reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2009

Kolezanka mi powiedziala,ze slyszala taka teorie - ponoc wlosy po ciazy wypada znacznie wiecej wlosow, bo w ciazy naturalny proces wypadania wlosow zostaje zahamowany... I teraz po ciazy musi wszytsko dojsc do rownowagi... Nie wiem na ile w tym prawdy, ale moje mizerne wlosy mnie dobijaja..

tez takie cos slyszalam ale tez nie wiem ile w tym prawdy...ja na szczescie tego nie rzechodze...mam grube i geste wlosy i nie wypadaly i nie wypadaja po porodzie...moja mama miala tez mocno czarne wlosy ale w wieku 22 lat zaczela siwiec :szok::szok::szok::szok: i zmienila na blad...teraz nie rzuca to sie tak w oczy...wyglada super, jak na swoje 45 latek ( a osiwiala po moim porodzie...ciekawe czemu:szok::baffled::baffled::baffled::baffled::baffled::baffled::confused::confused::confused::confused::confused: ))

agnieszka to wpadaj ja mam latte macchiatto tradycyjnie :D

juz lece :) w sumie to nie mam az tak daleko :)

Ostatnia edycja:
reklama
Ja też nadal mam problemy z włosami :confused: Tzn same nie wypadają ale za to Kacper lubi je łapać i garściami wyrywa :crazy::-D Mam dużo włosów i są grube , ale jak tak dalej pójdzie to będę miała łysa pałkę jak Kacper :baffled: Chyba mi ich zazdrości i dlatego je z premedytacją wyrywa.. :-D:-D

Agniesia, a u lekarza byłaś? może zamiast testu zrob bete?

annie, ja myślę że dobrze śpi w dzien. Jula spi 2x po 40 min. Więc ja o drzemce w dzien mogę zapomnieć, zanim zasne Jula juz wstaje:laugh2:

co do zmiany image'u :laugh2::laugh2::laugh2: ja zrobiłam pasemka i wyszło wielkie G.... mam żółte zamiast blond:angry:
a mi sie baaaardzo podoba zmiana Koroniewskiej , ona po ciąży super wygląda, ja też tak chceeeeeee

co do zmiany image'u :laugh2::laugh2::laugh2: ja zrobiłam pasemka i wyszło wielkie G.... mam żółte zamiast blond:angry:

A robiłaś tylko rozjaśniaczem? Kiedyś czytałam że jeżeli na ciemnych włosach robi się pasemka to nalezy najpierw zrobić je rozjaśniczem, żeby z włosów zniknął pigment ciemny czy coś takiego. Ale wtedy nie znika pigment żólty i czerwony , dlatego wychodzą takie sraczkowate odcienie.:baffled: Zeby te pigmenty zniknęły trzeba włosy ponownie rozjaśnic, ale wiadomo że przynajmniej 2 tygodnie trzeba poczekać zeby sie nie zniszczyły. No ale zeby nie straszyc ludzi czekając na kolejne rozjasnianie mozna nalozyc szapmon koloryzujący. On sie zmyje, my nie bedziemy przypominac ufoludka , a jak bedziesz mogla juz rozjasnic wlosy to bedziesz sie cieszyła pięknym odcieniem. Coś takiego tam pisało :-p Niewiele pomogłam hehe :-D:-D

Poprawie humorek :) WIOSNA !!!!!!

Załączniki

• Fruehling_auf_La_&.jpg
    Fruehling_auf_La_&.jpg
    38,6 KB · Wyświetleń: 24
  • fruehling..jpg
    fruehling..jpg
    30,6 KB · Wyświetleń: 26
  • ecological-footp&#11.jpg
    ecological-footp&#11.jpg
    49,6 KB · Wyświetleń: 23
A robiłaś tylko rozjaśniaczem? Kiedyś czytałam że jeżeli na ciemnych włosach robi się pasemka to nalezy najpierw zrobić je rozjaśniczem, żeby z włosów zniknął pigment ciemny czy coś takiego. Ale wtedy nie znika pigment żólty i czerwony , dlatego wychodzą takie sraczkowate odcienie.:baffled: Zeby te pigmenty zniknęły trzeba włosy ponownie rozjaśnic, ale wiadomo że przynajmniej 2 tygodnie trzeba poczekać zeby sie nie zniszczyły. No ale zeby nie straszyc ludzi czekając na kolejne rozjasnianie mozna nalozyc szapmon koloryzujący. On sie zmyje, my nie bedziemy przypominac ufoludka , a jak bedziesz mogla juz rozjasnic wlosy to bedziesz sie cieszyła pięknym odcieniem. Coś takiego tam pisało :-p Niewiele pomogłam hehe :-D:-D

Wlasnie WIELE!! bo tez sie zastanawialam jak moge na blad sobie zrobic ale wlasnie sie balam sraczki :confused::confused::confused::baffled::baffled::baffled::crazy::crazy::crazy:

Witamy i my........ Wy już po herbatkach, a ja dopiero piję, irving cytrynową, polecam, bo naprawdę dobra, degustacja mnie skusiła, ach ci naciągacze :confused::-D

Noc ok, do 8 dwie pobudki, o 1.30 i 5

Mi moje włosy tak przeszkadzają ale co zrobic, mąż by się zapłakał gdybym obcięła :baffled::angry:

Jest tu kto????

Aga ciesze się że coś pomogłam :-D I dziekuję za podziekowanie :-D
Ja sama niebawem bede rozjaśniała włosy... Tyle że chyba na rudy :-p A blondynką też byłam, i rudzielcem, i czarnulą, i brązulą. Czerowne i fioletowe odcienie tez miałam :zawstydzona/y: Kiedyś ostro szalałam z kolorami :tak: a od 2 lat bardzo ciemny brąz. I zastanawiam się nad zmianą.

O mały się obudził. Czas więc go ubrać i zmykać na spacer. Później obiadek i znowu spacer. Więc do jutra. Miłego dnia!!

reklama
Do góry