reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2009

hej Dziewczyny
ja tez jestem za zamkniętym wątkiem bo po co nam jakies trole na forum, a niestety z tego co slyszalam czesto sie to zdarza i po co taki trol ma nas denerwowac w czasie ciazy

reklama
witam Was rozkosznie w tym ostatnim dniu Starego Roku! ja póki co żegnam go jadąc na szmacie odpychając się miotła z wałkami na głowie, widok dosłownie nie bagatelny :-) taka ze mnie laska teraz mhmmmm jak marzenie :tak:
ale nic to do wieczora coś ze sobą zrobię żeby ludzi nie straszyć, póki co wódeczka się chłodzi, lód zmrożony na kość - będzie bal ;-) jeszcze muszę ze dwa tuziny baloników nadmuchać! wczoraj zaczęliśmy dmuchać to Tymkoś z radości nie chciał zasnąć, wszystkie były jego :)
Z wątkiem zamkniętym więc postanowione, co do trolli, bo tak nazywam osoby podszywające się, to muszą być na prawdę nieszczęśliwe kobiety. Tak bardzo potrzebują uwagi że zrobią wszystko by jej trochę od innych dostać. Żałosne, smutne i niebezpieczne.

Anika hehe nieźle opisałaś swoje przygotowania do imprezy hehe uśmiałam się.
Co do tych podszywających się to nie mam pojęcia po co to komu, najmniej przyjemne musi to być dla kobiet którym zdjęcia zostały podkradzione i użyte właśnie w takim nieprzyjemnym celu.Ach szkoda gadać. My zrobiłyśmy sobie wątek z pogaduchami takimi dość intymnymi zamknięty no i wszystkie galerie ze zdjęciami
Strzelczyk pochwal się sweterkiem :-)

Cześć Dziewczyny:tak:

U mnie jakoś tak niesylwestrowo i bez nastroju. Łech, nie lubię takiego stanu ale czuję się dziś paskudnie.

Tak czy inaczej życzę Wam Wszystkim udanego wieczoru, szaleństw na miarę możliwości i Szczęśliwego Nowego Roku z wyjątkowym miesiącem- lipcem:tak::tak::tak::tak:

W kwestii wątków zamkniętych to mogę powiedzieć z kilkuletniego doświadczenia na tym forum, że najpierw warto lepiej się poznać a później dopiero tworzyć wątki prywatne. Niestety ostatnimi czasy trolowanie stało się bardziej popularne niż kiedyś i naprawdę często spotyka się "udawaczki" na forum. Ale to tylko moje zdanie;-)

Witam dziewczynki w ostatni dzien starego roku. widze ze zostal poruszony temat zamknietego watku. wydaje mi sie ze e mama ma racje. chyba warto lepiej sie poznac i wtedy zalozyc taki watek.
ja na razie zyje w strachu czy wszystko w porzadku z moja dzidzia. wczoraj odebralam wyniki badan ( znow hcg, mocz i morfologia ) i to hcg bardzo mnie zaniepokoiło. w 7 tyg wynosilo 88188 a teraz 84686 bardzo sie boje ze cos jest nie tak. a wizyta dopiero w piatek. ach...
a i jeszcze w moczu mam niliczne krysztalki szczawianu wapnia. tez kompletnie nie wiem co to znaczy.

to ja tez skladam wam serdeczne zyczeniaaa :-)
zeby spelnily sie wasze najskrytsze marzenia!!!!
i co tam tylko chcecie:-D:-D:-D:-D

a tak z inej beczki....
mialam dzisiaj dziwny sen, o zgrozo....
u nas juz sie bawia w strzelanie fajerwerkow....
wiec przyslili mi sie faceci z ranami na ciele, bez rak... brrrrr
a ja tak na nich patzrylam i sie zastanawialam jak oni beda teraaz swoje dzieci wychowywac.... potem poczulam ze wody mi odchodza:-D i ze zaczynam rodzic:-p:-p
na szczescie sie obudzilam bo chcialo mi sie tylko siusiu:sorry2::sorry2::sorry2::sorry2:

no to sie rozpisalam:D mam nadzieje ze nie zanudzilam:-):-)
wszystkie sny ktore mam ostatnio zwiazane sa z dziecmi albo ciaza....;-)

ach ja tez bym zapomniala zlozyc Wam zyczenia - aby ten nowy rok był jeszcze lepszy od poprzedniego, aby spelnily sie wszystkie Wasze zyczenia i marzenia... do zobaczenia w 2009...

Witam dziewczynki w ostatni dzien starego roku. widze ze zostal poruszony temat zamknietego watku. wydaje mi sie ze e mama ma racje. chyba warto lepiej sie poznac i wtedy zalozyc taki watek.
ja na razie zyje w strachu czy wszystko w porzadku z moja dzidzia. wczoraj odebralam wyniki badan ( znow hcg, mocz i morfologia ) i to hcg bardzo mnie zaniepokoiło. w 7 tyg wynosilo 88188 a teraz 84686 bardzo sie boje ze cos jest nie tak. a wizyta dopiero w piatek. ach...
a i jeszcze w moczu mam niliczne krysztalki szczawianu wapnia. tez kompletnie nie wiem co to znaczy.

dosia żeby Cię nie zostawiać w niepewności to napiszę Ci, że analizując normy laboratorium, w którym robiłam badanie betaHCG wynika, że jej poziom spada między 9-13 tyg. ciąży, a od 13 tyg to już bardzo mocno idzie w dół. Najwyższy poziom betki występuje między 8-9 tyg.
Trzymaj się ciepło i nie martw się na zapas!!! Na pewno wszystko jest dobrze!!!!:tak:

Witam Sylwestrowo
Ja także jestem za wątkiem zamkniętym
Ostatnio mało się udzielam ale jakoś czasu mi brakuję ale mam nadzieję że już w połowie stycznia będę miała więcej czasu na forum. Jak tam dziewczynki przygotowania na sylwestra?:confused:
Ja w sumie jestem jeszcze w pracy i kończę za niecałą godzinę.
Sylewstra spędzamy u teści będzie pewnie wesoło. Jeszcze mam do zrobienia pieczarki faszerowane i do teśći na balety hehe :-D
Miłej zabawy dziewczyny do przeczytania w 2009 roku hehe ;-):-)

życzę wszystkiego najlepszego w nowym roku 2009 by był jeszcze lepszy niż oraz abyśmy dotrwały do lipaca szczęśliwie

reklama
to ja tez zloze zyczonka :-)
Jeszcze chwila, jeden krok i wejdziemy w Nowy Rok,
Niech sie zycie z gorki toczy,
Niech wam wiatr nie wieje w oczy
Serdeczne życzenia, aby następny rok
przynosił Wam wszystko to,co w życiu najpiękniejsze!

nnrfajerwerk.gif
nnrszampan.gif
nnrfajerwerk.gif

Do góry