reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2009

reklama
A to tylko 24 godziny...a ma byc jeszcze gorzej:confused2:
a lecimy pierw do kopenhagi a pozniej do gda, odstep miedzy lotami mamy 3 godz. wiec na styk..jak bedzie opoznienie stad to juz bede na kolejnym stresie..

miejmy nadzieje,że przestanie podać, do tego czasu i się wszystko uda, ale rozumiem,że stres jest, no a o spacerze w taką pogode, to faktycznie pomarzyć tylko mozna

Dziewczynki, kochane ja idę lulać, jutro jadę na imeninki do dziadka, a najpierw na zakupy, więc nie wiem kiedy zajrzę
BUZUAKI:sorry:

Noc o ty..musialabym posiedac skuter sniezny chociaz watpie, zeby sie tez przebil..lepszyby byl plug sniezny, dzisiaj chyba z 5 razy schody do domu odsniezalam, ale za 2 godz. bylo to samo...

To pozostaje Ci się Weronika cieszyć, że wracasz do Polski. Ja też się zwijam, bo Młody coś zaczyna marudzić. Ostatnio zaczął się we śnie przekręcać i marudzi przy tym strasznie.
Dobranoc:)

Miałam iść spać, ale mnie temat nurtuje jeden, i interesuje mnie Wasze zdanie,
ponieważ często podajemy tu nasze dane, imiona , nazwiska, wklejamy zdjęcia dzieci, ( a o pedofilii już pisałaysmy )opowiadamy o trudnych , czasem intymnych momentach z naszego życia, pomyślałam,że może warto by stworzyć wątek zamknięty, na którym można by było o takich właśnie sytuacjach pisać, a tu tak normalnie o dzieciach, co o tym sądzicie? Dostęp, do tego wątku miałybyśmy tylko My. Wiem,ze to trzeba jakoś z administracją popisać, ale myślę,ze to jest do zrobienia

Dobra lecę spać w końcu

reklama
Czesc dziewczyny..jatem pierwsza, jestem pierwsza...:-p
Noc spoko, wlasnie spijam kawke, mam jeszcze godzinke do wyjsc. A jak spojrze przez okno to mi odrazu odechciewa:confused2:

maylah Ja jestem jak najbardziej za!!!!

Do góry