reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2009

reklama
Witam , ale tu dziwnie, mam nadzieje,że to kwestia przyzwyczajenia!
A teraz się pochwalę , moje królestwo już gotowe hura:-)!
Na razie, jeszcze jest troszkę bałaganu ,ale ogólnie da się już normalnie funkcjonować! Nawet Maks zadowolony , bo teraz nie przeszkód do poruszania!

Wszystkim malutkim solenizantom wszystkiego dobrego!
Alusiu , myślę ,że dobrze zrobiłaś, głowa do góry będzie dobrze!

Teraz zmykam , bo M chce kompa!
Życzę miłego dnia!

Witam sie i ja,udało sie poczytac inne watki.A teraz trzeba sie brac za obiadek i sterte prasowania,mam meza to małego przypilnuje a ja za żelazko bo niestety mój malec to juz w ogóle nie bawi sie sam i ciezko cokolwiek w domku zrobic,Wczoraj znowu była moja mama bawic małego zebym mogła troche lepiej posprzatac ale prasowanko i tak na dzis zostało.Co do odwiedzin to tez czasem wole pobyc sama,dzis naprzykład ma wpasc szwagier z rodzina,nawet nie wiem o kturej i jakos nie mam ochoty ich widziec wolałabym na spokojnie porobic cos w domku i pobyc w trójecze.A mój małż dzis mi troche cisnienie podniósł,poszłam na taras małego usypiac w cienkiej bluzce i kapciach ale mysle mały szybko zasnie to nie zdaże zmarznac,a mój mnie zamknoł od srodka i poszedł sobie drzewo rabac do kotłowni,a wkoło domu mam kałuze wiec w tych kapciach nie miałam jak przejsc na obkoło,czekam marzne a ze nie wracał to musiałam sie zamaczac zeby do domu wejsc,a jak wyskoczyłam z pretensja to on do mnie i co sie takiego stało zejc na ziemie,yyyyyyyyyyyyh szkoda słów teraz pojechał do swoich gołąbków do rodziców.Spadam bo mały sie budzi.
Aniu śliczne karteczki

No,za jakas godzinke wyjezdzamy do siebie:tak:
bedziemy jechac jakies 8 godz no i musialam do was jeszcze przed wyjazdem zajrzec:tak::tak:
Powiem ze mnie beacia pocieszyla z tym sluzem!! bede szla we wtorek do gina to wam napisze co i jak :tak::tak: mam nadzieje ze testy klamia:-D:-D:-D
to bb jakies dziwne ale fajnie wyglada-przyzwyczaimy sie:-)
no i trzymajcie kciukasy zebysmy dojechali bo pamietajac piatkowy wieczor...;-);-)

wklejam fotke Jonathana z jego KROLIKIEM CO MIAL BYC MINIATURKA i z wiskaczem juz w tym wieku :-D:-D:-D

Załączniki

• DSC05414..JPG
    DSC05414..JPG
    101,6 KB · Wyświetleń: 36
  • DSC05410..jpg
    DSC05410..jpg
    82,6 KB · Wyświetleń: 36
  • P1012_27-02-10..jpg
    P1012_27-02-10..jpg
    25,6 KB · Wyświetleń: 37
  • P1012[01]_27-02-10..jpg
    P1012[01]_27-02-10..jpg
    27,3 KB · Wyświetleń: 33
Ostatnia edycja:
Agnieszko - Joni jest super!:tak:

A co do ciąży to czasem zdarza sie, ze w tescie nie wychodzi gdy jest za małe stezenie hormonu hcg. Dlatego pytałam czy pamietasz date kiedy był ten sluz na 5cm. Policzyłybysmy ile dni mineło od ewentualnego zapłodnienia i wiedziałabys czy mozliwe jest, zeby jeszcze to stezenie było tak niskie.

wklejam fotke Jonathana z jego KROLIKIEM CO MIAL BYC MINIATURKA i z wiskaczem juz w tym wieku :-D:-D:-D

ha niezla ta miniaturka ha ha :-):-) ale mimo to slodki kroliczek :tak: tez mialam kroliczki ale duzo mniejsze

BeataZ - mmmmmmmmmm muffinki bananowe mniam chyba i ja zrobie w tygodniu bo uwielbiam je z rana do kawki :-)

vercik_86
Odp: Lipiec 2009
Wczoraj ogladalam pogode... i powiem wam, ze od srody ma byc zimno i znowu snieg:no:
o nie tylko nie snieg tylko nie to :no::no::no::no::no::no::no::no::no:

Ósmy?:szok: Szok! U nas tylko jeden póki co:tak: Zosia cycuje, a ja sie rozgladam wokoło i zastanawiam cz to moje mieszkanie?:eek: Wyglada jak po wojnie, a ja przeciez tylko karteczki robię:-p
Musze sprzatnać zanim mezuś wróci bo zawału dostanie:-D

Zrobiłam drugi wzór karteczek, ale taki niedopracowany jes jeszcze. W ybaczcie, ze tak Was tymi kartkami zameczam cały dzień, ale ja po prostu tym zyję:tak:

Orsi 8! wow! chcialabym je zobaczyc, ja juz sie niemoge doczekac pierwszego u nas:)
Dmuchawiec cudne Twoje kartki, duzo seca w nie wkladasz, tez bym chciala umiec robic takie slicznosci
my juz poobiadku, mala spi wiec ide poogladac filmy z mezem, odpoczywac po obzarstwie, potem do was zajze....

reklama
Beacia wszystkiego dobrego dla Mari:rofl2:

Jula zasnęła, a dopiero co ze spacerku wróciłyśmy. Ciekawe o której pójdzie spać:eek:

M ogląda mecz, ja mam chwilkę dla siebie.

Ania kartki są super, masz fajny sprzęt do wycinania brzegów, może i ja się zaopatrzę, tyle że ja kartek nie sprzedaję hurtowo więc nie wiem czy mi się opłaca inwestować.

Aga, mały z danielsem wymiata:-D:laugh2::-D

Do góry