reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2009

Witam

Dziewczyny na razie jest ta szybka odpowiedz, ale zaraz bedzie normalna... Zmieniaja :-) Czasem moze cos komus nie dzialac, ale to chwilowe. jeszcze wszytsko jest dopracowywane. :-)

Przesylam pozdrowionka

i zmykam
buziaki

reklama
cześc matki wariatki
melduje że zyję ale kompa nadal brak :no: Normalnie teskno mi za wami :-( Wy to pewnie juz o mnie zapomniałyscie :-D
U nas wszystko ok, Kacper rozwija się pięęęęęknie. Ostatnio chce stać tylko na nogach :baffled: Jak sie czegoś trzyma to stoi sam :tak: A ząbków nadal brak :-D
Normalnie nie wiem co napisać bo nie jestem nabieząco co tam u was. Nadrobić kilkadziesiąt stron to nie lada wyzwanie.. A moze jest ich juz ponad setka? Bo wy to szalone jestescie.
Tak więc usciski dla każdej z was i buziaki dla maluchów :tak: Pozdrawiam!!!

Ps To nowe BB jest nie fajne./.. :baffled::crazy:

Patra przyzwyczaisz się jak tylko zaczniesz częściej nas odwiedzać :)

Wzięłam 2 apapy i już mi lepiej... ale dalej czuję sie jak bym miała jakiś kask na głowie :/

Ostatnia edycja:
Agnieszko- jak to juz 5, 6tygodni upłyneło, to raczej niemozliwe, zeby testy nie czytały. Wiec nie wiem co sie dzieje, ale to raczej nie dzidzia:-( Czekaj teraz znowu na ten rozciagliwy sluz. Moze wcale nie miałas owulacjji i dlatego nie ma @. Czasem niektórym kobietom zdarzaja sie bezowulacyjne cykle, szczególnie w okresie poporodowym. Trzymam kciuki.

Mnie po zainstalowaniu nowej przegladarki działa wszysko lepiej na forum.

A tu 2 nowe wzory karteczek:-):
P1090253..jpg P1090250..jpg P1090249..jpg

Agnieszko- jak to juz 5, 6tygodni upłyneło, to raczej niemozliwe, zeby testy nie czytały. Wiec nie wiem co sie dzieje, ale to raczej nie dzidzia:-( Czekaj teraz znowu na ten rozciagliwy sluz. Moze wcale nie miałas owulacjji i dlatego nie ma @. Czasem niektórym kobietom zdarzaja sie bezowulacyjne cykle, szczególnie w okresie poporodowym. Trzymam kciuki.]

no tez mi sie to dziwne wydaje..dzieki i czekam wiec na @...po @ beda znow staranka :)

Ania super te kartki, ja w sumie jak robię to głównie małpuję z różnych stron :-p

Ale u nas pogoda, kurde wieje tak mocno że w pracy wciąż mi sie drzwi same otwierają:wściekła/y: do tego pada deszcz ze śniegiem więc wogole ze spacerku nici. A miałam załatwić skarbówke, urząd miasta i zgm. Cóż poczekam na ładniejszą pogodę. Tylko kiedy ona nastanie?

Jula spała całkiem ładnie, od 21-5 wypiła herbatki i pospała do 7. Wogóle oduczam ją jedzenia w nocy i już 3 noc nic nie je,tylko budzi się właśnie ok 4-5 dostaje herbatki i dalej idzie spać. Ale wtedy ma problem z zaśnieciem:-(

No i weekend też był super. Z M tak milo i wogóle:tak:

Ale cisza dziś:szok: Aż dziwnie...

U nas pogoda do bani. Zaraz bedzie lało bo jest pochmurno i ciemno-bleeeeeeee....

Beatko ja tez czasem szukam w necie inspiracji, ale nigdy nie robie niczego identycznego.
A jak tam Twoje kartki?

Martwie sie bo Zosia nie chce jeść:-( Mam nadzieję, ze nie będzie chora:-(

reklama
jakos tu ostatnio cicho, pustki:szok:
Mari sie wietrzy w ogrodku a ja siedzie i pilnuje by ja znow wiewiorka nie zaatakowala.
Cos mi sie dzisiaj nic nie chce, sterta prania do prasowania, naczynia do mycia i obiad do zrobienia:baffled: Ciekawe gdzie sie Justynka podziewa?
Aniu to moze chwilowe, ten brak apetytu, Mari czasem tak ma jak np codziennie daje jej ta sama kaszke to jej sie znudzi i nie chce jesc...

Do góry