reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2009

reklama
Agnieszka - ja mialam tak ze wiedzialam ze dostane okres bo zawsze mialam taki sluz przed okresem i czekalam caly czas na niego, chodz w duszy coś mi mowilo zrob test, no i jak zrobilam mialam swoje 2kreski, idz do labolatorium, bedziesz miala 100% pewnosc.
:happy:
polozylam malego spac, poszlam umyc naczynia i sie obudzil od razu:-(takaze teraz sobie siedzimy kacper molestuje karton pampersow, dzis strasznie marudzi.

co do pogody u nas sloneczko co jakis czas wyskakuje za chmury ale wiatr szaleje jak wszedzie,
a ja sie zbieram zedby umyc glowe ale jakos mi sie nie chce a musze bo chcialam dzis z m jechac malemu jakas kurteczke kupic i moze krzesło do karmienia, bo m dostal troche gotowki poniewaz mate, a mial z nia ciezko naprawde bo na 40os zdaly 3, mu udalo sie zdac za 2 razem,

col tam jeszcze Dmuchawcu - przesliczne kartki, u mnie w zabrzu jest teraz taki program dla mam ktore wychowuja swoje dzieci, i jesli maja jakis talenty manualne to moga sie do nich zglosic, na zajecia w tym czasie jestes tam caly czas z dzieckiem, i mozesz zdobyc nowy zawod, ja bym chetnie na to poszla ale nie bede sie kompromiotowac bo ja tamj talentow nie mam,
akurat cos dla ciebie :tak:

w ogole kupiam kacprowi te takie niby pierwsze ciasteczka z hippa po 7mcu beznadzieja w smaku smaczne ale one sie tak szybko roztapaiaja w dziobie ze maly jest zaraz brudny, i co takie male i kruche, juz wole mu biszkopcika czy chrupcie kupic,

Patra- szkoda ze tak rzadko zaglodasz czekamy az bedziesz miala dobry komputrer,

witam mamuski
no prosze a jakie po weekendzie zmiany
dmuchawcu karteczki super
agnieszka, troche wyrośnieta ta "miniaturka"
Orsi jejku jak jeszcze z misiac lub 2, a damianek bedzie mial juz pelne uzebienie
a dla Marisski wszystkiego naj z okazji mini urodzinek

Witajcie mamuśki! Widzę ,ze znowu pracujecie nad kartkami , są prześliczne , kurcze a ja to takie totalne beztalencie plastyczne!
Maksowi przebija się kolejny zębol , siódmy , ósmy też już widać i jest bardzo marudny , nic mu nie pomaga i nie pasuje!
Któras tu pisała o naczyniaku , my mieliśmy wizyte w grudniu , dostalismy receptę na robiona maść i naczyniaka już nie mamy , została tylko lekko zaczerwieniona skóra po nim!:-)

Później wrzucę zdjęcia mojego królestwa to same ocenicie!:-)

Miałam coś jeszcze napisać , ale mi wypadło , narazie zmykam , postaram odezwać się wieczorkiem!

Witam i ja
Posta mi wcięło, stare forum mi tego nie robiło i już normalnie straciłam wene na nowe pisanie

Składam zaległe życzonka dla Adulki, Oskarka i Mariski

To tak w skrócie tym razem, kupiłam przez przypadek Nan 2R i wydaje mi się śpi lepiej niż po zwykłym, narazie testowałam dwie noce i spała dużo lepiej, może się bardziej najada. Noc, ok, spałyśmy u mojej mamy, bo ostatnio co niedziele ją zostawiamy u niej a my mamy wychodne, a że wróciliśmy póżno to jej nie budziłam i zostałam

Mayla aż mi się żal Filipka zrobiło jak czytałam o upadku z łóżka, biedulek....
Dmuchawcu karteczki śliczniutkie. A Zosi niech lepiej apetyt wróci bo musi miec dużo siły na raczkowanie, a swoją drogą nie mogę się nadziwic że ona już to potrafi, u nas jeszcze nic.
Agnieszka witam po długiej nieobecności, dobrze że synuś tak dzielnie zniósł podróż i że wtedy nic Danowi sie nie stało
Adudz jak wizyta u lekarza?

Właśnie oglądam na dwójce kabaret, ale można się uśmiac......

Dziewczynki, mi dopiero prąd właczyli, przez te wichure normalnie od rana odcięta od świata, za godzinke jade do gina, teraz tylko poczytam co u Was.
Buziaki:-)

hej dziewczyny...........

u nas katarek nadal sie utrzymuje juz przeszło tydzień,dzis pierwszy raz mała została z niańka i chyba jakos tam było....wolałam niby mame swoja ale musimy przetrzymac do czerwca.... teraz adulek spi a ja gotuje rosołek i czytam bb ale rzeczywiscie jakos dziwnie na tym nowym bb.... nie podoba mi sie :(
co tam wiecej w domu spokój w pracy spokój.... jakoś leci....

narazie cioteczki

reklama
niuta3 https://www.babyboom.pl/forum/members/niuta3-49857.htmlpatrze ze u Twojego Maksia tez szybko ząbki ida - gratuluje zębnego usmiechu :)

moj mężulo tradycyjnie od dzis do piatku w delegacji w suwałkach także zostalismy sami :) ale jakos sobie radzimy - chociaz sa chwile ze rece opadaja tym bardziej ze maly praktycznie w nocy nie spi non stop sie budzi i placze -( podejrzewam ze to ten zabek co wychodzi bo widac taki bialy dziubek ) i poprostu przez te niewyspane noce czasem brak sil w dzien

wiecie co moj maly dzis jadl ? - PYZE he tak patrzyl na mnie jak jadlam ze dalam mu sprobowac ale wcinał :):):)

w czwartek lecimy na szczepienie wzw b

Do góry