reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2009

reklama

Niuta ta sciana jest tylko pomalowana czy cos jest naklejone?? sliczna kombinacja kolorow:) ja tez bede jakos na czasie kuchnie robic to by sie pomysly przydaly...chyba pojdziemy sie z jonim przejsc,ale jakos zimno i nie zabardzo mi sie chce-ale chociaz na 20 min...zobacze...
Między szafkami dolnymi i górnymi jest płyta, miały byc kafelki , ale potem z nich zrezygnowaliśmy , bo nic mi się nie podobało , a jak coś mi już w oko wpadło , to za dużo kosztowało!

niutka a ty sie juz przeprowadzilas? nowa kuchnia zazdroszcze troszke, ja bede musiala poczekac bo na ta przeprowadzke to swinke bede musiala rozbic:dry:

a wymyslilam ze pokoj dzieciecy zrobie z Kubusiem Puchatkiem w roli glownej :tak: wczoraj udalo mi sie takie 2 fajne obrazeczki na sciane kupic

a gdzie dmuchawiec? chyba sie w kartkach zakopal :-)

vercik nie bylo mnie dosyc dlugo na bb i stracilam watek :( przypomnij mi gdzie sie wyprowadzasz ... ja tez nienawidze przeprowadzek i tak jak inne dziewczyny przesylam ozytywne wibracje,choc wolalabym pomoc recznie...

Niuta
super ten pomysl.a jak bedziesz gotowac i sie pochlapie? bo kafelki mozna sciera przetrzec. ale powiem ci ze duzo bardziej podoba mi sie taka gladka sciana jak ty masz ale wlasnie z tym pryskaniem przy gotowaniu troche kiepsko...

Ostatnia edycja:
niutka a ty sie juz przeprowadzilas? nowa kuchnia zazdroszcze troszke, ja bede musiala poczekac bo na ta przeprowadzke to swinke bede musiala rozbic:dry:

a wymyslilam ze pokoj dzieciecy zrobie z Kubusiem Puchatkiem w roli glownej :tak: wczoraj udalo mi sie takie 2 fajne obrazeczki na sciane kupic

a gdzie dmuchawiec? chyba sie w kartkach zakopal :-)
annie, ja mam mieszkanie od 1 kwietnia , ale zeszłego roku, a tak w sumie to to troszkę skomplikowane , bo zrobiliśmy zamianę z teściową i ja się nie musiałam przeprowadzać, tylko teściowa! Ja mam firankę z Kubusiem Puchatkiem i naklejki też mam kupione tyle ,ze ich nie nakleiłam , bo stwierdziłam , że chyba kupie bardziej coś neutralnego , bo Stasiu ostatnio upatrzył sobie firankę z autami , a nie będę co firankę zmieniać ścian!

Aga my wracamy do Polski...a przez 2 lata nazbiralo sie tyle klamotow, ubran, ze sie nie zapakujemy w walizki i trzeba wyslac jeszcze paczki..a 1 paczka 20 kg kosztuje prawie 16 tys. islandzkich koron...na polskie to jakis 400 zl.. a mamy ich 6..

niutka to ja cie zle przeczytalam, bo my mamy od 1 kwietnia ale tego roku :-) ja mam poki co troche czasu az moj maly bedzie wyrazal chec zmienienia pokoju w salon samochodowy... chociaz po tacie to nigdy nie wiadomo :-D

Witam was kobietki wtorkowo :)

Annie do kawki jak obiecywałam to się przyłączam, ja w sumie to mam już dziś dwie wypite, razem z mamą, bo jak wczoraj mówiłam to wpadłą do mnie na dwa dni z małą posiedziec, bo miała jeszcze urlop zaległy z zeszłego roku, a że teściową jakieś przeziębiene złapało to lepiej zeby przez dwa dni moja mama z nią posiedziała,

dmuchawiec pewnie kartki klei cały czas

Alusia dla Jasia zdrówka życzę

niutka kuchnia śliczna

vercik nie denerwuj się tak, jeszcze troszkę i będziesz na miejscu, u nas w Polsce i wszystko okaże się lepsze

agnieszko u nas też strasznie wieje, a że od tygodnia męczymy się z katarkiem to pewnie ze spacerku będą nici

lecę coś w domu zrocić bo aż głupio, ja przed kompem na bb siedzę a moja mama mi prasuje

do zobaczonka poźniej, moze dopiero po pracy, odwiedzę was ok 22-23.00

DZIEŃ DOBRY!!

Niuta kuchnia fajna moja mama ma w takim srebnym kolorze też .
A ja albowiem ,czekam i marze na moją PROWANSALSKĄ!!:tak::tak::tak::tak::tak::happy:

VERCIK głowa do góry!!!
Pomyśl sobie ,że ja tam jestem i CI POMAGAM!!!:tak::-);-)
PRZESYŁAM MEEEEGA ENERGIE WIRTUALNIE I TELEPATYCZNIE!!!
więc ŁAAAAAAAP!!!!!!!

AGA ja tez tak mam .Przed @ choodze jak boomba biolplogiczna.
Tomek mówi ,że czasem sie sam sobie dziwi ,że to wytrzymuje.
On ma bardzo silne nerwy i mega cierpliwość bo inaczej chyba byśmy ze sobą :no: byli ,bo lała by sie krew.

reklama
Aga my wracamy do Polski...a przez 2 lata nazbiralo sie tyle klamotow, ubran, ze sie nie zapakujemy w walizki i trzeba wyslac jeszcze paczki..a 1 paczka 20 kg kosztuje prawie 16 tys. islandzkich koron...na polskie to jakis 400 zl.. a mamy ich 6..

No to macie kawal do pl i te drogie paczki...a cieszysz sie ze wracasz??

U joniego tez mamy firanke z kubusiem :) KUBUS DOMINUJE :D a na scianach mamy takie ''naklejki'' takie jakby z gabki... ze zwierzatkami :)
Joniego polozylam spac i biore sie za ogarniecie chlewika:) po przyjezdzie wczorajszym z pl mam co robic :D Maz byl sam w domu i wiecie jak to jest ... :D

JUSTYSIA JESTES !!!! HUUUURRRRRAAAAAAAAAAAAAAAAAAA !!!!!

Ostatnia edycja:
Do góry