reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2009

ha HA Justys to miałas Hamerykańki ślub,mój brat drugi ślub brał w Los Angeles,polecieli specjalnie zeby Luda mogła sobie ślub w kościele wziążc,bo tam nie przeszkadza ze młody rozwodnik,To była taka ściema zeby kasete pokazac jej rodzicom ze w kosciele było a oni do tej pory nie wiedzo ze ziec rozwodnik i dzieciaty,niezły kwas no nie.A ja sie do tej pory z nich śmieje ze to taki ślub z M donaldsa,Bo tam jest mozliwośc wziasc ślub w takim okienku jak od M draiwa:-Da oni sie wsciekaja na mnie.Ale to nic i tak nie lubie suki :dry:

reklama
[

Justys, ale fajnie z ta przysięgą mieliście, hehehe
musiało być wesoło, a prezenty były?;-):-):-p[/COLOR][/FONT]

mAMY SOBIE SAMI ZROBIĆ .
czyli dziś noc poślubna :p :D

Beatko no to fest :-D:-D:-D:-D!!!
A ciekawe czy kiedykolwiek sie dowiedzą .

Mój Tomek rozpacza,że prezentów nie było i nocy poślubnej nie będzie!!:-D:-D:-D:-D:-D:baffled:

Ostatnia edycja:
Maylaszku no on nie taki malutki bo ma 8700,ale do tej pory ładnie na cycu przybierał,no ale moje cyce juz troche przeterminowane,co miał z nich dobrego wyssac to wyssał i powinien czym innym nadrabiac.Mam nadzieje ze mu sie niedługo odmieni.
Justys to idz idz bo to pewie jakas alergia jednak u nas były plamy po kurczaku.
No i sie zagadałam z wami a przeciez małam isc lezec

O to widze Justys dzisiaj szaleje z mezulkiem:-pty tam sprawdz kochana czy on ci nie zasnoł,ty tu gadu gadu a on juz może chrapie,Tylko czasem nie napisz zaraz ze cie wyganiam:-)
Madzia no z tym siedzeniem w domu to nie bedzie zupełnie tak fajnie,bo juto jedzie na miasto polatac po urzedach pewnie zejdzie mu pół dnia.A od poniedziałku jak mu sie polepszy to też pujdzie do lasu bo dastał jakis tam przydział od lesniczego i bedzie wycinał drzewko,to tak samo jak u was.Nom ale i tak lepiej bo zje ze mna sniadanie i wieczorkiem bedzie a normalnie z pracy wraca o 21:dry:

Justys bo ja nie lubie ukrainek a ta to wyjatkowo wyrachowana suka a najbardziej jej nie trawie za to ze ona nienawidzi Krzysia czyli swojego pasierba i wpada w histerie jak brat chce sie z nim raz najakis czas zobaczyc,a ten pantofel jej słucha,

Nom mi alkocholu narazie jeszcze niet,ale smaka mi nie narobiłas bo ja browca nie lubie,wole winko półsłodkie,To mężulek jak tak sie naczeka to póżniej moze byc goraco :-p:-p:-p

Justys bo ja nie lubie ukrainek a ta to wyjatkowo wyrachowana suka a najbardziej jej nie trawie za to ze ona nienawidzi Krzysia czyli swojego pasierba i wpada w histerie jak brat chce sie z nim raz najakis czas zobaczyc,a ten pantofel jej słucha,

No to fakt zdzielić suke!!!
JA Ci pomoge!
A jemu trzeba pranie mózgu zrobić.
A gdzie brat ja poznał,a synek mieszka z nimi czy z mama??

reklama
Justynko, GOSZKO GOSZKO MŁODEJ PARZE
DALEJ BUZIAKA DAWAJ MEŻUSIOWI!!!!!!!

:-):-):-):-):-):-)
Beatko, rzeczywiscie Suczi z tej Bratrowej, biedny Krzyś
A mają jakieś wspólne dziecko? ( ale to brzmi :/ )

Do góry