reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2009

Witam się poranne :)
ja tylko na chwilkę wpadłam życzyć wam miłego i udanego dnia,
u mnie świeci słoneczko już od rana więc mam nadzieję, że dzionek będzie fajniutki, chociaż jak na razie -5st, no ale pełna dobrych myśli uciekam do pracy :tak:
wczoraj się nie odezwałąm bo mąż mi laptopa zabrał i nie miałąm jak :-( ale dziś już mu swojego sprzętu nie oddam

jeżeli ktoś ma dziś miniurodzinki to składam najserdeczniejsze życzonka zdrówka i wielkiego uśmiechu na buźce

reklama
Witam się i ja z rana... ale tak jak wczoraj pisałam mam dzis troszke roboty przed wyjazdem. Jak już się ogarnę i przygotuję materiały szkoleniowe, to sie odezwę :)

Miłego dzionka! U nas dziś chmurki a za oknem -3 :/ więc nieciekawie.

witam
oj widze wszystkie dzisiaj zajete bardzo, az sie zdziwilam ze nie ma duzo do czytania po nocy.
u nas natomiast maly wtsal o 5, tak mi ciezko bylo sie zebrac,bo wczoraj do 12 w nocy z siostra na skaypie gadalam.
a dzionek dzisiaj super,rano jak wychodzilam bylo -6, ale za to slonecznie

Cześć dziewczęta :-) Podczytuję was czasami, ale ostatnio jakoś mało czasu, żeby ze wszystkim zd~ążyć kładę się o 12 i nawet wtedy zawsze zostaj~ą jakieś zaległości na jutro.
U nas wszystko dobrze, jesteśmy zdrowe, tylko niani się wczoraj rozchorowała i nie wiem czy nie będę musiała urlopu załatwiać :wściekła/y:
Maylah to twój mały już tupta??:szok:,moja nawet nie myśli o raczkowaniu... masz super dzielnego silnego dzieciaczka.
Ewa to miłego wyjazdu, baw się dobrze kochana, a po takim wekendzie wrócisz z nową energi~ą do dzieciaczk~ów:-)
Justysiu jak miło znowu poczytać twoje kolorowe posty, a jak tam mały na nanie? smakuje mu? bo ja właśnie zmieniłam nan na bebiko, bo były problemy z kupami, ale bebiko jest obrzydliwe i mała nie chce tego pić:no:

wITAM my jeszcze w pizamce, maly spi jeszcze obok mnie :) a mi sie juz nie chcialo, spalismy do 7 wiec styka, maly po tym szpitalu budzi sie czesciej na mleko tzn 2/3 razy chyba nadrabia straty, ale juz wraca do sil bo powoli proboje raczkowac, smieszy mnie troche z ta dupa w gorze ale meczy sie niesamowicie.
W ogole wczoraj z nim bylam na kontroli i przy okazji pokazac poliki, bo odkad wrocilismy po szpitalu do domu malemy po mllekiu robia sie czerwone poliki, to moze znaczyc ze maly mial ukryta skaze bialkowa ktora tkumaczylaby wszystkie infekcje, ale to dopiero w pon, alergolog nam rozstrzygnie,
co tam jeszcze nic sie niedzieje, poklocilam sie zas z moim, tak mnie wkurza brr... mowi ze cos zrobi a tego nie robi i tak non stop ,buc jeden.
Ja tez mysle o zmianie mleka ale narazie poczekam, bo niby zapisal nam lekarz bebilon petit ale testowo, ale nie chce malemu tego dawac jesli nie bede miala pewnosci ze to skaza.
nic odezwe sie jeszcze potem buziaki !

Witam czwartkowo!!

Melaszku czuje się jakby mnie kto z krzyza ściągnął,więc napewno nie próznowałam!!!:-p
W nocy tzn .rano już o 5.00 brałam tabletke bo tak zakwasydawały mi znaki!!
A tak ogólnie super i ból wcale mnie nie przeraża!
Pierwszy raz byłam na tym basenie o nawet siora ze mną pojechała,ja miałam ubaw bo ona pływac nie umie i myślała,że sie utopi nawet w tym pasie!!:-D:-D:-D:-D
Mąż tam kiedyś jezdził i sie pytał jak basen ,bo jak on tam bywał to kafelki z sufitu sie odklejały i patrzył ,czy która nie leci!!
Teraz pełen wypas,tylko szkopuł mały .Mało szfek i jedna suszarka .
Będe brać swoją ,żeby nie czekać!

