reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2009

ja jeszcze raz na jakis czas daje bakusia, herbatniki(b.rzadko) nie raz z tego co ja jem oczywiscie bez przesady daje malemu cos uszczypnac, jeszcze czasem kaszki do picia, takie albo musy,
ogolnie maly wybor,a tak poza tym to daje malemu witaminy, preventic, syrop prawoslazowy i dicoflor30 :p tez jakos brzuszek zajmuje :p zarcik :p
nic ja ogladam testosteron ale bede was podczytywac,
Asiu dobrze ze bez antybiotyku, u nas juz tyle razy goscil :(
kurde m ma zjazd Boze ja sama do glowy bez niego dostaje, z tesknoty.\\

a co do wilgosci. hm ciezko powiedziec bo jest wilgotna lazienka i troche grzybu ale tam kacper nie przebywa, wogole,
my sie bedziemy przeprowadzac niedlugo i tam nic takiego nie bedzie wiec moze bedzie lepiej, ale to jeszcze troche.

Ostatnia edycja:
reklama

Witam się szpital zaliczony teraz tylko do giny tylko ciekawe kiedy??:confused:

Niedawno wróciliśmy z KOSCIÓLKA dziś było BŁOGOSŁAWIEŃŚTWO dla rodzin!:-)
Tomek również dziękuje za życzenia !!:tak:;-)!!!

Melaszku a ja Ci życze domku na działeczce tylko nie za daleko co bym mogła Cię odwiedzać,no chyba ,że nad morze ,ale wtedy miesiąc posiedze:-);-):-p!!!
U mojej mamy też wilgoć ogromna ,malowała a po 2 tyg czarno,normalnie masakra .Nic nie daje trzeba ocieplić ,a funduszy brak!

jak to CIE NIE BEDZIE ZATESKNIE SIĘ!!!!:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:wrrrr......
i GRATKI DLA FILIPKA !!!:-):-):-):-)

DMUCHAWCU u mnie w domu była maszyna ,bo mama krawcowa,ale ja zupełnie lewa do szycia.
Nie mam cierpliwosci ,dwa razzy nić mi sie zerwała PIZŁAM I ZOSTAWIAŁAM W CIORTY !!!

Adddaaa - mój tez ma zjazd i ja równiez wariuje bez niego:-( A do niedzieli daleko....:-(

A Testosteron czesto ogladam z nudów:tak: Ale czesciej Shreka:-D

Maylah gratulacje dla Filipka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-) No to teraz sie zacznie:tak: Zosia juz sobie spaceruje z pokoju do pokoju, a jak ucieka z rechotem! Wszedzie musi wejsć i co chwila wstaje na nogi, a jak sie zmeczy klęka i z powrotem raczkuje:-D

Własnie cycujemy i moze pójdzie spac, to sobie spokojnie pozszywam ten ochraniacz:tak:

gratylacje dla filipka ciekawe kiedy moj sie nauczy raczkowac :)ale sie nie przejmuje jest pewnie jeszcze czesc dzieci ktora jeszcze nie siedzi, mamy czas :)

My też dziś mieliśmy ciężką nioc, w dodatku ja mam zakwasy i nie wiem po czym:(
Dziś wyglądamy tak -zębole są już widoczne. A ja po roboczemu-sprzątanko:p

I wszystkim solenizantom życzymy wszystkiego najlepszego. Uśmiechu i samych przespanych nocy:-D

Ostatnia edycja:
w końcu mam czas do was zajrzeć, już nawet robiłam jedno podejście ok 16.00 ale niestety nie udane, a teraz Monia już od pół godzinki śpi więc teraz zasiadam i czytam co tam u was,
jak wczoraj miałam wolniejsze popołudnie to :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: niestety internetu nie miałam przez cały dzień, kurcze tak się człowiek to tego "diabelstwa" przyzwyczaił, ze jak go nie ma to jakoś całe wczorajsze popołudnie szwędałam się po domu i nie mogłam się za nic specjalnego zabrać:-p:-p:-p, ach to uzależnienie:sorry2::sorry2::sorry2: no ale już mam internet ponownie więc nie narzekam;-);-);-)

lecę was poczytać

Dobry wieczór.
Mój chorowitek już śpi, oddycha mu się lepiej już więc mam nadzieję, że troszkę lepiej będzie się czuł w nocy. Nakropiłam mu podusię olbasem.
Madzia gratulacje dla Philippe :)) Teraz to dopiero się zacznie:) My mamy tak jak Ania regularne rajdy po mieszkaniu, wszystkie gniazdka zabezpieczone, rogi stołu itp. A i tak guz na guzie, guza pogania :)
Jest ktoś jeszcze|?

No i pierwszy guz chyba bedzie:baffled:, Filip uderzył się o nogę od fotela, bidulek, ale płakał, :-( ale szybko zapomniał jak mamusia przytuliła;-)
Strasznie smiesznie to wygląda jak on sie przemieszcza, bo chce strasznie szybko, i czasem mu się rączki mylą:-D

Ja zaraz idę Filipka szykowac do spanka, chco cos nie widac jakos zmeczenia, chyba mu gorączka minęła,bo szaleje :-)
Nie wiem czy na strazy dzis bedę, bo Mąż mnie pożera wzrokiem:szok::-p:-D:-p:szok:

reklama
Do góry