reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2009

Hej dziewczyny.

u nas nocka wmiare 2 pobudki jedna o 1 na mleko a 2 o 5 na wode....... zrobilysmy sesyjke ale Adulek jeszcze marudny i chciał się zdrzemnąc wiec cześć 2 bedzie pózniej.... padła na buteleczce i teraz sobie drzemie:-)a katarek nadal mamy i to juz tydzien dobrze ze antyb. w miare działa i moze juz niedlugo bedziemy zdrowe i wyruszymy na wiosenne spacerki :)

i sie chwalimy ze dzis 7 miesiaczków kończymy!!!!!!!!!!!!!:-):-):-)

i zyczonka dla Oskarka Barbarki........

do pozniej lasencje:laugh2:

Załączniki

• IMG_5083.jpg
    IMG_5083.jpg
    25,7 KB · Wyświetleń: 29
  • IMG_5086.jpg
    IMG_5086.jpg
    22,9 KB · Wyświetleń: 27
reklama
Śliczna Adulka:tak:
U nas sukieneczki poszły w odstawke bo niewygodnie w nich raczkowac:tak:Teraz ubieram ja jeszcze smieszniej, niz pisałyscie bo zakładam body na ramiaczkach, na to rajstopki i na to body z długim rekawkiem:tak::-D Tak jest super i nic sie nie zwija:tak:

i sie chwalimy ze dzis 7 miesiaczków kończymy!!!!!!!!!!!!!:-):-):-)

i zyczonka dla Oskarka Barbarki........
Adulka ślicznie wygląda i przesyłamy serdeczne życzonka z okazji 7 miesięcy dla wszystkich dieciaczków:-):-):-)

dziewczyny potrzebuję jakiegoś pożądnego kopniaka, aby wziąć się w końcu za pożadki w domu, mam takiego lenia, że :szok::szok::szok: no normalnie nic mi się nie chce, no ale za oknem słoneczko zaczyna przebijać się przez chmurki więc może to spowoduje napływ jakiś pozytywnych energii i chęci do pracy:-p:-p:-p

Aniu chyba raczej tak... niestety takimi prawami rządzi sie weekend :eek:

My właśnie do TESKO na zakupki jedziemy... i pooglądac jakieś mebelki (może)... piszę może, bo dziś wieczorkiem wpada brat i przyszła bratowa na lasagne ze szpinakiem... i trzeba troszke posprzątać :tak: my z Agą zostaniemy położyc dzieciaki, a męska część towarzystwa jedzie grać w piłkę nożną. Jak wrócą lasage ma być gorąca, a wino w kieliszkach na stole:-p

Aniu Zosieńka jest bardzo fotogeniczna... mój Adamo zawsze na zdjęciach ma jakąś krzywa minę :-p nie wspomne o Tomku, którego złapać na zdjęciu uśmiechniętego to sztuka :tak:

WIatmy się z rana :-)
U nas tez noc ok. Filip obudził sie przed 9-ta a teraz zasnął nie wiem co mu się stało, ale jak chciał spac, to przeciez na siłę nie będę go budzić, nie?

Ewcia, udanych zakupów, i zaraz Cię przyjme do moich sasiadów i nawet nawóz Ci podam na poloe, :p

Adudz a Ty co masz z tym kręgosłupem, sio do lekarza
A i kopniaka wirtualnego daję, ale tak leciutko w dupcię, co by kręgów Ci nie poprzestawiac

Aniu, ja poważnie z tą karteczką, możemy się umówić, ja Ci przesle kaskę na konto, wesele jest 24 kwietnia

Daisy, Sto lat dla Adulki, śliczniusia z niej:tak::tak::tak:
Kto sie jeszcze weekendowo zamelduje?

Adudz- jak chcesz to ja Ci kopa dam, a co mi tam!:-) Poczekaj tylko rozmacham nogę...
Aneczko chyba za mały rozmach wzięłaś:-D:-D:-D bo ja na razie dalej się lenie i cały czas sobie powtarzam, "przecież moje dziecko śpi to nie będe włączać odkurzacza, żeby jej nie obudzić" a po drugie mój M też jeszcze śpi i jakoś nic mi sie nie szykuje
Adudz a Ty co masz z tym kręgosłupem, sio do lekarza
A i kopniaka wirtualnego daję, ale tak leciutko w dupcię, co by kręgów Ci nie poprzestawiac
co ja mam?? też bym chciałą wiedzieć !!!! bo tak naprawdę to nie wiem i lekarz też nie jest w stanie mi powiedzieć, prześwietlenia nic nie wykazują, wszystko z kościami jest ok, a ja czasem z łóżka wstać nie mogę

