reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2009

Kyś mieszka z matka,A brat ja poznał na ukrainie jak wyjeżdzał w delegacje,tam mu ja przydzielili na sekretarke,teraz mieszka na ukrainie postawił domek na obrzeżach Lwowa i maja synka 1,5 roku.Szkoda dzieciaka taka głupia matke ma,on jak ja widzi to przed nia ucieka ale co sie dziwic jak ona całe dnie na komputerze a on se sztucce układa w kuchni.Ona chyba myslała ze dziecko to piesek da żrec i bedzie leżało zadowolone

reklama
Justynko, GOSZKO GOSZKO MŁODEJ PARZE
DALEJ BUZIAKA DAWAJ MEŻUSIOWI!!!!!!!

:-):-):-):-):-)
Beatko, rzeczywiscie Suczi z tej Bratrowej, biedny Krzyś
A mają jakieś wspólne dziecko? ( ale to brzmi :/ )

JUŻ ZROBIONE !!!:-):-):-):-):-):-):-):-)
A Tomek mówi no to dawaj !!!:-D:-D:-D:-)

Beatko z nocy poślubnej nici,no chyba ,że oralnie :-D:-D:-D:-)!!!
Jutro jadę po wyniki po łyżeczkowaniu i wsiąść w końcu wypis ze szpitala ,może od razu dwa .Bo PO porodzie jeszcze go nie wybrałam.
Kurde boje sie ,że coś nie tak w tych wynikach bedzie.

Krzysio ma teraz 11 lat i powoli ojciec zaczyna mu wisiec,ale do nas przyjeżdza.Pierwszej bratowej tez za bardzo nie lubiłam,tez miała niezłe odchyły.Potrafiła sie wsciekac na brata ze razem z wawy nieraz wracamy jak bym se autobusem nie mogła wrócic i ze pewnie jezdzimy sie piep...c. no chora normalnie,chyba sama siebie nie słyszała.
W ogóle to mój braciszek jest bardzo kochliwy i po pierwszej bratowej był juz kilka razy zakochany na zabój,wiec pewnie za jakis czas pozbiera zabawki i wróci do Pl.
Maylaszku czyzby Ci filipeki wstał bo chwile cie nie było:cool2:

Asińko WITAJ!!!! Brakowało nam Ciebie i Kubusia :tak:
Zdrókwa dla Was, Ty to pewnie u tego denstysty sie zaziębiłaś, co? Ząbki zdrowe juz?

Ale byk: Gorzko miało być :p:-p:-p
Ej Justys, oralnie tez moze byc, Tomuś pewnie by się ucieszył, co?:happy2::happy2::-p

Beatko, Filipek śpi, byłam zrobić sobie pyszną zieloną herbatkę :-)
No a Twój brat, to faktycznie kochliwy, a ile ma lat?

Ostatnia edycja:
Zdrókwa dla Was, Ty to pewnie u tego denstysty sie zaziębiłaś, co? Ząbki zdrowe juz?

Ej Justys, oralnie tez moze byc, Tomuś pewnie by się ucieszył, co?:happy2::happy2::-p

No w końcu :****
Ząbki wyleczone prawie do końca, dalszy ciąg po 22 marca :)
Strasznie teskniłam za Wami, i jakoś tak pusto ostatnio tutaj jest

AAAA miałam się zapytać- dałam Młodemu ostatnio nowy deserek jabłka z wanilią i cynamonem. I chyba po nim dostał wysypki na brzuszku, ma coś takiego jak kaszka manna tylko lekko czerwone. I sama nie wiem czy to po tym..

Ostatnia edycja:

A to już jego trzeba sie zapytać!!:-D:-D:-D:-D

Witaj ASIENKO!!
widzimy ,widzimy .
U mnie za dużo emocji-miesiąc miodowy przed nami!!!:-D:-D:-);-)

reklama
tralalala czejsc kochana,współczujwe tego chorowania u nas teższpital domowy,ja jako tako sie trzymam ale troszku mnie łamie
Justynko nie denerwój sie na pewno bedzie wszystko dobrze
Maylaszku z tymi dzieciorkami to aby nie za szybko bo moje cycuszki takie pogryzione i wymemłane ze najpierw musza jechac na urlop sie zregenerowac a póżniej dopiero beda przybierac dla nastepnego tak za jakies dwa lata

Do góry