reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2009

witam was lipcóweczki:-):-):-):-)

nie zdążę was teraz nadrobić, :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: bo dosłownie za 30 min wychodzę już do pracy ale obiecuję do was wpaść wieczorem, mojej mamy już nie będzie więc będzie czas tylko dla was, :tak::tak::tak:

kurcze już się odzwyczaiłam od mieszkania z moją mamą,:sorry2::sorry2: niby nie jest źle, ale jednak ...... :-p:-p
sami to sami,:-p:-p

lecę się umalować, co by wyglądać jak człowiek i po drodze ludzi nie straszyć :sorry2::sorry2:

miłego dzionka życzę i do zobaczonka wieczorem

wszystkim wczorajszym i dzisiejszym solenizantom życzymy mega dużo uśmiechu:-):-):-):-):-):-):-)

reklama
CZESC MAMUSKI
Agnieszka zdjecia super, ąz chce sie wiosny, odrazu humor lepszy, ja uwielbiam jak wszystko zaczyna kwitnąc.a ta beta to hormon ktory ulega zwiekszeniu jak kobieta jest w ciazy, sa tez przedzialy okreslajace w ktorym tygodniu jest dana ciaza.
Patra co do tego farbowania to ja sie do konca z Toba nie zgodze. mam rowniez ciemne wlosy a jak rozjasniam to zawsze super mi wychodza,no do konca prawdziwy blond nie wychodzi ale kolor jest ok, to zalezy od podatnosci wlosa na rozjasnianie i od rozjasniacza jakiego uzywa sie (tak mi fyrzjera mowila kiedys).
Mi Oskar też wyrywa wlosy. napoczatku szuka kucyka,a jak znajdzie to lapie z calej sily go, a pozniej tylko patrzy co ma w raczkach:-):-):-)

zapomnialam sie pochwalic jutro i pojutrze mam wolne !!!!!!!!!!!

CZESC MAMUSKI
Agnieszka zdjecia super, ąz chce sie wiosny, odrazu humor lepszy, ja uwielbiam jak wszystko zaczyna kwitnąc.a ta beta to hormon ktory ulega zwiekszeniu jak kobieta jest w ciazy, sa tez przedzialy okreslajace w ktorym tygodniu jest dana ciaza.

zapomnialam sie pochwalic jutro i pojutrze mam wolne !!!!!!!!!!!

A to u lekarza czy jakis test konkretny kupic ??

Super ze masz wolne...bedziesz mogla z nami dluzej posiedziec :)

lece bo cos slysze ze skarbus sie obudzil :)

dzięki AGUŚ!!
u NAS właśnie śnieg pada !!:baffled:

wogóle to DZIEŃ DOBRY!!

mi jest tak niedobrze ,że poezja jeszcze do tego w łbie się kreci i boli kaczan.
Julek zasnął jeszcze ma gorączkę ile ta temp. sie bedzie trzymać ??
Szlak by to...
Obiadu chyba dziś niee będzie ,nie umie na żarcie patrzeć normalnie ,ani na wode
Zrobiłam sobie herbatę i jeszcze jej sie nie napiłam !!:baffled::baffled::baffled::baffled::baffled:

WSZYSTKIEGO NAJ DLA DZISIEJSZYCH DZIECIACZKÓW I DLA NIUTKI TAK?!

Ide sie ubrac bo jeszcze w piżamie.
Może siły zbiore.:baffled:

Agnieszko beta to testy z krwi, więc musiałabys do jakiegoś labolatorium analitycznego się wybrać. HCG to hormon, który jest wytwarzany w ciąży. Ten hormon jest we krwi, ale w moczu także (największe stężenie rano). Testy ciążowe wykrywają właśnie ten hormon, jednak są mniej dokładne niż testy z krwi robione w labolatorium.
Tak jak pisała Basia, w określonym tygodniu ciąży HCG przyjmuje określony poziom.

No i za długo pisałam - Basia mnie uprzedziła :)

dzięki AGUŚ!!
mi jest tak niedobrze ,że poezja jeszcze do tego w łbie się kreci i boli kaczan.

to kuruj sie biedna !! bo musisz z nami poklikac :) brak tych twoich poscikow :(

dzieki dziewczyny!! nawet nie wiedzialam o czyms takim ...wstyd !! jutro rano zrobie test a jak wyjdzie negatyw to pojde do gina,...

Ostatnia edycja:
Cześć dziewczynki. Produkcja pełną parą idzie:p
Niutka wszystkiego najlepszego z okazji urodzin!
Justyś kuruj się, jakieś zatrucie pokarmowe Cię dopadło?
Aga a z tym brakiem @ byłaś u ginekologa?
Ja właśnie wróciłam od stomatologa i normalnie czuję się jakby mi szczękę rozerwali, masakra. Uśpiłam małego i spijam kawkę? Potowarzyszy mi ktoś?

Bonjour Moje Kochane

U nas noc ok. ALe mały o 4 rano wylądował u nas w łóżku bo płakał przez sen, no i kurczę coraz mniej mleka mi pije, ostatnio pił o 22 i dzis dopiero o 10 rano i tylko 140 rano wypił,a zaewsze to prawie 210 rano pił, mysle,że mu przeestaje smakowac, bo coraz wiecej dostaje produktów z mleczka normalnego

Wiecie co,wczoraj chyba Wam pisałam o tej 4 letniej dziewczynce , co u ans ja potracił samcohód, dzis w gazecie przeczytałam lokalnej, ze w ciezkim stanie lezy w szpitalu :-( A jakies stare plotkary chodzą po wsi, i plotkują,że matka pijana była w domu. Masakra, kazdy szuka sensacji, zamaist współczuc i pomóc tej rodzinie

Zaraz lecę was poczyatac, bo widzę że parę stron przybyło od wczoraj :-)

reklama
Do góry