Ostatnia edycja:
Witajcie dupencje:-)
No i w koncu dzieki wekendowemu zastojowi na forum udało sie was dogonic,ostatnio mam z tym problemy:-(Alanek nudzi sie każda zabawka w 3 sekundy,no i ja musze uczestniczyc we wszystkich zabawach bo jest krzyk,jeszcze nigdy nie poswiecałam mu tyle uwagi co teraz bo teraz ciagle razem,A jak sie zdrzemnie to ja biegusiem zmywam,albo gotuje,wczoraj mama musiała przyjsc do niego bo chciałam zrobic pierogi.
Moze uda mi sie cos poczytac na innych wątkach bo nie byłam tam chyba z tydzien,odwiedziłam tylko nasze lochy:-)
Katarek chyba małego w koncu pusci,bo jest duzo lepiej,no ale to juz miesiac jak sie z nim meczy.
Wszystkim chorujacym dzieciaczkom zycze szybkiego powrotu do zdrowia
A ADULCE I OSKARKOWI WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO:-):-):-)
Iza tak sie ostatnio zastanawiałam nad tym basenem czy bedzie przystosowany dla dzieciaczków.Szkoda ze woda ma byc chlorowana.Musze pomyslec czy sie zdecydowac,no ale raz moze warto sprubowac i zobaczyc jak maluch zareaguje.U nas tez skórka delikatna.A zdolnosci u Kubusia identyko jak u nas.No i masz co dzwigac,niezły z niego żarłoczek:-)
stopi ja zastanawiałam sie nad inflandzka ale rodziłam w Mińsku.Iza mi zwolniła łóżko i ja na drugi dzien po niej:-)
Chetnie bym wszystkim odpisała,ale mały sie strasznie denerwuje ze sie z nim nie bawie,wiec do póżniej:-)

heeelllllooooo, ale jestem wypoczęta:rofl2: moje dzieciątko chyba wyczuła że mama zła jest po wczorajszej kłótni z szefem i spała od 20:30 do 7 rano bez zadnej pobudki :szok::szok::szok:
Oby jej tak zostało:laugh2:

Moja koleżanka na nadgarstkach pisała sobie markerem literki L i P...

ale się z tego usmiałam

dziś moja teściowa chciała Julci łapką zrobić mi ''papa'' jak wychodziłam do pracy i pyta Ty a ktora to prawa? no bo moja jest po tej stronie a jej ?:eek::eek::eek:

Mój Marek też jest zazdrosny o bb, pyta co ja z Wami tak pisze i pisze i ile można:laugh2: aj mozna z takimi fajnymi babeczkami jak Wy:tak::tak:

dzięki za pomysł brania pomysłów na urządzanie mieszkanka ze strony LM:-)

U nas tak ładnie dziś, niby chłodno bo coś wieje, ale na term miałam 10st jak szłam do pracy:cool: wiec dziś spacerek musi byc
Tylko że najpierw będę musiała się pozbyć Marka babci, bo dzis przyjedza zobaczyc prawnuczke, a jak ona sie zasiedzi to czasem 5 h siedzi i smęci:crazy:
a ja nie chce marnowac ładnego dnia.

Wogóle rano Julce dałam mleko, przebrałam i się bawiła 2 h sama w łóżeczku, a ja się wykąpałam ,upiekłam ciasto śmietankowo czekoladowe z jabłkami i gruszkami pychhhhhaaaaaaaa:rofl2: któraś ma ochotę?? to podrzucę:happy:

Odkurzyłam chatę i zrobiłam obiad. Wszystko w 2h. Sprytna jestem co? :laugh2::laugh2: ale ja tak zawsze mam że jak świeci słonko to mam chęć na porządki:tak:

reklama
Beata - 2 godziny bawiła sie sama:szok: o matko, Ty masz złote dziecko!!!:szok:

Adudz, a próbowałas robic cwiczenia na ten kregosłup? Mnie tez bolał kilka lat temu, a w badaniach wychodziło, ze jest ok. W koncu trafiłam na studiach na taka rehabilitantke znajoma, która mi zaleciła cwiczenia - po tygodniu nic mnie nie bolało. Odtad codziennie rano robie krótka rozgrzeweczke, a wieczorami kilka "kocich grzbietów":laugh2: i nic nie boli.

Do góry