reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2009

reklama
Asiu ja nie używałam, ale moja kolezanka mi go bardzo polecała, tylko nie zdzażyłam kupic, bo Filipkowi katar minął, on ma taki zapach ułatwaijący oddychanie

Aniu, uwaga leci serrek;-);-)

Aniu to super będzie ten ochraniacz :tak: Ale jestem pełna podziwu, bo........ będziesz go szyc ręcznie :szok::szok: No i wszystkiego naj dla dzisiejszych minisolenizantów, dla
Zosieńki
i Domonisia

A kilka pierogów to ja też bym zjadła :tak::tak:;-);-)

Asiu ja uzywalam olejku olbas, mielismy dwa razy katar i sprawdzal sie super:tak: kropisz na podusie i lepiej sie oddycha, ja jeszcze kupilam taki wklad co sie wtyka do kontaktu i wklada takie zapachowe tamponiki i tez super:tak:

witamy sie ! maly teraz spi wiec ja korzystam wzoraj wysprzatalam caly dom az potem sil nie mialam, m w tym czasie byl z malym na spacerku, wiec mialam spokoj, apotem padlam,
w ogole od rana wczoraj maly troche kaszlal a na wieczor masakra, dzis z rana zrobilam mu inhalacje z soli jodobromowej iwonicz i bardzo pomoglo bynajmniej juz tak nie kaszle. kurde jestem pewna ze to jakas glupia alergia, tylko co, podejrzewam mleko lub pies.. sama juz niewiem bo przeciez bylismy i we wtorek i srode u lekarza i gardelko bylo ladne, a czwartek juz kaszel, mysle o kupnie inhalatora elektrycznego,
oo maly sie juz wierci...
co tam jeszcze aa
sto lat dla Zosi i Dominika!!!!!!!!!!!

dziewczyne a moze slyszalyscie o jakis sanatoriach takich gdzie matka z dzieckiem moglaby sie wybrac, chociaz zeby dziecko mialo to z nfz-tu, ja juz moge zaplacic za siebie, tylko zeby cos malemu pomoglo. w ogole mam nadzieje ze ten alergolog to bedzie nasze wybawienie.

w ogole u nas noc dzis super przespana maly zasnal po 20 i obudzil sie po 6 a po 8 znow poszlismy spac do 10, i teraz maly znow spi, maly spioch :)

aa Maylah - polecam Ci play online :) my mamy juz jakies 3-4mce i jest ok, poza tym pierwsze 6 mcy za darmo a potem chyba 45zł, my mamy te 5GB na miesiac ale powiem Ci ze przez te 4 miechy jeszcze nawet 3 gb nie złozylismy a ja i ogladfam jakies filmiki i czesto siedze :)

Ostatnia edycja:
reklama
Niutka jesli czytasz, to sprawdz gg, bo Alusia sie chce z Toba skontaktowac, poprosiła mnie przes smska o Twój numer:-)

Aniu, pierogi zaraz beda gotowe

Adus, tak sobie myslę, słuchaj czy w waszym domu, jest pleśn albo wiligoc? Bo mi lekarka mówiła, ze od tego czesto dzieci mają różne infekcje dróg oddechowych, albo alergie wziewne, i to nawet moze doporwadzic do astmy, dlatego nam zalezy zeby jak najszybciej sie stad wyprowadzic, no bo niestety nasz domek zaatakowala plesn, a poniewaz to ejst stary dom po moejej babci, to masakra nie da sie jej pozbyc, chyba ze znacie jakies sprawdzone sposóby, my wietrzymy, mamy wentylacje , i rózne srodki chemiczne jak Savo i nic:baffled:
Dzieki za info o play-u

Do góry