (ale to taka podróbka z Auchan-bez migdała, ale da się zjeśc:dry:)

A słyszałyście o tej matce co udusiła 7 dniowe dziecko w chuście? Szok normalnie że taka nieodpowiedzialna, chyba dosyc długo do niego tam nie zaglądała skoro jej się udusił :no::no::no: Masakra jakaś poprostu :no::no::no:

Ostatnia edycja:
WItajcie :-)
Masakra jakas z tym maleństwem:szok::szok::szok:

Kamlotko,
dzięki za info o Marissce, teraz była na pierwszej stronie, włąsnie staram sie zagłosować

A Oliwka pewnie po swoim przyszłym mężu ma to późne spanie, heheheh wprawdzie Filifi już spi:-)

Witajta!

Ja dziś znów w humorze wprost wysmienitym:tak: No bo przeciez mężuś mój wrócił:tak: w dodatku wczesniej niż mial wrócić:tak: Bo juz o 15tej był w domciu.

Kamlota chetnie szyłabym takie ochraniacze:tak: ale niestety byłyby bardzo drogie, metr jakiegos normalnego materiału kosztuje conajmniej 20zł, a tu trzeba ponad 3 metry plus do tego duuuużo mojej pracy.

Ochraniacz juz wczoaj skończyłam. Zrobie zdjatka i sie pochwalę.:tak:

A dziś mam kupe sprzątania niestety i obiad trzeba zrobic, koleżanka do mnie przychodzi na chwilę i zyczenia do kartek muszę podrukować. A jak juz to wszystko zrobie to zabieram sie Maylaszku za karteczki slubne:tak:

Willsonka moja tez sie zawsze budzi z płaczem. Zasypia ok 20tej i budzi sie conajmniej raz, ale z łózeczka jej nie wyjmuje, ani nie karmie juz wtedy. Jesli nie da sie uspokoic to daje herbatki w ostatecznosci. I spi :tak:czasem do 6tej, a czasem budzi sie ok 4tej. Ale tez jej nie wyjmuje i nie karmie i coraz rzadziej sie zdarzaja obudki:tak::-)

Lece brac sie za porzadki. Miłego dnia!

No i niestety. Mimo że poszła spać godzinę później i tak wstała o 5.30...Z kim ona do tej roboty się wybiera jak tato wstaje o 6,40. Eh. W nocy budziła się dwa razy na cyca, ale do tego jestem przyzwyczajona. W nocy herbatki nie podaje bo łatwo o próchnicę. ja daje jej w nocy wodę do przepojenia.

No nic. Zobaczymy dziś jak będzie.

reklama
Do góry