reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2009

Aaaaaaaaaaaaaaaaale se zrobiłam zakupy na kartki:szok::-D Zaszalałam:tak:Dobrze, ze mój szanowny maż - skąpiradło tego nie widzi:-D bo by nie omieszkał postukac sie w czoło:confused2:
Ale on najpierw narzeka, a potem robienie kartek tak go wciaga, ze siedzi ze mna w nocy i robi. Ciekawe z czego by robił, jakby miał tylko to, co w domu.

Hahaha!:-D:-D:-D Własnie zdałam sobie sprawe, ze z tego, co jest w domu mozna byłoby narobic kartek na kilka lat. No ale to mi sie juz znudziło, co nie? Dlatego nakupowałam tasiemek, wstażeczek, piórek i takich tam:-) I bede sie wyżywać artystycznie!!!

Deszczyk padał, a my w chuscie i z parasolem:tak: Zosi sie podobało:-D

A tymczasem w domu:szok: Burdel straszliwy. No cóz, trza bedzie go wyprosić.

Maylaszku kupiłam tez fajny papier z perłowym połyskiem do tej kartki slubnej:tak: Tylko teraz nie wiem jaka bys chciała- jaki format itd. Moze po prostu zrobie kilka, cykne zdjecia i wybierzesz któraś, ok? Ja tez mam kilka slubów w tym roku , to reszta sie przyda:tak:. To jak? Moze tak byc?

Ostatnia edycja:
reklama
Aniu, ja zawierzam Twojej inwencji Twórczej, wszytskie twoje Wyroby są przepiękne :-)
Nie mam jakiejś konkretnej wizji

a ja chatkę posprzątałam, zauważyłam ze jak nie ma nikog w domu, to sprawniej mi to idzie.
Teraz wybieram się z małym na spacer :-)
Buziole

U nas świeci słonce, tylko troszkę wieje, ale damy radę

ehh u nas też się zrobiło szaro i buro, a tak ładnie słonko świeciło:angry: teraz się nie pozbędę babci M do wieczora:crazy::crazy:

nic może ściemnię że mają być znajomi czy coś, to przeważnie pomaga:tak:
wiem wiem wredna ze mnie baba ale co ja nie lubię jak mi po niej potem wersalka śmierdzi dupskiem :eek::confused2::eek:bleeeeeee
do tego bierze małą na ręce robi samoloty a ma 92 lata no i całować w usta ją ciągle próbuje jak tylko nie widzę !!!

Mały śpi na podwórku, ja popijam kawkę i wciągnęłam kilka kawałków ptasiego mleczka, mniammmm,
ORSI już przesyłam troszkę sloneczka Tobie, Do Beatki i Do Ani też:-):-):-)

chciałaam Ty wstawić słoneczko, ale mi się nie wkleiło :-(
Aniu, jak to się robi, bo Ty tak często takie łądne gilttery wklejasz?

Ostatnia edycja:
Czesc dziewczyny
I w koncu ja sie pojawialm. O nocy wspomnac nie bede bo po co mam sie denerwowac...:confused2:

Ale za to dzien leci spokojnie...zostalo mi sprzatanie i gotowanie..

Skladam najlepsze zyczonka malym solenizantom.

zeby nam sie troche ciepło zrobiło na BB :-)

Załączniki

• HY09-002_web.jpg
    HY09-002_web.jpg
    26,5 KB · Wyświetleń: 19
Wiataj Weroniczko:-) Jak można zdrobniale się do Ciebie zwracać;-)
Martuś, a a Ty mnie wyprzedziłaś z tym słoncem, ja kurdę szukam na necie i nie mogę znaleźć, jak się wkleja takie ruszajace sie obrazki:sorry:

Załączniki

• emoticons_aaa.gif
    emoticons_aaa.gif
    18,9 KB · Wyświetleń: 46
Ostatnia edycja:
reklama
Do góry