reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2009

Hej Dziewczyny!
Melduje sie "z rana" i lece nadrobic zaległosci w bb:p
Mam dzis mega zapierdziel w robocie, wiec nie wiem czy dam rade cokolwiek napisac, ale bede sie starac :)
Z Mania wszystko oki, troszkę tylko marudzi bo zabus jej cału czas wychodzi, ale damy rade.

Buziaki

reklama
Dzieki dziewczyny..jestescie super..dzieki za energie..ale chyba przez ten wiatr dzisiajeszy poleciala gdzies obok..:p
A ciesze sie, ze wracam..ale to wszystko co temu towrzyszy powoduje ze juz mam dosyc..

vercik ale tylko jeszcze dzisiaj stresior i przemeczenie a jutro sie juz bedziesz cieszyc Polska :tak: dzielna z ciebie kobitka dasz rade :-)

adudz dobrze ze sie do mnie z kawka przylaczylas, ja dopijam wlasnie i ide tworzyc zupe... ogorkowa dzisiaj mniam mniam :tak:

justysia jak moj juz nie moze ze mna to mowi ze chyba na odwiedziny czekam... i zazwyczaj ma racje :-D a jak Thomas ma skoki rozwojowe z tym jego yyyyy to mowi ze on tez ma swoje 'okresy' :-D dobrze ze te nasze chlopy takie wyrozumiale sa

To ja chyba koncze dyzur na dzisiaj, jak mi sie uda to jeszcze popoludniu cos skrobne bo sie wybieram do kumpeli na nasz babski wtorek :tak: A z pecherzem coraz lepiej wiec moze przejdzie bo juz myslalam ze z wyjscia nici, jednak dorazne srodki najlepsze :-)

hejka kulerzanki:laugh2::laugh2::laugh2:

Jula szok:szok:spała od 20-7 rano na brzuchu całą noc bez jedzenia picia marudzenia itp:szok:

Za to ten super humorek zepsuła mi moja mama. Ale szkoda nerwow wiec M mi poprawił:laugh2::laugh2::laugh2:

teraz marznę w robocie , mam az 11st brrrrr. Wieje na zew, drzwi mi się otwierają i zimno leci.

Oby do wiosny :-)

Justyś, Alusia, witajcie :-)

Dmuchawcu a Ty zasnęłaś nad kartkami?:-D

współczuję przeprowadzek, ja tego nie cierpię. No ale jakbym się miała wyprowadzić na MOJE WŁASNE M to ok mogę pocierpieć. Tylko kiedy to nastąpi ???:wściekła/y::-D

Cześc kochane!

Wcale mnie kartki nie przysypały, niestety.Całą noc się męczyłam, bo zatrułam się czyms. Czym? Pojeci ani emam. Daniel jadł to samo jemu nic,a ja miałam nocne przygodny z muszlą.
Czuje sie kiepsko,zeby nie powiedzieć, ze beznadziejnie. A musze dzis do urzedu pracy skoczyc z mała. A to na drugim koncu miasta. Dobrze, ze to miasto jest tak małe.

Annie- mni ena pecherz pomagają okłady z rumianku. Zaparzam całą szklankę i w takim porzadnie ciepłym mocze gazik i przykładam, a potem zmieniam na nowy i tak dalej- łącznie jakies 5-10minut. I pomoga.

Niutka kuchnia śliczna!

Justysia- widac, ze nie czytasz dokładnie. Spiore Ci echyba. Ja pisałam, ze tesknie i w ogóle. Foch!

Nic jeszcze nie jadłam prócz 1 ryżowego krazka i zastanawiam sie co jeszcze moge wszamać? Bo musze sie zaraz szykowac do tego urzędu.

MIłego dnia, kobietki!

CZESC MAMUSKI
u nas tez strasznie dzisiaj rano wialo,o wczoraj to juz nie wspomne.
a co do okresow to ja mam straszne po porodzie, dzisisiaj mnie i Oskara zalalo w nocy:-):-):-)tylko ze maly pampersa az przesiusial a ja dostalam.
beata26 gratuluje przespanej nocki
vercik dasz rade,silna kobieta jestes,dziecko urodzilas wiec przeprowadzka przy tym to pikuś
niuta kuchnia super, napewno bedzie sie dobrze w niej gotowalo

Wiem, ze dam rade bo ten moj los od godziny jedzie z tymi paczkami..i juz mam obsuwe w planie!!!
A leciec bedziemy lacznie 4 godziny...tyle samo co bez przesiadki...tylko, ze tutaj ladujemy w gdansku a jak bez przesiadki to w wawie..

reklama
CZESC MAMUSKI
u nas tez strasznie dzisiaj rano wialo,o wczoraj to juz nie wspomne.
a co do okresow to ja mam straszne po porodzie, dzisisiaj mnie i Oskara zalalo w nocy:-):-):-)tylko ze maly pampersa az przesiusial a ja dostalam.

Zazdroszcze wam tych @!! nie sadzilam ze kiedys to powiem :D ale macie pewnosc a nie czekanie i czekanie kiedy sie szanowna pani zjawi :D tez juz bym chciala dostac i znow czekac na te dni plodne :)

Do góry