reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2009

tak Justynko można w aptece kupić u nas 16 zł
A powiedz od czego on moze mieć tę suchą skórkę, ma jakieś uczulenie? Bo ty kiedyś coś o nutramigenie pisałaś , pił Julek? czy mi sie pokiełbasiło:baffled:

mi dermatolog powiedziała,że te maśc co miałam na zmiany skazowe , to była maśc robiona z hydrocortizolem, kwasem bornym, to ona spowodowała u Filipka trądzik, bo coś w tam niej jest , co zatyka pory. I chyba to prawda, bo jak tylko zeszły te suche,czerwone zmiany skazowe, to pojawaiły się wągry czarne i co jakis czas pryszczyki.
Mam nadzieje,że teraz sie tego pozbedzimy, mamy neomencyne, to jest taki antybiotyk punktowy do smarowania na zaczerwienienia, na noc mam go smarowac taką zawiesiną z cynku, żeby wysuszył te wągry , a rano smarowac lipobazą żeby nie wysuszyć skóry , no i zadnej oliwki.

A w ogóle to dziś pustoooooooooo
PUK, puk, puk?:confused::confused::confused:

reklama
Witam popołudniowo , Maks mi właśnie zasnął to mogę sie po udzielać! Dzisiaj dzionek nam minął całkiem sympatycznie, rano odwiedziła mnie koleżanka z 1,5 roczna córeczką, pogadaliśmy i poszliśmy sobie na spacerek ,Maks zasnął i spał ponad 2 godziny, troszke na dworze potem w domku! Obudził się jakiś marudny , ale żel zdziałał cuda i humorek mu się poprawił!
Teraz sobie siedzę pije kawkę, może któraś mi potowarzyszy?

Magdalenko ja mam suchą skóre!!
A JUlek też ma takiego liszajka suchego na buzi i smaruje mu i raz sie poprawi ,a spowrotem to samo.:/

a NUTRAMIGEN miałam bo wysypało małego,myślałan,że to po NANIE.
Ale to miał po jogurcie bo matka durna dała spróbować danio:sorry2:.
No i pijemy NAN ,ta puszke jedna mieszałam mu z nanem ,na poczatku nie chciał załapać ,ale po 3 razach mucił.
Karol wogóle nie chciał mi tego świństwa pić no i był przez to na cycku długo.:blink:

witam sie kochane...przypominam sie tylko ...nie bede najprawdopodobniej do niedzieli bo siostrzyczka do mnie z mezem i dzidzia wlansie jada...mialam dlatego dzisiaj kupe sprzatania :(...ale mam juz porobione i do 22 godzinki mam jeszcze czas dla siebie :) joni juz spi :)

buziaki !

Ahoj załoga lipcowa:-D
Melduję,że żyję z dnia na dzień...chorujemy na zmainę...teraz da ma zapalenie gardła...tydz temu miał Bartek....QQQQ mam dośc tych chorób...
Zmykam spac babeczki...:sorry2:

No to ja tez coś napiszę, żeby maylah miała co czytać :)

Może napiszę juz dziś, że w piątek mnie nie będzie. Jade z mężem na szkolenie/imprezę integracyjną. Wyjeżdżamy wcześnie rano, więc dziciaki odstawiamy juz jutro wieczorkiem do moich rodziców. Jeszcze nie zostawali obaj na noc u nich. Tomi ostatni raz spał poza domem jak się rodził Adam, więc zobaczymy jak będzie :) Mam nadzieję, że dadzą się wnuczki babci i dziadkowi wyspać :)

Jutro będę miała troszkę szykowanka, coby żadnej kaszki, słoiczka, bodziaka czy piżamki nie zapomnieć... no ale na pewno zdażę do Was zaglądnąć :)

A teraz lecę spać! Bo jutro jeszcze czeka nas pakowanie wszystkich klamotów potrzebnych na grę integracyjną.
Dobranoc!

Ewuniu i Gadzinko,
Dziękuję że coś napisałyście, bo inaczej musiałabym posta pod postem umieścić a nie wiem co na to by Iwonka nasza kochana powiedziała, pewnie by mnie znowu chciała ugryźć:-D:tak::-D:-):tak::-)

No ja już po baseniku, farmę obrobiłam, dzieciątko śpi, zaraz idę sie Mężem zając, bo ponoć dziś dzień mężczyzny:-p
Chyba mam forme coraz lepszą, bo coraz mniej zmęczona wracam z basenu,ale się cieszę, bo zawsze łąduję się pozytywną energią tam. A dziś jeszcze odkryłam że u ans się fajny klub fitness otowrzył, i sa tam zajęcia z aerokiksobksingu, czy jakoś, dla pan które, łaczy w sobie elementy aerobiku i walki, ponoc bardzo cieżkie, ale można sie wyzbyc negatywnych emocji, rozładować- JUSTYŚ to cos dla nas. Worki nam do boksowania nie beda potrzebne:-D:-D:-D A właśnie jak było na basenie??
przepraszam,że Cię troszke popluskałam, hehehe:tak:;-):tak:

Kurczę mam nadzieje,że coś się ruszy to nasze forum, bo wiosna idzie, a nie zima, pora się obudzić ze snu zimowego:-):-):-):-)

Verciku, a Ty kochana coś nasze Warty opusciłas? Jak tam u Ciebie, jak Twój M. nakopałaś na dupę mu?:-D:-D
Buzięta dla Was :tak:;-):tak::-D:-):tak::tak::-p

reklama
u nas dzis w galerii nocne wyprzedaze :) niedawno wrocilam - i padam na twarz juz ale zaczelam robic jeszcze muffinki na jutro dla mezula bo przyjezdza z delegacji :) ostatnia blaszka i ide spac ................

tez bym poszla na basen z maluychem i tak wybieram sie wybieram ... moze wkoncu sie wybiore czekam az troszke cieplej bedzie

WSZYSTKIM NASZYM MAŁYM MĘŻCZYZNOM ŻYCZE WSZYSTKIEGO DOBREGO

Do góry