reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2009

reklama
ja tez sie dolaczylam:tak:
no wreszcie moj urwis spi, matko cos marudna jest az dzis pierwszy raz wlaczylam jej bajke:zawstydzona/y:(zesniej zerkala na tv ale u nas jest wlaczony odswieta) i smiala sie dopoki nie stwierdzila ze jest glodna wiec jedzonko i lulu. byla chwilke na dworzu ale wiatr jest dosc silny wiec reszte odsypia w domku.
ja kataru dostalam, brzuchol boli bo mam @ i zmeczona jestem bo cos mala ostatnio kiepsko sypia:wściekła/y: wczesniej tak nie bylo a od 3 dni od 5 rano spi u nas w lozku, mam nadzieje ze to przejsciowe bo normalnie spi od 7 do 7 u siebie.
Ada, Iwon i Daisy zdroweczka dla maluszkow!
______
rany julek dziewczyny ja juz nie pamietam kiedy Mari spala po 3 w dzien bo taka mala byla, teraz z dwie drzemki po 30-40min no chyba ze jakis cud to dluzej.

Ostatnia edycja:
Siemka laski...

Juz wrocilam i zalatwilam, okazalo sie ze wszystkie papiery sa jz w urzedzie skarbowym i musze isc tylko z jedny laun'em (pitem) i podpisac i to wszystko..

Fajnie, ze sie udalo ten zamkniety watek utworzyc.. :)

Ej laski ,a pisałyscie na tych mamuskach coś??
Jak tam coś maznąć bo ja nie czaje bazy mi tylko wychodza urzytkownicy i nie m żadnych obrazków ,dodaj obraz:eek:.
JAKAŚ NIE TEGES JESTEM!

mój też maruda ,spał troche i dalej yyyyyyyyyyyyyyyyyy:angry::angry::angry:

to fajnie vercik ze udalo ci sie zalatwic, no i tylko ten jeden papierek zostal.
Mari wlasnie sie obudzila, i od razu w ryk.... dobrze ze jutro sobota, bo mezus bedzie pelnil role mamuski a ja lenic sie na kanapie:-D ( w marzeniach)

ps. czy Alusia czasem nie miala miec usg wczoraj? ciekawe czy wszystko ok

reklama
Do góry