reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2009

reklama
Mężowie do domku wrócili i zapadła cisza...

Tomi właśnie ogląda sąsiadów, Adamo jeszcze śpi, a ja grzebię w necie... zerkam tu do Was, ale coś ucichło...

A ja siedzę na allegro
ostatnio musiałam troszkę ciuszków kupić dla Filipka, bo rękawki już krótkie. teraz królują ciuszki w rozmiare 80-86
A to co mi sie, udało upolować- ta bluz jest boska, taka miękka w dotyku ,
NEXT kol 08/07 MISIOWA KURTKA wiosna 1,5-2 lata (929178515) - Aukcje internetowe Allegro

WIOSNA LATO 2010 KOSZULKA CHEROKEE + 2 GRATISY (927761477) - Aukcje internetowe Allegro

w tym się zakochałam , i się nie mogę doczekać ciepleszych dni, bo to tak akurat na wiosnę
H&M-SUPER MISIEK-ROZM.86-ZOBACZ (924259795) - Aukcje internetowe Allegro
GEORGE super dwustronna z autkiem 86-92cm (925620858) - Aukcje internetowe Allegro

No i jeszcze czekam na kilka ciuszków :-)
A jak myslicie czy na lato, to nasze dzieciaczki będą nosić body, czy poprostu zwykłe T-shirty? bo nie wiem czy cos kupować?

Ja jeszcze na męża czekam:tak:
Pewnie zaraz bedzie moje Słonko.
Zosia mi zasneła, pewnie pospi 20 minut jak zwykle i bedzi edalej szaleć. Ostatnio odsuwa mi szuflady, grzebie w doniczce. Nie wiem co mam zrobic z tym kwiatkiem, zeby sie do niego nie dostała. Wszedzie to dziecko wejdzie- szok! Tzn. wiedziałam,ze tak kiedys bedzie, ale juz???:szok:

I jeszcze jeden problem mam- córcie moja ostatnio gryzie mnie w cycka swoim jednym zębem i to tak mocno, ze schodzę z tego świata:baffled::baffled::baffled: Co tu z nią robić?

Maylah fajniutkie ciuszki - taka bluze mieciutka mam dziewczęca kremową z kapturkiem z uszkami:tak:

Ostatnia edycja:
Witam was moje kochane lipcóweczki,ja ostatnio mało sie udzielam ale napewno mi to wybaczycie.Moje niesforne dziecie potrzebuje mnóstwo mojego czasu by byc szczesliwe dlatego troszku was zaniedbuje,ale podczytuje i tesknie za wami i w ogóle super ze jestescie.Mysle ze gdyby nie to forum to nie jedna z nas miała by depresje z osamotnienia,a tak to jakbysmy nie do konca były same z dziecmi w domkach bo mamy siebie.Buziole.

maylah myślę, że w lecie maluchom najwygodniej będzie w przewiewnych rampersach (nie pampersach tylko takim body z krótkim rękawem i krótkimi nogawkami) :)

8153_1.jpg

sliczne te kurteczki a najbardziej podoba mi sie ta dwustronna:tak::tak:

ja nie wiem jak bedzie letem-dzieci beda starsze...ale powiem ci ze jakos jestem do body przekonana.plecki nie wychodza na wierzch i mozna samo body a na to spodenki i git :-):-)
i wiem ze nawet jak sie spoci przy bieganiu to plecki nie beda na wierzchu i mi sie nie przeziebi.teraz jak bylam w pl to kupilam 3 biale z dlugim rekawem i 5 kolorowych z krotkim takie na 9-12 miesiecy...bo moj wyrosniety juz takie ciuchy nosi:szok::szok::szok: ale t-shirty tez mam pokupowane..

to co radzi EWUNIA to tez super pomysl...

Ostatnia edycja:
Ja do pilegnacji skor tez polecam zwykly niebieski krem Nivea :-)

AGa da sie da jak samo nie to tabletki.
A tego czy owulka bedzie to nie mam pojecia .
Pewnie bedzie.

A mi ten telefonik z chico przyszedł a myślałam ,że już nie przyjdzie.

hehe jak dob rze mysle ten ze sloiczkkow Gerber?? Nam przyeszdl jakies 3 tyg temu :-)

reklama
Do góry