reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2009

dzieki dziewczyny!!!!
cieszę sie tak bardzo jakbym co najmniej przebiegła maraton hihi
juz sie zastanawiałam przez moment, czy aby przypadkiem Mania jakoś w tyle nie jest, ale teraz już wiem, że nie ma sie co przejmować, ona poprostu ma swoje tempo i tyle :)

reklama
Gdzie tam w tyle! Po oczkach widac, że to sprytna dziewczynka:tak: Takimi rzeczami w ogóle bez sensu jest sie martwic. Na wszystko przychodzi pora.

Witam się i żegnam :-)'
Dziś dużo roboty, będę po południu.
Dmuchawcu, szybko przeleci do niedzieli, będziemy z Tobą, jak zawsze, moze coś ciekawego nam napiszesz, tak jak Ty potrafisz, i głowa do góry. A twoje Karteczki są śliczniutkie, z chęcią zamówiłabym sobie od Ciebie kartkę na ślub kuzynki w kwietniu

Marcia super,ze Marysia robi postępy, nie można patrzec na inne dzieci, bo kazde jest inne, zobaczycie, jedne zaczna za chwile chodzic, a inne długo po roku. Kazdy ma swój rytm, tak jak dziewczynki pisza

Beatko miłego spacerku :-)
Vercik, powodzenia w urzędowych sprawach
PAPATKI PISZCIE duzo zebym miała co nadrabiac po powrocie:tak:

czesc mamuski
u nas nocka spopkojna maly wstal o 6 na jedzonko, a pozniej juz nie chcail spac i tatus musial sie niem zajac. ostatnio jak np.przebudzi sie o 5.30 to spi jeszcze do 8, a jak juz 6 wstanie to nici ze spania
ale sie ciesze dzisiaj piatek a od 16 mam weekend, tylko ta pogoda dzisiaj taka marna, mgla straszna.
Marcia moj Oskar tez jeszcze nie raczkuje a zanim zacznie to chyba lato zacznie sie:-):-):-)
Iza ja jakby u nas byl normalny basena to tez bym z malym chodzila,warto sprobowac

a u mnie w domu z moim Danielem nadal cisza.normalnie chyba kiedys go "udusze". tym chlopom chyba czasami rozum odbiera.wczoraj wracam z pracy,a w lodowce wszystko zamarzniete prawie. gapa ustawila pokretlo na 5. najbardziej mi szkoda jagurtow dla malego.a jeszcze w srode kupilam mu zapas na miesiac chyba i teraz wszystko do smietnika.

Dziewczyny pytanko. Jak to jest z rozliczeniem pitow i odliczaniem .. co mozna odliczyc na dziecko???... chyba juz ktoras z Was pisala o tym...

Co do watku zamknietego, to zaraz spytam Iwonke.

Dziewczyny witam Was.:-)
Stopi do mnie pisała tak więc przyleciałam tylko na moment bo me dziecko chore tak więc nie wyrabiam z netem.
Co do zamkniętego to stwórzcie sobie Waszą grupę społecznościową
Forum BabyBoom - Grupy Społecznościowe
Coś w rodzaju "Lipcówki 2009" albo "Lipiec 2009".
Osobiście proponuje Maylah za opiekuna grupy z racji Jej propozycji.

W razie pytań... piszcie na maila podanego w BB.

Buziaki Mamuśki:-)

PS. Stopi względem rozliczeń to Ci napisze co i jak na email....

Witam się i ja. U nas nocka taka sobie, Młody w pewnym momencie obudził się z płaczem, nie wiem dlaczego, może coś mu się przyśniło. Teraz śpi od godziny a ja mam czas na kawkę:) Jadę potem do Leroy Merlin na zakupy łazienkowe (na marginesie:kto wymyślił taką nazwę!!!???). Wymyśliłam sobie ostatnio, że w przedpokoju zlikwiduję panele a położę jakieś płytki, od razu rozejrzę się czy jest coś ciekawego.
Dmuchawcu przywołuję Cię do porządku, proszę wrócić na stały poziom entuzjazmu!
Marcia gratulujemy stabilnego siedzenia :)
maylah miłego dnia Ci życzę i popieram Twoją kandydaturę na opiekuna grupy :)
vercik mam nadzieję, że załatwisz pomyślnie wszystkie sprawy dzisiaj i że nie utkniesz w tym paskudnym śniegu:)
Basieńko echhh Ci mężczyźni :)
Iwon mam nadzieję, że Dominik (chyba dobrze pamiętam imię Twojego synka?) szybko wróci do zdrówka i że nic poważnego mu nie jest.
Pozdrawiam :)

:) ja tez wybieram sie od jakiegos czasu na zakupy do Leroy :-)
zamierzam na wiosne zrobić kilka zmian w mieszkaniu, miedzy innymi wywalic zaluzje wstawic rolety,kupic fioletowy dywan :-) kupic okleine i okleic komode,odmalowac sufit :) kupoic kilka dodatkow do pokoju :-)
dzis wraca moj P z delegacji wiec moze jutro sie wybierzemy
szkoda tylko ze taka chlapa u nas :-(

GRUPA STWORZONA :-)
Forum BabyBoom - Lipcowe mamy 2009

Grupa jest na zaproszenie, tylko, dziewczyny ja nie znam Was wszystkich. Zaproszenia powysylam do Tych co kojarze na bierzaco... moze ta , ktora z Was zna wszystkie z otwartego podeslala by mi liste dziewczyn, ktore maja byc na zamknietym?????? MAYLAH i co bedziesz opiekunem grupy??

p.s. dziewczynki moze te co wpisywaly swoje imiona i nazwiska na ogolnym, wykasowaly je z postow .. taka moja mala sugestia...

Ostatnia edycja:
Jestem jeszcze, domek posprzatany, zaraz wybywamy :-) Szkoda tylko,że dzis tak pięknej pogody nie ma jak wczoraj, brak słonca.

Myślę,że to dobry pomysł, ta grupa społecznościowa. Jak dziewczyny nie mają nic przeciwko, mogę być opiekunem tej grupy. Tylko nie bardzo się orientuję co i jak, więc porszę o info Iwonko i Stopi. Zaproszenie przyjmuję

Dobra lece juz bo nie wyrobię dziś
:-D

reklama
Stopi może jak już utworzyłaś tą grupę to zostań opiekunem?? Co??
Będzie Ci łatwiej bo jesteś tez moderatorem??
ZADECYDUJCIE SAME;-):tak::-)

Do góry