Ja z ciemnego brazu robilam blond w taki sposob,ze mialam kolor sciagany i dopiero farba. To niszczy wlosy, ale nie tak bardzo jak rozjasniacz. Wsyztko tez zalezy jaki ma sie kolor wyjsciowy i jak sa podatne wlosy.
Ja lubie zimne odcienie blondu, w cieplych to bym wygladala jak kurczach , bo wychodza mi przyzolcone..
Po powrocie do Warszawy bede myslec nad zmiana koloru.. eh juz sie boje co wyjdzie hehheeh
Ja mialam robiony ten test - tzreba pobrac krew i wtedy okresla sie poziom tego hormonu. To jest najbardziej dokladny sposob, aby okreslij w ktorym tygodniu ciazy jest kobieta.Wynik jest nastepnego dnia.
Ja lubie zimne odcienie blondu, w cieplych to bym wygladala jak kurczach , bo wychodza mi przyzolcone..
Po powrocie do Warszawy bede myslec nad zmiana koloru.. eh juz sie boje co wyjdzie hehheeh
to kuruj sie biedna !! bo musisz z nami poklikacbrak tych twoich poscikow
dzieki dziewczyny!! nawet nie wiedzialam o czyms takim ...wstyd !! jutro rano zrobie test a jak wyjdzie negatyw to pojde do gina,...
Ja mialam robiony ten test - tzreba pobrac krew i wtedy okresla sie poziom tego hormonu. To jest najbardziej dokladny sposob, aby okreslij w ktorym tygodniu ciazy jest kobieta.Wynik jest nastepnego dnia.
Ostatnia edycja: