reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2009

reklama
Kurcze, ale ze mnie matka. Ja się właśnie zorientowałam, że mój Mateusz wczoraj skończył 7 miesięcy:szok:
Ale wstyd, nawet nie zajarzyłam wczoraj:cool: A tak mi coś się kojarzyło, że Julek urodził się dzień później...

jak Fifi usnal to Madzia nadawaj na forum....
Vercik nie zazdroszcze sniegu, na szczescie tu nie ma i dzis bylo cieplo jak na wiosne, ja z Mari na dwor a mala w krzyk, placz i po pol godz do domu. jak jej zdejmowalam kombinezon to na szyjce miala malego pajaczka i male ugryzienie:szok::wściekła/y: zgniotlam gnoja:crazy: zrobil alka mojej niunce:angry:
Olcia ja tez mam @ i caly dzien faszeruje sie tabletami, humor lepszy, mam nadzieje ze klopoty chwilowe.
koncze tego posta bo nastepne ida i ida....
ps. przylaczam sie do grona sleponow
nie mam polskich znakow dlatego tak pisze

Beacia- pająk???? Masakra! Jak ja nienawidzę pająków:angry: A jak jeszcze by miał ugryźć moje maleństwo:crazy:

lecę pod prysznic....

Kurcze, ale ze mnie matka. Ja się właśnie zorientowałam, że mój Mateusz wczoraj skończył 7 miesięcy:szok:
Ale wstyd, nawet nie zajarzyłam wczoraj:cool: A tak mi coś się kojarzyło, że Julek urodził się dzień później...

OLA nie przejmuj sie,ja ostatnio nawet nie skojażyłam ,że JULEK urodził sie 24,dopiero bodajże abudzka mi przypomniała.

No i DZIĘKUJEMY WSZYSTKIM ZA ŻYCZENIA!!
bo zaraz kolejne maluszki beda przyjmować!!

O nawet IWONKA się pojawiła!!DOBRY WIECZÓR KOCHANA!!!:-)

Asiu, no ja jestem minus 8 na jedno i drugie oko , ale nosze soczewki i daje rade, ale kiedys jak nosiłam okulary, to szok, normalnie rano musiałam jak kret szukac ich, a najgorzej ze czaem nie pamietalam gdzie odłozyłam:szok::-D:tak:

no to spoznione zyczonka dla wampirka!:-D buziaki
olcia nie wiem skad ten pajak, ale tu duzo jest tego robactwa, swoja droga az dziw ze taki malutki i gryzie:cool:

Asiu, no ja jestem minus 8 na jedno i drugie oko , ale nosze soczewki i daje rade, ale kiedys jak nosiłam okulary, to szok, normalnie rano musiałam jak kret szukac ich, a najgorzej ze czaem nie pamietalam gdzie odłozyłam:szok::-D:tak:

Ja mam -6 i -6,5, więc doskonale Cię rozumiem. I też noszę soczewki a okulary tylko wieczorem. Nie myślisz o zabiegu korekcyjnym?

Witam Iwon:)

reklama
Madzia -8:szok::szok::szok::szok::szok:
ja mam -1.5 i-1 i mysle ze jestem slepa.:-D tez nosze soczewki ale zdejmuje je na noc, no ale ja jeszcze cos dojze rano ale ty....:szok:

Do góry