reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2009

Witam mamuśki , Dziękuje bardzo za życzonak , no nic stara dupa ze mnie i tyle!
Patra nie ma sprawy tylko kiedy wpadasz ?Nie żartuje!
Dobra zmykam , bo non stop ktoś wchodzi , albo dzwoni , już mi szklanek brakło:-)

reklama
ehh ja mam dzis jakis kiepski dzien :-(
chlodno dzis, Mari wietrzy sie w ogrodku, przed chwila nawiedzili mnie swiadkowie Jehowy, kurcze nie mam nic do nich bo moj przyrodni brat (nigdy nie mowie ze to przyrodni tylko brat ale tu zeby wam nie macic to zaznaczam ze przyrodni bo brata "prawdziwego" mam tylko jednego)(ale nakrecilam...bo moja rodzinna historia jest skomplikowana:-D) i jego rodzina oraz siostra- przyrodnia sa Swiadkami Jehowy no ale jak mowie dziadkowi ze nie chce broszur itd to nie rozumie, i z tekstem ze dzis zimno ze moze porozmawiajmy w domu:szok: oczywiscie nie mialam ochoty na teakie pogaduszki bo to juz wszystko wiem od brata...wiec se poszedl.
Dmuchawcu moze ty wiesz jak wyczyscic skore (mam na mysli sofe bo myc sie to ja wiem jak:)))? ty wszystko wiesz:-)

Ostatnia edycja:
Beatko:-D ciesze sie, ze masz o mnie takie dobre zdanie, ale ja w zyciu nie miałam skórzanych mebli. Słyszałam, ze do skórzanej tapicerki samochodowej jest dobry taki preparat, on tez likwiduje podobno przykre zapachy
Doradzamy jak pielęgnować skóry. Profesjonalnie i skutecznie :: www.tkm.com.pl

Ale mój wujek myje swoja tapicerke mydłem w płynie, a potem wsmarowuje w nia ten zwykły niebieski krem nivea i po jakims czasie poleruje flanelowa szmatka:tak:

Wiecej nie pomoge, choc bym chciała.

No własnie to ten sam srodek, o którym pisałam:tak: Wujek mój go uzywał jak kupił samochod uzywany, ale poniewaz to drogie jest podobo, to potem czyscił mydłem i tez było ok.

Madziu ni ema za co:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

reklama
Do góry