reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2009

No, ja jeszcze doczytałam,że niektórz kremem Nivea czyszczą, ale jedym się to sprawdza innym nie, więc nie wiem

Ciekawe jak Vercik , czy juz w samolocie, czy przed, ehhh A tu taka brzydka pogoda w tej Polszy dzisiaj:no:

reklama
kurcze - wasze dzidzie tez zgrzytaja zebolkami?? :D jonathan zgrzyta bo ma 2 na gorze i 2 na dole...az mi ciary po plecach przelaza...

a i jakis strasznie marudny dzisiaj,nie wiem czemu...nie wiecie czy jak zabki sa juz na wierzchu to tez boli jak tylko rosna?? bo jak przebija blonke-to rozumie ze boli ale potem?? bo maly caly czas cos do buzi pcha az krzyczy z taka zloscia jak mu sie nie uda..

Aguś my nie zgrzytamy bo bezzębni jesteśmy :-):-D:-)
Ale znam ten odgłos
:laugh2::laugh2::laugh2:

Filipkowi kupiłam takie coś co wygląda jak szczoteczka do zębów ale zamiast włosia ma takie silikonowe nakladki, mam dwie rozne, jedna jest cienka, a druga grubsza, i on czesto to trzyma w buzi i sobie masuje az skrzypi, to chyba było Canpola, i wydaje mi się ze jest mniej marudn
y:-)

moje dziecie dopiero wstalo, chyba jej sluzylo te zimne powietrze, wyjatkowo spala 2,5 godz.
Agnieszka u nas nie ma zabkow ale podobno ja zgrzytam ostro zebami jak spie, maz nie moze tego zniesc:-D

no ! dobrze ze mi o tym przypomnialas bo od szwagierki takie cos dostalam i lezy jeszcze nie rozpakowane...lece wyparzyc :).... MAYLAH ratujesz mi zycie :D;)

mam nadzieje,że pomoże :-)

WOW:shocked2:, Beatko, to super Marisska pospała, a jak wiewióry?:-D:-D
U nas była 40 minutowa drzema, a teraz idziemy jeść obiadek, dziś kurczaczek z warzywkami dla Filipka,:tak::tak:

Basienka z tym szlifowaniem zebow to prawda,, ja juz zgrzytam od dobrych paru lat i zeby bola:( i slyszalam ze to oznacza tez jakas chorobe:szok::confused:
Madziu wiewiory skakaly dzis po plotkach dlatego pilnowalam malej przez caly czas, ani siku zrobic ani nic zjesc, masakra, oj juz sie nie moge doczekac kiedy bedziemy na normalne spacery chodzic a nie tylko w weekendy.
mam pytanie czy wasze maluszki maja podkrazone oczka? Mari tak sie zrobilo od jakiegos czasu, nie wiem dlaczego...

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry