reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2009

reklama
Dobra dziewczątka Maylaszek idzie lulu, bo jutro mnie czeka pobudka o 8 rano, będę musiała pilnować co by w piecu nie zgaśnie, bo bedę cały dzionek sama, mąż jedzie do lasu na wycinkę drewna, bo ta zima nas zrujnuje finansowo chyba, a tak to troszke taniej ma. Ale biedak sobie porąbie troszkę:tak:

MIŁEJ NOCKI
BUZIAKI :-)
DO JUTRA

No proszę wszyscy śpią a my już dawno na nogach. Już pierwszą drzemkę mamy za sobą hehe

Miłej soboty :-)

Witam lipcóweczki :-)

My właśnie jemy śniadanko, tzn. Tomi i Adik :tak: Mój małżonek odsypia wczorajszy dzień i wogóle cały tydzień...

Tomek przesał całą nockę (spał do 7:40). Adamo położony wczoraj o 7:15 obudził się dziś o 6:40, więc jest si :-D

Vercik ten miesiąc u rodziców dacie radę :tak: pewnie i tak żadko w domu będziecie, bo pogoda będzie coraz ładniejsza, znajomych będziecie odwiedzać... dacie radę :-)

Maylah czy zechciałabyś zostać moją sąsiadką na FarmVille? wysłałam Ci zaproszenie :tak:

Miłej soboty życzę!

Witam się sobotnio, mu nocę mamy całkiem przyjemną, mała zasnęła wczoraj już o 18.45 i myślałam, że na małą drzemkę tak jak ona to robi, a ona spała do 6.45 dziś rano, 12 godzin :szok::szok::szok: ona czasami przez całą dobę tyle nie prześpi, a tu jedna taka drzemka, ciekawe czy po takiej nocy to będzie chciałą w dzień drzemać?? bo inaczej to mama nic nie będzie mogła zrobić, córcia spała a mam już od 5.30 spać jakoś nie mogła, kurcze te problemy z moim kręgosłupem to mnie kiedyś wykończą - w ogóle przez nie spać nie mogę:-:)-:)-(,

Dziewczyny zauważyłyście że ostatnimi czasy jest tutaj tak jakby smutno?
no a teraz to pewnie będzie pusto i smutno bo weekend nastał

Ja juz chcę wiosny!!!!!!!!!!!!!!!
a kto by nie chciał?? pewnie już kazdy !!
Kurczę mam juz dość poprawiania moich postów... zawsze pisze "wszyTSkie" zamiast "wszySTkie" i "nei" zamiast "nie"... także wybaczcie, ale juz przestaje sie tym całkowicie przejmować :)
Ewciu żebyś wiedziała ile ja się napoprawiam - normalnie aż mi czasami głupio

Ewa nie przejmuj się literówkami, podobno jest udowodnione naukowo, że jeśli nawet zmieni się kolejność liter w wyrazie to i tak zostanie on odczytany prawidłowo :) Także luuuuzzz:)
A co do wiosny, echhh u mnie już dzisiaj nieśmiało się pojawiała, ale prognozy nie są optymistyczne...
Asiu też o tym słyszałam, tylko trzeba pilnować żeby pierwsza i ostatnia litera były poprawne, i żeby chyba ilość liter była ta sama, nawet kiedyś miałam taki tekst na kompie, który właśnie to potwierdzał
Ja chcę być energiczną 80-tką, zwiedzającą ciepłe kraje, poznającą ludzi.I będę wszytsko robić,żeby tak było.:-):-):-):-)
Tak trzymać !!!!

Właśnie M. powiedział że ze mnie poetka, bo stukam i stukam. On zazdrosny o Was jest...
jużkiedyś też wspominałam o tym, że mój M też jest zasdrosny i cały czas tylko mówi: "o czym to tak można całymi dniami pisać"

Moja koleżanka na nadgarstkach pisała sobie markerem literki L i P...
mój M też miał tak popisane i to na egzaminie, on do tej pory musi się mocno zastanowaić któa ręka jet która, a ja jakoś tak mam, że odruchowo próbuję coś napisać i od razu wiem, która to prawa

A mój kolega kiedyś na kursie salsy wytłumaczył mi tak;
Prawa noga, to jest ta, u której duzy palec jest po lewej stronie!!!!!:-D:tak::-p:laugh2::-)
ojj jak to swojemu powiem, to pewnie przez 2 min będzie myślał o co kaman

pora na kolejną kawkę bo dd tnv się zaczyna więc można popatrzeć, może coś ciekawego powiedzą, odezwę się potem

I my juz nie spimy od 2 godzin, ale nie mam jak popisac bo Zosia domaga sie towarzystwa w zabawie klockami:sorry:
Moze uda mi sie skrobnąć jak pójdzie spac ,a mam nadzieje, ze zaraz to nastapi.

reklama
No i jestem. Zosia się wychodziła po dywanie. Zmieniałam jej pieluszke i kolanka były niemal bordowe. Dywan jest mieciutkki, ale ona jest ostatnio zafascynowana panelami:rolleyes2:i tylko stuka tymi kolanami - stuk, puk.Najgorzej, ze ja na parterze mieszkam i podloga jest zimna...

Pogoda dzis u nas brzydka- chyba bedzie padac. Lepiej, zeby nie, bo chce do pasmanterii skoczyc po elementy do kartek i bede sie brac za robotę:-) Już zacieram raczki.

Maylah kartke na slub kuzynki chetnie zrobie:tak:, jesli chcesz - zapomniałam Ci wczoraj napisac.

Cos chyba dzis tu pusto bedzie:-(

Ostatnia edycja:
Do góry