reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2009

Ja z ciemnego brazu robilam blond w taki sposob,ze mialam kolor sciagany i dopiero farba. To niszczy wlosy, ale nie tak bardzo jak rozjasniacz. Wsyztko tez zalezy jaki ma sie kolor wyjsciowy i jak sa podatne wlosy.
Ja lubie zimne odcienie blondu, w cieplych to bym wygladala jak kurczach , bo wychodza mi przyzolcone..
Po powrocie do Warszawy bede myslec nad zmiana koloru.. eh juz sie boje co wyjdzie hehheeh

to kuruj sie biedna !! bo musisz z nami poklikac :) brak tych twoich poscikow :(

dzieki dziewczyny!! nawet nie wiedzialam o czyms takim ...wstyd !! jutro rano zrobie test a jak wyjdzie negatyw to pojde do gina,...

Ja mialam robiony ten test - tzreba pobrac krew i wtedy okresla sie poziom tego hormonu. To jest najbardziej dokladny sposob, aby okreslij w ktorym tygodniu ciazy jest kobieta.Wynik jest nastepnego dnia.

Ostatnia edycja:
reklama
Heeeeeeeeeeeeeeeej!

No to jestem:-)
Juz po spacerku i zakupach. Dziś to ja sie juz naprawde dobrze czuje. A głodna jestem jak stado wilków i nie wiem czy mi to wyjdzi ena dobre, ale właśnie jem parówki bo strasznie mi sie chciało. Ze juz nie wspomne o tym, ze zjadłam małej słoiczek hippa potrawka z królikiem:-D:-D:-D Często jej cos podjadam- szczególnie przecierki owocowe- jak dl amni esą pycha!!!!

Justysia- dzis bidoku Ty chorujesz? Zycze zdrówka:tak:

Co do włosów-ja nie farbuje. A wypadac przestały odkąd kupiłam sobie szampon i balsam pod tytułem SEBORADIN Niger- kuracja do włosów skłonnych do wypadania:tak: Jka dla mnie rewelacja:tak::tak: Wypadały straszliwie, a tera jak reka odjął.

Cos jeszcze chciałam skrobnąć, ale zapomniałam co:baffled:

U nas też padał śnieg a teraz jest prawie bezchmurne niebo, normalnie szok z tą pogodą,:baffled:
Filip właśnie zjadł bananka i pewnie będzie za chwilę drzemał, to dokończę

AGUŚ JEST NIESTETY!!

A wiesz co do
tych cykli to ponoć nieraz tak jest ,że sa po 3 miesiące przerwy nawet.
nAsza internistka nawet tak miała opowiadała mi!!
Więc sie nie martw, na forach dziewczyny też piszą ,że po 3-4 mies. dopiero miały.

Melaszku tak jest ludzie sensacji szukaja.
Jak szwagier sie palił i spadł z dachu to gadali ,że w ciezkim stanie pewnie nie wyjdzie z tego ,a on tylko łuk brwiowy miał rozwalony.

Hej dziewczyny!
Właśnie Was doczytałam....eh sporo tego naskrobalyscie.
Poszłam za waszą radą i kupiłam Mani kaszkę mleczno-pszenną i dziś dodam jedną lyżke tej kaszki do kaszki ryzowej, zobaczymy czy bedzie miała sraczke...mam nadzieje, że bedzie git.

A tak poza tym, to ledwo dotarłam dzis do parcy....jestem z 3miasta i trakcja została zerwana w sopocie i nie mogłam dostać sie skm-ka do pracy, jechałam 2,5 godziny z rumi do sopotu i gdyby nie to, ze szef po mnie przyjechał do sopotu to pewnie by mnie szlag trafił i zawróciłabym do domu. Tym sposobem dojechałam do pracy na 10-15 zamiast na 8-00.... masakra. Przez to mam tak rozbity dzien w robocie, ze wogole nie chce mi sie robic....
Na trojmiasto.pl sa fotki jak ludzie ida po torach kolejowych do sopotu...ja tez tam bylam, ale kurcze nie widze sie na fotkach...a szkoda hihhi

no ok jak nawet nie bede miala tam jakis czas to znaczy ze nie bede ten czas miala tez dni plodowych?? bllleee...nie podoba mi sie to.da sie to wyregulowac??

AGa da sie da jak samo nie to tabletki.
A tego czy owulka bedzie to nie mam pojecia .
Pewnie bedzie.

A mi ten telefonik z chico przyszedł a myślałam ,że już nie przyjdzie.

Martuś,ale maskara z tym dojazdem, dobrze ze szef po Ciebie przyjechał

Aniu, smakują CI te potrawki? Ja jakoś jak czuję ten zapach zwłaszcza indyk z dynią, to mnie odrzuca sam zapach już, ale deserki popieram pycha, zwłaszcza jagódki z jabłkiem

Aguś, no faktycznie już bardzo długo Ci się spóźnia, ja bym poszła do gin, bo trochę długo, zrobi Ci usg i będzie widział co i jak, a Ty będziesz spokojniejsza, oczywiście życzę Ci żeby to była dzidzia:-)

reklama
Do góry