reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2009

Justys, jestes boska jak zawsze:tak::-D
Trzymam kciuki, zeby po tym łyżeczkowaniu wszystko było ok.

Tekstem o schnieciu aniołów mnie rozwaliłaś:tak: Szkoda, ze nie możesz ich wysuszyc w piekarniku..

Miłej kapieli i dobrej nocki!

Ja jeszcze szyję:tak: Chmurki naszywam, a w chmurkach papierki po cukierkach, coby szeleściło:tak: A cukierki zżeram:-D - Cadbury choclairs- mniam!

reklama
ANIU DZIĘKUJE!!!
Wiesz może i bedzie możlwość ,bo......
teściowie mają 40 rocznice ślubu 13 kwietnia i J wymyśliłam,żeby sie zebrać i kupić kuchnie gazową !
A,że jest nas nie liczać brata chorego Tomka to 6ioro to duża suma nie bedzie.
Myśle ,że tesciowa sie ucieszy bo sobie nie kupią ,bo tesciowi nie potrzebne teraz starcza mu to co ma ,jak starsi ludzie.Mama by napewno chciała no ,ale cóż meska siła przebija!!
No i tak sobie to wymysliłam wszyscy sie zgodzili,teraz tylko sie rozgladnąć i kaske zebrać i kupić!!:)

Wiecie co mówie do męża ,że musze plusz biały kupić na REKSIA pieska ,a on do mnie,że był tylko został wypity i sie gupio śmieje.
Normalnie udusić!!!:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

oczka mi się już kleją i nosem zasuwam po klawiaturze:nerd:
A w ogóle, to Mati mi ostatnio z klawiatury wyrwał klawisz B i mi coś szwankuje teraz:dry: Niby naprawiłam, ale chyba nie do końca...

tralalalala- właściwie różne artykuły będę sprzedawać. I ubranka, i jakieś gryzaczki, miseczki itp. Na początek mam tego nie tak wiele, ale będę dokładać co chwilę coś nowego, bo ciężko zrobić te aukcje wszystkie naraz. Dam namiary jak tylko wystawię :-) A zawsze jakbyście coś potrzebowały, to mogę sprowadzić z hurtowni, bo to nie problem;-)

Chciałam do jutra już wszystko mieć gotowe, ale chyba nie dam rady...:no:

Dmuchawcu podziel się cukierkami! zjadłabym coś, ale nie mam nic dobrego:-( Kurcze mnie zawsze najdzie ochota późnym wieczorem...

ehhh, coś chodziło mi po głowie, żeby napisać i zapomniałam....
może mi się przypomni, a jak nie, to dobranoc!

Witjacie sie wieczorkiem:tak:

My z Tomkiem bylismy dzis na basenie popływac, zrobilismy 20 basenów, wiec jestem z siebie dumna, bo nawet zmeczenia nie czułam
A jak przyjechalismy to sie zaczeło, Filip płakał,az krzyczał,cały rozpalony, temperatura 38,7 , dałam czopek, i go ochłądzałąm,teraz ma 38 i usnał, nie wiem odczego? Katarku ani kaszelku nie ma, moze to trzydniówka, moze ząbki? Mam nadzieje,ze nic powazniejszego

Justysia
dobry pomysł z ta kuchenką, na pewno sie uciesza tesciowie, zwlaszcza tesciowa

Beatka,
współczuje przeżyć z tesciową, masakra, ale wiesz moze jej jest głupio ze ja podglądasz, i dlatego tak sie zachowuje, ze jej nie ufasz, choc masz podstawy, no bo sama widziałas jak sie nia zajmuje. jejku, mam nadzieje,ze jakos sie Wam ułozy

Aniu,
jeszcze chwila, jeszcze dwie i ochraniach będzie gotów a męzuś w domciu;-)

Cukierkami chetnie sie podziele:tak:
W ogóle wszystkim sie z Wami chętnie podzielę. No może prócz męża:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Koncze te chmurki juz i zaraz ide spać.

Dobrej nocki!

Biedny Filipek... J abym stawiała na ząbki. Przy trzydniówce zwykle gorączka jest wyżasza, choc pewnie co dziec, to inaczej...

I dzieki Maylaszku za ciepłe słówka. Juz samam nie wiem czego bardziej nie moge sie doczekac- skonczenia ochroniacza czy powrotu męza:-D

OLCIU DOBRY POMYSŁ Z BIZNESEM!!
ja tez swojego czasu myślałam zeby otworzyc sklep z art. dziececymi tylko tam gdzie ja bede mieszkac to mała miejsc. i to sie nie sprwadzi.
A niechcesz klocków do sklepu:-p:-p:-p:-p:-p!
!
Myslałam tez o lumpeksie ,ale takim butiku lumpeksie,z mozliwoscia wymiany ciuchów wszystko poukładane poprasowane na wieszakch i do tego chemia.
i NIE wiem czy to by przeszło.
Póki co czekamy na do i bedziemy sie starac na dotacje ,aklep meblowy z przodu domu bo dziłka spora ,a czesc meblo małż by robił!

reklama
Do góry