vercik_86
Fanka BB :)
AAAAaaaa ja to ciemnotka jestem hehe
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
no a teraz to pewnie będzie pusto i smutno bo weekend nastałDziewczyny zauważyłyście że ostatnimi czasy jest tutaj tak jakby smutno?
a kto by nie chciał?? pewnie już kazdy !!Ja juz chcę wiosny!!!!!!!!!!!!!!!
Ewciu żebyś wiedziała ile ja się napoprawiam - normalnie aż mi czasami głupioKurczę mam juz dość poprawiania moich postów... zawsze pisze "wszyTSkie" zamiast "wszySTkie" i "nei" zamiast "nie"... także wybaczcie, ale juz przestaje sie tym całkowicie przejmować![]()
Asiu też o tym słyszałam, tylko trzeba pilnować żeby pierwsza i ostatnia litera były poprawne, i żeby chyba ilość liter była ta sama, nawet kiedyś miałam taki tekst na kompie, który właśnie to potwierdzałEwa nie przejmuj się literówkami, podobno jest udowodnione naukowo, że jeśli nawet zmieni się kolejność liter w wyrazie to i tak zostanie on odczytany prawidłowoTakże luuuuzzz
![]()
A co do wiosny, echhh u mnie już dzisiaj nieśmiało się pojawiała, ale prognozy nie są optymistyczne...
Tak trzymać !!!!Ja chcę być energiczną 80-tką, zwiedzającą ciepłe kraje, poznającą ludzi.I będę wszytsko robić,żeby tak było.:-):-):-):-)
jużkiedyś też wspominałam o tym, że mój M też jest zasdrosny i cały czas tylko mówi: "o czym to tak można całymi dniami pisać"Właśnie M. powiedział że ze mnie poetka, bo stukam i stukam. On zazdrosny o Was jest...
mój M też miał tak popisane i to na egzaminie, on do tej pory musi się mocno zastanowaić któa ręka jet która, a ja jakoś tak mam, że odruchowo próbuję coś napisać i od razu wiem, która to prawaMoja koleżanka na nadgarstkach pisała sobie markerem literki L i P...
ojj jak to swojemu powiem, to pewnie przez 2 min będzie myślał o co kamanA mój kolega kiedyś na kursie salsy wytłumaczył mi tak;
Prawa noga, to jest ta, u której duzy palec jest po lewej stronie!!!!!:-)