reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2009

reklama
To ja tez robie malinowa :D akurat sobie w pl kupilam z sagi malinowke :) pyyycha :)

.....................................................................................................................................................juz zrobilam i pije :) dlatego edytuje posta :D

Ja tez juz mam:tak: Z sagi herbatki owocowe sa wszystkie super. Najbardziej lubie ta z jabłkiem i dzika roża.

Beatko Z. dziękuję Ci- miałas rację chyba- brak apetytu u Zosi był po prostu tęsnotą za nowymi smakami:tak: Od jakiegos czasu kupuje te same kaszki. I choc ma,m ich w domu az siedem róznych i podaje na zmiane, to chyba sie małej znudziły. Kupiłam dania Hippa- kaszka manna waniliowa itd i wpierdziela az jej sie uszy trzesa:-D Buziak, Kochana!

Annie a próbowałas z tym rumiankiem. Ja rumianek pije 3 razy dziennie, robie 3 razy dziennie okłady, plus witaminac i duzo pije.

Ostatnia edycja:
niutka sto lat sto lat duzo szczescia radosci i milosci, oczywiscie cierpliwosci tez dla twoich mezczyzn i spelnienia wszystkich duzychi malych marzen

dla dzisiejszych mini-solenizantow tez wszystkiego naj :)

Witamy sie i my
nocka oki ale Mari wstala o 6.30 no ale czego moglam sie spodziewac jak usnela o 19:baffled:
teraz psuje swoje lozeczko, ja na bb sprawdzam co sie dzieje ale zaraz idziemy jesc sniadanko i dolaczam sie do was dziewuszki z herbatka:-)
To fajnie Aniu ze moglam pomoc:tak:

witajcie. ja też życzę małym solenizantom i jubilatom wszystkiego dobrego, a najwięcej zdrówka!
ostatnio do was napisałam i jakiś robal mi to wszystko zjadł, więc straciłam ochotę na pisanie.
zaglądam, ale czasu jakoś mi brakuje, bardzo pochłania mnie zajmowanie się domem i synkiem... a na dodatek łapie mnie jakaś depresja... a może po prostu tęsknota za wiosną. niemniej jednak nic mi się nie chce i mam ponure myśli
może napiszę coś jeszcze później...
:-(

Cześć dziewczyny! Widzę, że wy już po herbatce... ja wypiłam sobie do śniadanka "erlgreja z tetleja" z sokiem malinowym :-) mmmm pychotka!

Nie wiem czy udało mi sie wczoraj w końcu napisać, że Adamo zaraził się od Tomka mokrym kaszlem... Tomi juz skończył chyrlać, to Adik zaczął :no: mam nadzieję, że u młodego tez obejdzie się bez lekarza. Daje mu Stodal tak jak Tomiemu, do tego nurofen na dobranoc (przeciwbólowo na zęby i przeciwzapalnie)... rano i w południe oklepuję plecki. Co więcej mogę z robić? nei ma gorączki, tylko rano i po jedzeniu ma mokry kaszel. Katarku też brak - ale mimo to chyba będę mu psikać woda morską - może mu się tam rozrzedzi ta wydzielina w gardle i będzie mu łatwiej odkasływać :confused: sama nie wiem...

Zamówiliśmy wczoraj stół z krzesłami :-) ale będą dopiero za 4 tygodnie :baffled: może i dobrze, bo zdążymy do tego czasu wymienić panele i może wreszcie zamówię firankę :-p zdecydowałam się, że wybiorę coś w brązie a nie w zieleni, bo w zieleni nic nie dostanę :baffled: nawet zwykłych prostych pasów nie ma, no chyba, że w kolorze trawy na wiosnę :no:

kaciuszka wytrzymaj jeszcze chwilę! Wiosna idzie - będzie lepiej!

Lecę zamieścić mojego Adaśka na odpowiednim wątku, bo niedługo zapomnicie jak wygląda :tak:

Ostatnia edycja:
witajcie moje drogie :-)
nocka od 20-7:45 niby przespana, ale.............
Jula sie budziła 4 razy, raz na herbatke, 3 razy na kleczkach przy szczebelkach wołała mamamamamama z zamknietymi oczami. Ja wogóle nie rozumiem, przez sen sie odwrócić na brzuch umie ale na bok czy plecki juz nie bardzo jej sie chce to woli mnie zawołać cwaniara:laugh2:

a wogole, Wasze dzieci też śpią na brzuchu w nocy? bo mnie kilka osób przestrzegało i mowią ze nie powinnam jej pozwalać tak spać. Ale niby co mam ją do szczebelków przywiązać?:laugh2: wiem ze to niby pozycja jest niebezpieczna, ale chyba dla dzieci które nie umieją same głowki podnieść porządnie? a może się mylę?

wogole mam nerwa na tą pogodę. Rano mnie budzi słonko i ptaszki ja za okno a tak zima:szok: śnieg i mroz. Beznadzieja, niech ta wiosna sie w końcu pojawi:tak::tak:

Justyś, Twoje teksty są rozwalające:laugh2::laugh2:

wszystkim solenizantom, małym i dużym DUŻO ZDRÓWKA I SPEŁNIENIA MARZEŃ !!!:-p

a Jula normalnie sie wkurza jak jej się nie uda stanąć przy wersalce. Próbuje przy meblach stawać a ja sie cykam że głowę rozbije bo jeszcze nie jest taka stabilna. Wczoraj uryła w posadzkę i znów ma małego siniaczka moja bidulcia:-(

Beacia ja slyszalam ze jezeli dziecko potrafi przekrecac sie w tracie snu na brzuch samo i podnosi wysoko glowke to nie ma zmartwien:tak: Mari w trakcie snu przekreca sie po calym lozeczku, przeciez nic na to nie poradzimy, mala uwielbia spac tak jakos wyrecona bo to jej ulubiona pozycja.
Dziewczyny czym da sie doczyscic skorzane meble? jak mozna nadac im ladny zapach? pisalam wczoraj o sofach ktore odkupilismy a one dlugo staly w garazu i przesiakly takim okropnym zapachem, da sie cos zrobic?

reklama
Joni spi:) chwila dla siebie bo zaraz znow pewnie wstanie :-D:-D
Dziewczyny nie dajcie sie depresji!! wiosna juz niedlugo!!

W ostatnią niedzielę marca - o godzinę do przodu przesuniemy czas to bedzie juz lepiej a wiosne powitamy 21 marca !! to juz niecale 3 tygodnie!!!!!!!!!!

Do góry