reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2009

niuta3 patrze ze u Twojego Maksia tez szybko ząbki ida - gratuluje zębnego usmiechu :)

moj mężulo tradycyjnie od dzis do piatku w delegacji w suwałkach także zostalismy sami :) ale jakos sobie radzimy - chociaz sa chwile ze rece opadaja tym bardziej ze maly praktycznie w nocy nie spi non stop sie budzi i placze -( podejrzewam ze to ten zabek co wychodzi bo widac taki bialy dziubek ) i poprostu przez te niewyspane noce czasem brak sil w dzien

wiecie co moj maly dzis jadl ? - PYZE he tak patrzyl na mnie jak jadlam ze dalam mu sprobowac ale wcinał :):):)

w czwartek lecimy na szczepienie wzw b
Orsi u nas też nie przespane noce i w ogóle cały czas na rękach go trzeba nosić , jak coś je to czasami chyba przygryza i jest jeden wielki ryk , więc nawet z jedzeniem kiepsko , ale mam nadzieje ,że to kwestia dni , bo dziąsło jest napuchnięte do wysokości ząbków, no i jak się uśmiecha to ten ząbek tak widać , jak by już się przebił!

reklama
Jula śpi i mama chyba też zaraz idzie. Nieeee no dobra obejrzę M jak miłość i pójdę :D
M w pracy niby do 22, ale chyba będzie musiał zostać kilka h dłużej bo trzeba zlecenie dokończyć ;/

Ania, karteczki w tyleeeeeee daleeeekkooooooooo :D mam tylko jajka wycięte i kokardki porobione. Muszę wenę mieć, a jak narazie jej nie widzę na horyzoncie :(
co się dzieje z Justyśką, normalnie brak jej tu

Mezuch karmi Mari, mam nadzieje ze usnie:/ ja zajadam sie kanapka z maslem orzechowym i dzemem i poczytuje was ale wlasciwie nie ma co....
pustki
mam nadzieje ze milo spedzacie wieczor

No witajcie faktycznie dziś pusciutko :-(
Ja dzis nie mam nastroju, bardzo senna cały dzien jestem, pokłóciłam sie z małżem, i nie mam ochoty z nim gadac, i w ogóle nic mi sie nie chce.:baffled::baffled::baffled:
U gina ok.
Filipek znosnym tez miał senny dzien, bo dwie drzemki po dwie godziny, nie pamietam chyba kiedy ostatni raz tak miał :)
Trzymajcie sie , moze pozniej wpadne zobaczyc
Weronika pewnie sie pakuje juz na całego, nie?
Buziak:-)

Widze,że tylko BEATKA tęskniła za mną !!

Moje dziecko marudne ,zresztą Karol też próbuje rządzić ,a jak nie po jego myśli to jest histeria na która nie reaguje ,albo jak już nie wyrabiam to witamy się z kątem :baffled:.
Jula małą tempke ma ,ale chyba od zębów ,ślini się nie ubłagalnie!!

Zaraz uciekam do męża bo mamy takie nasze święto,więc dziś na nocce mnie nie będzie!!!

Musiała mozzile zainstalować bo te nowe -stare forum nie chciało mi działać teraz jest oki. nawet filmik mi odczytało .

A muszę sie pochwalić ,że wylicytowałam dziś półbuciki ,może sie wam nie widza ,ale dla mnie ok. zobaczymy wpraniu . :-)

Śliczne szare na platformie NOWOŚĆ tu rozm. 39 (934507587) - Aukcje internetowe Allegro

Justys wreszcie jestes, jakto tylko Beacia? my wszytkie za toba tesknilysmy...gdzies ty byla nasza kolorowa justysiu?!
buciki fajowe, mi sie podobaja. ja prawie wszystkie nowe buciki na obcasach oddalam na biednych bo nie moge chodzic, nogi po porodzie starsznie bola i wole trampki:)
ja tez mam dzis jakis dzien do d****
:(((

Justys wreszcie jestes, jakto tylko Beacia? my wszytkie za toba tesknilysmy...gdzies ty byla nasza kolorowa justysiu?!
buciki fajowe, mi sie podobaja. ja prawie wszystkie nowe buciki na obcasach oddalam na biednych bo nie moge chodzic, nogi po porodzie starsznie bola i wole trampki:)
ja tez mam dzis jakis dzien do d****
:(((
Ja mam tylko jedne służbowe buty na obcasie , też nie mogę w takich chodzić, bo mnie nogi tak bolą, że wolę iść na bosaka! No ale cóż taka uroda moich nóg!

Witam się późnym wieczorem, łooomatko już po północy

nie miałam kiesy was poczytać, bo późno wróciliśmy, a jeszcze moja mama przyjechała na dwa dni do mnie i będzie z małą siedzieć jak ja będę w pracy, nadrobię was zaraz, ale nie wiem czy jeszcze coś napiszę,
u lekarza (prócz czekania od 12.30 do 16.00) to wszystko oki, z tym naczyniakiem na nóżce nic nie robimy, ponoć sam się wchłonie, ale musimy obserwowac naczyniaka którego ma na paluszku serdecznym u prawej ręki pod paznokciem, a właśnie myślałam, ze będzie na odwrót, jutro wam napiszę coś wiecej bo dziś już padam na pyszczolka nie mam siły już na nic, pozdrawiam wszystkich i miłej nocki życzę

reklama
No witajcie faktycznie dziś pusciutko :-(
Ja dzis nie mam nastroju, bardzo senna cały dzien jestem, pokłóciłam sie z małżem, i nie mam ochoty z nim gadac, i w ogóle nic mi sie nie chce.:baffled::baffled::baffled:
U gina ok.
Filipek znosnym tez miał senny dzien, bo dwie drzemki po dwie godziny, nie pamietam chyba kiedy ostatni raz tak miał :)
Trzymajcie sie , moze pozniej wpadne zobaczyc
Weronika pewnie sie pakuje juz na całego, nie?
Buziak:-)

A no zeby widziala, dopiero skonczylam pakowac paczki (razem 6) jutro do wyslania. Jeszcze z samego rana musze jechac do elektorwni i wodociagow, zeby nie wysylali na moje nzawisko wiecej rachunkow..odebrac papiery na przeniesienie zasilku i oddac router do vodafone..takze jutro tez bez neta, ale w srode popolduniu sie odezwe, jak juz bede w polsce..

Do góry