reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2009

Cześć Dziewczyny ;-)
Wreszcie mam chwile czasu żeby coś napisać chociaż nie wiem na jak dlugo bo Jasiolek zaczął raczkować i musze go non stop ratować :-)
Co u nas ... Przez weekend Jasio był baaardzo chory ... 2 dni po 40 gorączki :-( ostry kaszel i nie mogł oddychać ... :-( A na pogotowiu nas potraktowali jak by się nic nie dzialo ... Jestem wściekła jak nic no ale potem pojechaliśmy prywatnie no i Jasiol ma zapalenie gardła i oskrzeli :no::no: tylko gdzie on się tego nabawił ?
Po lekarzach jeżdził z nami jego szanowny ojciec bo moi rodzice akurat pojechali na narty na weekend więc MUSIAŁAM :-( do niego zadzwonić ... No ale nic ... Zachowywał się przyzwoicie :-( NIESTETY....
No mieszkam z rodzicami i szukam mieszkania ale powiem Wam że to wcale nie takie proste bo ja mam 900zl wypłaty a tyle kosztują mieszkania. Nie stać mnie bo za co będe żyć? Mój facet obiecał że bedzie wszystko kupował dla dzieci ale ile w tym prawdy ? :no:
Są momenty że sobie kompletnie nie radze ale wiem że mam dla kogo ...

Potem Wam odpisze bo teraz Jas się buntuje :-)
Dziękuje Wam jeszcze raz za wszystkiie dobre słowa ! Jesteście kochane ! ;-)

Od dzisiaj wracam na forum ... Może dostane zaproszenie na tą społeczność ... No chyba że mnie tam nie chcecie to ok :-p

reklama
Dzien doberek
znowu nie mam emotikonek... a ja tak je lubie.

vercik z ta gotowoscia bojowa to chodzilo mi wlasnie o pakowanie, myslenie co jeszcze do zalatwienia itd bo cie nie bylo

justysia BeataZ ma racje wszystkie za toba tesknilysmy, ale jak juz 3 osoby pod rzad pisza gdzie jest Justysia to reszta chyba nie musi co? :D

Adudz to dobrze ze sie wchlonie, a nie wiedzialam ze cos takiego mozna miec pod paznokciem, oby tez sie wchlonal. Wpadasz dzisiaj na kawke? :D Bo z rana mialas nam towarzyszyc w tym tygodniu

Alusia zdrowka dla Jasia

A ja dzisiaj wstalam z bolem pecherza :( Kurde chyba mnie gdzies przewialo albo cos bo mnie tak siecze ze masakra :( Macie jakies domowe sposoby? Bo raczej goraca kapiel odpada bo jestem sama.

Hejka!!

Noc przespana calutka...Joni wstal ok 8:30 i sie ladnie bawil :tak::tak: teraz zjadl i juz bryka :tak::tak:
zaraz wpadne do was znow bo maly cos tam cisnie :-D:-D lece go przebrac :tak::tak:

Ann może gorąca kąpiel nie ale coś w rodzaju nasiadówek;-):tak:
Wiesz miska i hejaaa.... A Mały będzie koło Ciebie dreptał:-D
Z leków szybko działających to Urosept choć nie wiem jaki byłby odpowiednik u Ciebie w DE??
Co poza tym??
Dużo picia i najlepiej jak zakwasisz się....cytrynka i inne kwaśne rzeczy.
Dobra jest też żurawina. ;-)

Kurcze zapomniałam...

DZIEŃ DOBRY LIPCU

Ostatnia edycja:
Hej u nas nocka ok..

Wstalam juz o 5.30 :baffled: i nie moglam spac...topewnie stres..jeszcze snieg pada od wczoraj..wiec wogole juz mam nerwa...
o 9 P jedzie wyslac paczki..jak przyjedzie to ja jade w trase autobusem..

Na sama podroz jeszcze dostalam @ i juz wogole jest wykonczona..
Jak ja nienawidze sie pakowac..
P pewniedzisiaj nic nie zrobi puki nie przyjade i bedzie ze wszystkim czekal na mnie:dry:, a ja po 1 dniu juz jestem wykonczona...wczoraj chyba sie poklucilismy z 10 razy o jakies *******y..

JA JUZ NIE CHCE MAM DOSYC.. NIECH KTOS MI POMOZE!!!

Na sama podroz jeszcze dostalam @ i juz wogole jest wykonczona.wczoraj chyba sie poklucilismy z 10 razy o jakies *******y..

JA JUZ NIE CHCE MAM DOSYC.. NIECH KTOS MI POMOZE!!!

VERCIK !! ja tez przed @ jestem zawsze nie wiem na co wkurzona i sie wyzywam na danielu.nawet nie wiem za co-przeciez nic zlego nie robi...biedaki te chlopy z nami przed nasza @. tylko taki plus ze dan jest bardzo spokojny i biedny tylko slucha co mam do ''wykrzyczenia''. i dobrze-bo od niejednego bym juz chyba po gebie dostala.probuje sie ostatnio pilnowac ale jakos nie wychodzi...potem jak juz dostaje ta @ to jest wszystko ok i nic mi nie przeszkadza az do nastepnego miesiaca ...kurde...

Ann ja też myślę ,że gorąca kąpiel ci pomoże, mi w każdym razie zawsze pomaga!
Adudz u nas się w chłonął całkowicie już gdzieś to pisałam wczoraj!

A tak w ogóle to witam wtorkowo, my od 6.30 na nogach ! Jesteśmy juz po zakupach spacerku , wszunia właśnie zasnęła, a ja dopijam kawkę i zaraz robie śniadanko dla mnie i dla mojego największego faceta!
Ostatnio przezywam małe załamanie z powodu iz Maksiu już coraz mniej cyca , właściwi to tylko raz do dwóch w nocy! Troszkę tu mojej winy , bo podałam mu herbatkę , ale on po niej lepiej śpi! W sumie to i tak pora zakończyć karmienie , bo potem będzie coraz trudniej!
Miałam wam pokazać moja nową kuchnie , zaraz ją wstawię! 20100301659..jpg20100301655..jpg

iwon dziex, chyba co moglam to zrobilam, maly do krzeselka a mama wymoczyla tylek jak dlugo sie dalo w ziolowo-solnej mieszance :-) urosept zazyty (zrobilam sobie zapas z PL tak w razie co) zurawiny nie posiadam a cytrysy odpadaja bo maly nie trawi. Oby teraz przeszlo

verciku niestety takie sa uroki przeprowadzek, sama zwijalam manatki tam i z powrotem to wiem jakiego masz stresa... z checia bym ci pomogla ale jako czarownica przesylam tylko pozytyxwne wibracje :tak: a jak tylko troche stresu ubedzie to sie dogadasz z swoim mezczyznom :tak:

reklama
A ja mam wlasnie tak, ze w czasie jestem nerwowa a przed @ zadych oznak...:szok:
Jestem juz zmecozna..
Wczoraj pobudka o 7 zanelam przed 1 i pobduka 5.30 a spac pewnie tez wczesnie nie pojde a o 4 rano wyjazd na lotnisko..super!!!
Normalnie z tych nerwow ide podkrasc 1 peta mojemu...

Ostatnia edycja:
Do góry