A SWOJĄ DROGĄ TO MOGŁABYŚ TAK NIE CHLAPAĆ !!!!:-p:-p:-p:-p:-p:-p:-D

Vioreczka prosimy częściej!!
Wiesz na NANIE ok. my po bebiko mielismy nie ładne kupy,chociaz teraz kupiłam mu z musu bebikoR i nie jest zle.:-)

EWO miłego weyckendu !
Ja bym do głowy dostała,moje dzieci jescze nie zostawały bez mamy i taty,pewnie one by tak nie przeżywały jak ja !!:baffled:

Pożeram wafle ryżowe z Matką cebulową,uwielbiam takie miesko!!
A i chleba nie jemod wczoraj ciekawe jak długo,chyba ,że graham;-):confused:!
A dołacza ktoś do kawki??:confused::happy2:

Ostatnia edycja:
Dziewczyny ja jadę tylko na jeden dzień.... jutro wieczorem wracamy i dzieci będą juz spaly w domu, no chyba, że mama zaoferuje, żeby zostały jeszcze na jedną noc, żebyśmy mogli odpocząć, to czemu nie ;P
Mi też bez nich pewnie będzie trudno wytrzymać. A z drugiej strony jak siędzę z nimi sama kolejny dzień to marzę o tym by się wyrwać :)
To się nazywa "mieszane uczucia"... tak jak ten kawał:
"Kolega pyta drugiego:
-Słuchaj... co to są 'mieszane uczucia'?
-To tak jakby Twoja teściowa spadała z przepaści w twoim nowiutkim samochodzie"
:)

Wracam do roboty. Teraz treści zadań do wykonania muszę przygotować do druku.

Ewa, ten kawał o mieszanych uczuciach BOSKI!!!!! Ja tez czasem mam ochotę moją T. zepchnąć w przepaść. I udanego wyjazdu!!!!
A słyszałyscie ten :
Teściowa i zięć wychodzą na werandę, i patrzą w niebo a tam spadająca gwiazda.
Zięć pomyślał życzenie a ............ teściowa nie zdąrzyła :-D:-):tak::-p:-):-D

No my nockę mieliśmy cudną, Filip spał równe 12 godzin, od 22 do 10 rano, normalnie jak dla mnie cudnie
Justynko fajnie,że Ci się zajęcia podobają, następnym razem zakwasów nie będzie:-) a zawsze człowioek się lepiej czuje, nie? No i obiecuję, nie będę juz tak pluskać w Twoją stronę, heheheh:-p:-p:-p

Vioreczka, zaglądaj czesciej do nas. Bo nam Ciebie i Tosinki brakuje
Aduś, dobrze,że Kacprek wraca do sił, mam nadzieje,że to nie skaza, moze to przez te leki, które brał.

Skaza tez wystepuje w zgięciu łokci, za uszkami, takie suche pękajce m-ca, generalnie wszędzie w zgięciach i swędzi. Moze spróbuj jakieś mleczko HA zamiast bebilonu.
My juz pare reazy zwykłe bebiko pilismy i nic nie ma, jedlismy juz kurczaczka i nic, chlebek i nic. Dzis mam zamiar dac reoszkę kaszki pszennej. Mam w domu ostatnie pudełko nutramigenu, i chyba wiecej nie wykupie juz nasteponej recepty

basienko, ale zimno u Ciebie, u ans dzis słoneczko i -2 jak narazie, a słyszałyscie ze od soboty zapowiadają SNIEGI:baffled::baffled::baffled::baffled::baffled::baffled:

Mua aaaa:*

KAWAŁY super.
My zaraz w długa wyruszamy,ubieram brzdące i jademy.Pózniej do miasta na zakupy i mam nadzieje,że na 18.zdążymy do KOSCIOŁA.
Jest pobłogasławienie i odnowienie przysięgi małżeńskiej.
Czarno to widze !!
Trzeba sie streszczac ,a ja tak nie lubie !!:-:)-:)-(

reklama
Ach... kawały o teściowych... czym one sobie biedne zasłużyły ;)

A pwoedzcie mi czym można zaskoczyć parę młodą na weselu? Chciałabym jakąś niespodziankę sprawić bratu i przyszłej bratowej... coś miłego, jakiś bajer, ale bez kiczu ;P ale mam wymagania :D Byłyscie pewnie na nie jednym weselu i może spodobało Wam się coś, co utkwiło Wam i Młodej Parze w pamięci... bo ja przeglądam różne fora... i na razie spodobał mi się strzelający balon z którego wylatuje duuuużo balonów ( balony ť balony strzelające - zestawy ť  ) ale nei wiem czy sala, w której będą mieli wesele nie jest za niska na to :/ widziałyście juz takie cos w akcji na żywo?

Do góry