reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2009

i ja sie dzis zamelduje:-D
u nas chlodno, niby 4C ale czuc jakby bylo na minusie, Mari sie tradycyjnie wietrzy w ogrodku. Nocka ok, zazwyczaj spi 12 godz od 19 do 7 ale w dzien tylko 2 godz rano i potem meczymy sie do wieczora ale nie narzekam, choc ostatnio Mari zachowuje sie dziwnie:confused:jakas dzika jest, normalnie nie moje dziecko:baffled: strasznie krzyczy, zlosci, chce tylko disco disco, jak ja to nazywam (odpychanie sie nozkami od podlogi) i dziobie podloge jak kurka co najczesciej konczy sie siniakiem na czole lub bolacym nosku...we wtorek byli kumple meza z pracy i mala normalnie nie mogla sie od nich odczepic, tak jej sie spodobali i ciagle sie z nia bawili ze potem jak ja chcialam zabrac to bylo tyle ryku ze szok:szok:
Ada dobrze ze Kacperek nabiera sil:tak: nie ma jak to w domku
Justys o co chodzi z odnowieniem przysiegi malzenskiej?
Ewa co do niespodzianki weselnej to nie pomoge :sorry2:
cos jeszcze mialam napisac ale nie pamietam...

reklama
Hej moje drogie a mnie rozlozylo :baffled: We wtorek popoludniu mialam goraczke, wczoraj do poludnia zdychalam potem bylo juz lepiej. Dla odmiany od dzisiaj rana nie mowie :-D Moj M pewnie szczesliwy bedzie ze mu juz nie marudze :-D:cool2: Ale powoli tez jest lepiej wiec moze do wieczora juz odzyskam glos :-)

Ewa te balony sa super, fajny pomysl jeszcze sie z czyms takim nie spotkalam :tak: Milej integracji jutro ;-)

Maylah co do tego aerobiku z boxem dla mnie super sprawa :tak: Raz bylam sprobowac, potem cwiczylam z netu TaeBo, daje w kosc ale super sie czlowiek czuje. Niestety u mnie wszystkie zajecia sa tak jak mi nie pasuja... Ale od kwietnia ide na BodyPower zobacze co tam bedzie :-):tak:

Adaaa zeby Kacperek juz tylko zdrowy byl, wystarczy tych chorobsk :tak:

hejka, kurcze niby słońce świeci i tak ciepło się zdaje być ale na spacerze nieźle mi dupsko zmarzło.

Noc.....
Jula spała pieknie od 20-2:30 i gdybym nie była nadgorliwa i jej nie ruszała spałaby dalej. Ale co miałam zrobi skoro Julcia spała na kołdrze zamiast pod nią:-D no i w sumie do 5:30 juz tylko wędrówki i usypianie w bujaku 3 razy. Nic najwyżej dzis sie połoze o 20 razem z nią:-D:-D M spokojnie mecz obejrzy:-D

Fajnie Ewa z tymi balonami, kurde my wtym roku |(grudzien) mamy miec slub, a ja nie chce. Wolalabym sama z moim gdzies wyjechac, n.p nad morze i tam sobie wziasc taki maly slub, tak romantycznie, a nie jakies chuczne wesele na ktore trzeba wydac minimum 10tys, do trego tyle stresu, jeszzcze na ostatnia chwile ktos rezygnuje... mi sie to nie podoba, ale moj tak chce, rodzina...
mama w maju jedzie na 3 miesiace zagranice bo tam ma zarobic na to wesele, a ja bym wolala te pieniadze wlozyc w mieszkanie. W ogole po co ta cala szopka... mi sie tak nie podoba i juz, chodz lubie sie bawic na kogos wesleu ;]

co do aerobiku jakies 5km ode mnie teraz cos otworzyli i mam zamiar jak sie cieplo zrobi zapisac, bede jezdzic tam rowerem hehe :D najwyzej padne, ale musze schudnac no :(

Ada jak tak będziesz chudnąć w tempie ekspresowym to do wesela już ciebie wogóle nie będzie! :) No ale w pewnym momencie musisz przestać, coby suknia z Ciebie nie spadła!

kurde3 tylko jak narazie to ja chyba tyje :D nie no niewiem nie chce wchodzic na wage :p ale fajnie by bylo z 7kg zrzucic, nie tylko na wesele tylko dla siebie, ale powiem wam ze po szpitalu teraz wcislam sie w spodnie ktore kupila w 12t.c a wtedy jeszcze nie przytylam tzn mialam ok 55/56kg a teraz mam pewnie z 59

lyknelam juz dwie tabletki bo zaraz glowa mi peknie od krzykow Mari, normalnie koncert daje:szok:
Ada a moim planem jest przytyc 5 kilo:tak: bo jak nie to na plazy w stoju nie wystapie, musze cialka nabrac, mam nadzieje ze mi sie uda:blink:

beata to ja Ci oddam troche mojego tluszczyku a co :D nawet z 8kg Ci dam :D :) \
kurde Kacpruch spi juz 3h :) potem juz pewnie nie vbedzie chcial a ja zamiast sprzatac to na kompie

reklama
a mieszkanie wyglada jak :"D czekam na M weznie malego a ja sie wezme,zeby widzial :D kto tu sprzata bo po co mam sprzatac jak ten chochoł tego nie bedzie widział, i moze jeszcze wejdzie mi z butami o nie!
nic ide malemu robic mleko bo pewnie zaraz sie obudzi, buziaki do wieczora :)

Do góry