reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2009

reklama
DZIEŃ DOBRY !!
Ja też mam jakiś podły humor!
Julek wkońcu zasnął,marudził marudził maruda mała:crazy:.Ale zasnął.

Karolek poprawił mi troche humor ,ma księżyc gdzie sie wkłada hydroform i i kazał mi zrobic obiadek nęnyciowi i założył śliniak żeby sie nie obrudził ,a teraz nęnyć sie bawi w łóżeczku grzechotkami do wózka!!:laugh2::laugh2::laugh2:

Ja też sie czasem zastanawiałam ,czy nikt sobie nas nie podczytuje ,jeszcze numerwó kont brakuje.:-D
A więc MELASZKU otwieraj tajemniczy pokuj wirtualny!!:tak::tak:

Tak jak WY mam ochete pomalować pokuj na zielono i jakieś gadzety dodać ,ale u mnie nie ma sensu Musze czekać na swój domek.
Mój mąż sie już boi ,że co tydz. meble beda gdzie indziej.:-)

Hej hej :-)

My niedawno wrocilismy, bylismy na spotkaniu maluszkow i bylo poprostu super :tak: Bylo 5 mamusiek z dzieciaczkami urodzonymi miedzy majem a lipcem 2009 i sie nasze kruszynki bawily. Wygladalo super niestety aparatu zapomnialam, z nastepnego spotkania dostarcze wam relacje foto bo to naprawde swietne jest jak te maluchy sie zachowuja:tak:

daisy duzo zdrowka dla Adulki, bidulka nasza
marcia gratulacje dla Marysi
adddaaa, iwon duzo zdrowka dla dzieciakow, ehh sie wycierpia te nasze Skarby

witamy sie i my, u nas wietrznie
i koniec posta bo mala drze sie w niebogkosy

zaraz wracam;-)

ja juz miałam małego ubierac do drogi, gdy zaczał trzec oczka, wyszłam zpokoju na chwile a on usnął, sam w łóżeczku, normalnie sie to mu nie zdzarza, nie wiem......:confused2::confused2::confused2:

Justynko, sio z tym podłym humorem, no juz, wiosna idzie przeciez:tak:

Odnosnie wiosny dzisiaj bym spowodowala wypadek samochodowy bo trawnik kolo drogi byl caly porosniety krokusami :szok::-) I tak sie zapatrzylam... jezdze tamtedy codziennie ale ok. 20 wiec pierwszy raz je widzialam:tak:

Dzisiaj pije spozniona kawke, jak ktoras jeszcze nie pila to zapraszam :tak:

MAYLAH, TRALALA juz jestescie w grupie.. mh.. zobaczcie, czy widzicie pierwszego posta...

hehe IWONKO bo ja wyskoczylam przed orkiestre... W tym czasie jak pisalas posta, to ja stworzylam grupe, zeby dac juz gotowa dziewczyna heheh :-D:-D
A co do prowadzenia to mi wszystko jedno.. nie wiedzialm,ze jak storze grupe to rowna sie z opiekunem.. No coz czlowiek uczy ..

reklama
Do góry