reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2009

Hej Dziewczyny:-)
Witam sie z rana:-p Eh mojej Mani przepadły mini urodzinki, przez ten zakichany krótki luty ....:baffled:
Co tam u Was? Ja własnie siedze w robocie, pije pierwsza kawke i staram sie obudzic hihi

reklama
Witam się i ja! Pranko się robi, nieco posprzątałam, więc teraz chwilka na BB :) Adam ciągnie mi za kabel od lapkaa - urwis mały ;)
Aniu karteczki super... w sumie tak nie wiele trzeba żeby zrobić łądną karteczkę... muszę się zebrać... wysłac męża żeby kupił jakieś takie dziurkacze.... albo zamówie sobie w necie... mam jeszcze sotatnie grosze na swoim koncie to może coś kupię :D i będziemy robić karteczki z Tomim. My potrzebujemy tak ok. 15 sztuk dla najbliższej rodziny.

Kurczę nie chce mi się włączać zaawansowanej edycji - a w tej szybkiej odpowiedzi nie ma (jak to mówi mój Tomi) kontaktów - czyli emotikonek :)

Miłego dzionka!

Hej ho hej ho!

Marcia przylaczam sie do kawki :tak: Ja sie juz ciesze ze jest marzec, to brzmi bardziej wiosennie, a dla Marysi wszstkiego najlepszego mimo to :tak:

Ewa a sprobowalas najpierw kliknac odpowied na temat a potem na to szare odpowiedz? Bo jak zrobie czasem taki mix to mi sie wlaczaja 'kontakty' (albo sie komp zawiesi :-p:-D)

Jakos dzisiaj slabo idzie poweekendowe meldowanie, hop hop jest tam jeszcze ktos?

A ja klikam w +odpowiedz na temat na dole po lewej i mam emotikonki:tak:

Ewa - pewnie, ze niewiele trzeba. Ja te karteczki robie juz od kilku lat, to nazbierałam troche róznego sprzetu- wycinaki, nożyczki, dziurkacze, nawet mam karbownicę do papieru:-D. To nie jest tanie,ale pomalutku mozna sie dorobić.

Agnieszko i jak sie czujesz?> bedzie ta @?:szok:

Stęskniłam sie z aJustysią:tak: Nie ma jej juz jakis czas, no nie? Mam nadzieje, ze wszystko ok.

Agnieszka zostaw to wypakowywanie... najpierw odpocznij, napij się kawusi... świat się nie zawali jak tego dzisiaj nie zrobisz :)

Aniu właśnie kliknęłam na ten różowy knefel ;) i od razu przekierowało mnie do strony zaawansowanej edycji... a wydaje mi się, że jak wczoraj i dziś rano klikałam to pojawiało mi sie tylko okienko szybkiej odpowiedzi :/
A co do sprzętu to też może się dorobimy pokaźnej kolekcji narzędzi.... no ale nie powiem... troszke to kosztuje.. z jednej strony lepiej zrobić raz większe zakupy i nie wydawać tyle na przesyłki, a z drugiej strony jednorazowo to wyjdzie dużo kasiurki :/

A i miałam jeszcze napisać, że faktycznie Justysi coś nei widać... nie zameldowała sie chyba także w naszych podziemiach...

Kurcze dziewczyny łeb mnie tak napie... że szok... rzadko miewam bóle głowy. Nie wiem, może to od tego wiatru...

Ostatnia edycja:
Czesc dziewczyny..nocka ok..
Ja zaraz musze isc do skarbowki, rozliczyc sie...
Teraz ide was troche nadrobuc, bo wczoraj prawie caly dzien mnie nie bylo..

Vercik pewnie w pelnej gotowosci bojowej ma teraz do myslenia...

ALe o co chodzi??

Agnieszko i jak sie czujesz?> bedzie ta @?
ja wlasnie czuje sie swietnie!! w ciazy z jonathanem tez bym sie nie zorientowala ze jestem w ciazy gdyby nie brak @.zero wymiotow itd... a i nie wiem czy ona przyjdzie-nic sie nie zapowiada.a jesli chodzi o ten sluz co pytalas to bylo to MNIEJ WIECEJ 5-6 tyg temu...mozliwe ze jeszcze test nie odczyta?? dziwne to troche.

Agnieszka zostaw to wypakowywanie... najpierw odpocznij, napij się kawusi... świat się nie zawali jak tego dzisiaj nie zrobisz :)
wiem,ale jakos tak chce miec juz wszystko z glowy :) a z ta kawusia to SUPER pomysl.ide sobie zrobic :)

Ostatnia edycja:
reklama
No i znów włączyła się tylko szybka odp :/

Agnieszka mi się wydaje że testy powinny odczytać ok. 2 a juz na pewno 3 tygodnie od owulacji tj. najlpeszego śluzu... dziwne... a z Jonathanem kiedy robiłaś test?

Do góry