reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipiec 2009

mi też się nie mieści w głowie po co sie podszywać pod ciężarną na forum, przecież jest tyle różnych forów że naprawdę kazdy może znaleść coś dla siebie:baffled:

Dosia
próbowałam coś znaleść w necie na temat hcg i znalazłam 2 razy, raz ze osiąga maksimum w 8 tygodniu a raz że w 10 a potem spada, także myslę że u ciebie może już być spadek hcg który w pewnym etapie ciąży jest normalny, natomiast co do moczu to nie mam zielonego pojęcia
NataliaSe
dobrze ze ci te wody w śnie nie odeszły bo musiałabyś suszyć łóżko:-D:-D
ja tez mam czasem sny związane z dzieckiem i ciążą a dziś mój mąż mówił że mu sie śniło nasze dziecko i było śliczne:-)

mnie boli głowa i njchętniej poszłabym już spać:sorry2:

reklama
Witajcie dziewczynki...
pewnie powoli wszystkie sie szykujecie.... Anika Ty to szlajesz jednak kobieto... a last minute jak najbardziej popieram...:-) nawet na działce z sekatorem...:-)

Dosiu ekspertem nie jestem, myślę ze lekarz oceni to najlepiej, ale rzeczywiście beta ma prawo spadać pod koniec I trymestru... więc nie martw się na zapas.....

Jesli chodzi o wątek zamknięty, dziewczyny ja raz widziałam, a właściwie czytałam, tu na bb na innym wątku jak znalazł sie jeden taki troll, starsznie dziewczynom wtedy krwi napsuł, więc może rzeczywiście dostęp powinny mieć tylko zaufane, "sprawdzone"osoby... po co ryzykować jesli mają być z tego potem tylko nieprzyjemne sytuacje...

Kochane ale najważniejsze na dziś:
Życzę Wam cudownie spędzonego sylwestra, jakkolwiek by on nie wygladał -czy w łóżku czy na super zabawie;-), a na przyszły rok dużo zdrówka, optymizmu, no i wiadomo... oby wszystkim nam sie udało urodzić cudowne, zdrowe maleństwa
Wszystkiego dobrego dla Was i Waszych bliskich:-)

dziewczynki dziekuje za rady i dobre slowa. :tak: jestescie na prawde kochane. pomimo chwil zwatpienia staram sie myslec pozytywnie:happy:
co do tzw trolów to szczerze mowiac to nawet nie wiedzialam ze takie rzeczy moga zdazyc sie na forach. wydaje mi sie ze w watku zamnknietym przede wszystkim bedziemy mogly swobodnie wklejac zdjecia i ewentualnie pisac o bardziej osobistych rzeczach. bedzie wtedy pewnosc ze nikt niepowolany nie wykorzysta informacji o Nas.
a i a i zycze dzis wszystkim Wam udanej zabawy sylwestrowej przy lampce Piccollo:tak::-D
do zobaczenia w Nowym Roku...

Kochane Szczesliwego Nowego Roku! Niech sie wasze marzenia spelniaja!
Ten Rok niesie nam Wielkie Wyzwanie!

Wy juz sie na balety szykujecie, a ja dopiero sniadanie w siebie wdusilam (ciekawe jak dlugo posiedzi w zoladku:baffled:) Od wczorajszego wieczoru wymiotuje, mam nadzieje ze nie zarazilam sie grypa zoladkowa, bo pokrzyzowaloby to moje plany sylwestrowe.

Udalo mi sie kupic Piccolo. Juz sie chlodzi:-)

Zmykam teraz barszczyk do pasztecikow ugotowac, moze mnie postawi na nogi.

W nadchodzącym Nowym Roku życzę wszystkim dużo radości, silnych organizmów i samych sukcesów. I oczywiście, żeby lipiec 2009 był dla nas najpiękniejszym miesiącem.

Udanej zabawy Sylwestrowej!

My zostajemy na Sylwestra w domu. Może w ramach spaceru wieczornego pójdziemy pod Urząd Gminy, bo tam są jakieś koncerty...​

Ja również dołączam się do życzonek noworocznych :)
Życzę potęgi miłości, siły młodości, samych spokojnych,
pogodnych dni a w lipcu mnóstwa cudownych i wzniosłych chwil...

Ja tez życze Wam dziewczyny Szczęsliwego Nowego Roku,pomyslcie,ze juz za rok nasze maluchy beda mialy ok pol roku :-)

Ja tez jestem za zamknietym watkiem:tak:

Juz 5 ide na USG no nie moge sie juz doczekac.

witajcie w nowym roku:-) choć jego nadejście przespałam:baffled:

ja idę na usg dopiero 6 i muszę wytrzymać jeszcze kilka dni

a dziś skończyłam 10 tydzień:-)

Ostatnia edycja:
reklama
WITAM W NOWYM ROKU
Ja polowe nocy przespalam corka zasnela o 18:30 wstala o 21 i siedziala z nami do 1:30 gdzie wkoncu padla od ogladania fajerwerek.
Wczoraj jeszcze mnie podkurzyla męża siostra sama jest w ciazy (pierwszej) i poucza mnie jakie powinnam zrobic badania jezeli mam konflikt krwi z mężem i przez taka mozna w paść w kompleksy. Przy pierwszej ciaży niemialam zlych wyników i teraz tez mam dobre to czym mam sie tu martwić . POZDRAWIAM

Do góry