reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2009

Asiu, ale Ci zazdroszczę tych zebów, ;-);-);-) Ja mam sporo do leczenia, ale u mnie jest tak,że jak mnie ktoś nie zmusi, albo sam mnie nie zapsize, to ja zwlekam ile można, a potem sa efekty i trzeba rwać:baffled::baffled::baffled::baffled: Czyli juz w domciu jesteście?

Cosik nam Weroniczka tez sie zapodziała, farma jej schnie:baffled: Mam nadzieje,ze u niej dobrze:tak:
Justyś, to gdzie na ten m-c miodowy jedziecie? w ciepłe kraje pewnie, hee:-p:-p:-p:-p

Beatko,mężus jak się zajmie cycuszkami, to raz dwa dojdą do siebie:-D:-D:-p:-p:-p
masaże, okłady itp.....
:tak::tak:

reklama
Maylaszku nie przejmuj sie my z Justysia uwielbiamy błedy:zawstydzona/y::-pco nie Dzastina.
No juz juz Asienko wszyscy sie witamy nom i tęskniłysmy za toba ciebie nie było i nocek też,widocznie to ty ta machine ostatnio nakrecasz:-)
A dmuchawiec twardy był i sie skubaniec jednak dzis nie odezwał:cool2:

AAAA miałam się zapytać- dałam Młodemu ostatnio nowy deserek jabłka z wanilią i cynamonem. I chyba po nim dostał wysypki na brzuszku, ma coś takiego jak kaszka manna tylko lekko czerwone. I sama nie wiem czy to po tym..

Asiu, to moze byc objaw nietolerancji, ale bez paniki, poprstu jakis czas mi nie dawaj, poczekaj az zniknie i za jakis czas daj znowu, my tak robilismy i zadna wyspka juz nie wróciła, a uwierz na poczatku bylismy wyspani strasznie, cały brzuszek, plecki, buzka:-:)-(

A odciągasz mu wydzieline z noska? My piskalismy do noska woda morska, potem na brzuszek i reszte frida, no i pod nosek masc majerankowa, a Filipkowi najlepiej było spac na brzuszku w tym czasie

Ja to mykam spac bo moje dziecie za dwie godzinki wsanie na cycanie,zreszto cos sobie pojekiwał przez sen mam nadzieje ze nic go nie boli i to tylko jakis sen mu dokuczał bo goraczki nie ma.
Ale wy sie nie krepujcie dziewczyni piszcie dalej chociarz z 5 stron zebym miała jutro co czytac
DOBRANOC

BEATKO pewnie ,że TAK!!
i błędy nas ,bo one tak w ogóle to bez nas były by niczym ,heeheee:-D:-D:-D.

Melaszku ja widze,że z tymi zebami to tak jak ja mam masz!!!
Ja mam jeden ten co boli i kanał murowany i kasa wieksza do tego i korzen do wyrwania!
A na miesiąć tO Tomek mówi ,że na basen jedziemy tylko nie ma kiedy!!
A ja czuje chlor od wczoraj nomanie!!

Dmuchawiec fakt ,nie chuchnął nawet !!!:no::no::no::no::wściekła/y:

Beatko a cycusie mężulkowi daj to raz dwa dojda do siebie!!:-D:-D:-D

wiecie co ,ogladamy polsta cafe i jest program o sexie o dzieciach i mówią,że z jednej klinik w Sydney tygodniowo robi sie 140 aborcji!!
Rurka się wysysa!!to STRASZNE !!!

Dziś nam ks.MISJONASZ po przysiedze mówił,żeby sobie tak razem kolacyjke,albo z najblizsza rodziną zrobić.
Bo mówi kiedyś po takie przysiedze powiedział,żeby sobie uczcić i....
panowwie sie poumawiali zostawili żony i poszli świetować !!:-D:-D:-D:-D:-D

A znacie PANIĄ BARBARE ??:-D:-)

Ostatnia edycja:
Ja nie znam chyba,;-) a o kogo chodzi?

A ksiądz fajny musiał być:-)

Ja mam jakies złe wspomnienia z księżmi, jeden przy spowiedzi mi powiedział,żebym sama nigdy w jednym pomieszczeniu z męzczyzną nie zostawała, bo to grzech, a ja miałam wtedy 21 lat:szok::szok:

Ja nie znam chyba,;-) a o kogo chodzi?

A ksiądz fajny musiał być:-)

Ja mam jakies złe wspomnienia z księżmi, jeden przy spowiedzi mi powiedział,żebym sama nigdy w jednym pomieszczeniu z męzczyzną nie zostawała, bo to grzech, a ja miałam wtedy 21 lat:szok::szok:

ja mam dobre wspomnienia.
Mój wujek był proboszczem parafii,chodziłam tam jak byłam malutka ,nie pamietam tylko z opowiadan babci i mamy,ale pamietam ,że była nie miła gosposia!!
Trafiam zawsze na miłych księzy i wyrozumiałych ,mówią ,że ksiądz nie zna życia.Ale ten naprawde wie o małżęństwie np.mówił ,że mąż nie potrzebuje non stop mówić KOCHAM CIĘ bo powie pare razy i to jest oczywiste,A KOBBIETA co min. by chciała słyszeć!!

a z naszym zawsze pogadam sobie jak mnie widzi ,sam idzie do mnie i pyta co powiesz WIELKOPOLANKA!!
jedzie autem to z daleka mi kiwa!
Pamietam ja urodziłam LULE i szliśmy w 4 do Koscioła i jechał na msze autem i zatrzymał sie otworzył drzwi i mówi NO W KÓŃCU:-D:-D:-D:-D:-D:-D!!!
jEST STARSZY,MSZE PROWADZI DŁUGO ,ALE DLA MNIE JEST SPOKO!!
plebanie mam za rogiem przez ulice ,codzin przechodze.

UWAGA !!!!
BO WELON RZUCAM....................................
ŁAAAAAAPAĆ
........

reklama
kurczę chyba tylko ja do łapania zostałam, a przeciez Adusia w kolejce do ślubu jest nie?
yyyyyyyyyyyyyyyy no to łapię..............:-p:-p:-p

No to masz fajnych księżulków, u nas jacyś inni chyba:baffled:

Do góry